Ετικέτες

8.1.18

Προσευχή για τους: [Χρήστο, Μαρίνα, Βασιλική] και [Μιχαήλ και Μαρία]

Αποτέλεσμα εικόνας για προσευχή

Φίλος μας, μας ζητά να προσευχηθούμε για μια τριμελή οικογένεια που χρειάζεται βοήθεια σε πνευματικό κυρίως επίπεδο, ώστε να ανταποκριθούν στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Υπέρ φωτισμού και υγείας
Χρήστου: σοβαρό χρόνιο πρόβλημα υγείας
Μαρίνας: σύντομα θα κάνει επέμβαση χοληδοχοκυστεκτομής
Βασιλικής: κόρη

Επίσης, θα ήθελα να σας ζητήσω να εντατικοποιήσουμε λίγο την προσευχή μας για τους Μιχαήλ και Μαρία, που βρίσκονται ήδη στην συγκεντρωτική κατάσταση προσευχής. Πρόκειται για ένα ηλικιωμένο ζευγάρι με σοβαρά πλέον προβλήματα υγείας και δύσκολα γεράματα, όπως συνηθίζουμε να λέμε. Η κατάσταση είναι δύσκολη εδώ και δύο χρόνια.

Ο Μιχαήλ είναι 96 ετών κατάκοιτος (το σώμα του έχει πολλές πληγές) και το τελευταίο διάστημα έπαθε και πνευμονία. Παίρνει πλέον τρίτη αντιβίωση και αν δεν ανταποκριθεί και σε αυτή θα πρέπει να νοσηλευτεί. Όσοι, όμως, ξέρουν από νοσοκομεία, ιδιαίτερα αυτή η περίοδος είναι πολύ επικίνδυνη λόγω πολλών ιώσεων και υψηλής πιθανότητας ενδονοσοκομειακής λοίμωξης. Να σημειώσουμε ότι και ο ίδιος ο Μιχαήλ βρίσκεται κατάκοιτος μετά από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη που υπέστη πριν δυο περίπου χρόνια που είχε μπει σε νοσοκομείο. Ας ευχηθούμε να μην χρειαστεί να νοσηλευτεί...

Η σύζυγός του Μαρία πάσχει από τη νόσο Αλτσχάιμερ και όπως όλοι καταλαβαίνουμε οι δυο αδερφοί μας χρειάζονται συνεχή βοήθεια από τα παιδιά τους. Ας ευχηθούμε ο Κύριος να ενδυναμώσει και αυτούς, ώστε να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στο δύσβατο δρόμο που βαδίζουν.

1 σχόλιο:

  1. Αδελφοι εν Χριστω προσευχηθητε για την Ευθαλια που αρχισε σημερα χημειοθεραπιες και ειναι μαμα μικροτερη απο 40 χρονων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.