Ετικέτες

23.5.18

Απορρίφθηκε για τρίτη φορά το αίτημα αποφυλάκισης των Ελλήνων Στρατιωτικών



Για τρίτη φορά απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης των δύο Ελλήνων Στρατιωτικών που κρατούνται εδώ και 83 μέρες στις φυλακές υψίστης ασφάλειας στην Αδριανούπολη.

Η «εκδίκηση» των Αρμενίων για την Γενοκτονί α.Μία άγνωστη ιστορία.


ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ
Οι Αρμένιοι δεν έμειναν με τα χέρια δεμένα, σ΄ότι αφορά στη Γενοκτονία. Δεν περίμεναν τη διεθνή κοινότητα για να τιμωρήσει τους σχεδιαστές της. γ Τους τιμώρησαν με τα ίδια τους τα χέρια,σε μια επιχείρηση που θυμίζει το τρόπο που έδρασαν οι ισραηλινοί μετά από τα γεγονότα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Μονάχου.Γεγονότα που τα είδαμε στην ταινία ΜΟΝΑΧΟ.

Το ραγισμένο δοχείο !!!



Μια γριά γυναίκα, Κινέζα κουβαλούσε νερό με δύο μεγάλα δοχεία κρεμασμένα από τους ώμους της. Το ένα δοχείο ήταν άψογο και μετέφερε πάντα όλη την ποσότητα νερού που έπαιρνε. Το άλλο είχε μια ρωγμή και στο τέλος της μακριάς διαδρομής από το ρυάκι στο σπίτι έφθανε μισοάδειο.

Άτομα με Αναπηρίες

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ


ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ Α.Μ.Ε.Α.

ΠΕΡΙ ΑΠΟΤΑΓΗΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για αγιος ιωαννης της κλιμακος

Ἀσεβής ἐστιν, φύσις λογικὴ, θνητὴ, ἑκουσίως τὴν ζωὴν ἀποφεύγουσα, καὶ τὸν οἰκεῖον Ποιητὴν, τὸν ἀεὶ ὄντα, οὐκ ὄντα λογιζομένη. ( Λόγ.5)

" Άνθρωπος ασεβής είναι μια ύπαρξη λογική και θνητή, η οποία θεληματικά αποφεύγει τη ζωή και τον δημιουργό της. που υπάρχει αιώνια. Τον θεωρεί ως ανύπαρκτο".

ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ....

Αποτέλεσμα εικόνας για επιφάνιος θεοδωρόπουλος

Κάποτε συζητούσε με έναν απλοϊκό Παλαιοημερολογίτη, ο οποίος του έλεγε με οργή και αυτοπεποίθησι:

Γενναίος Κολοκοτρώνης 1805 – 1868

Αγωνιστής του '21 και πολιτικός. Διετέλεσε πρωθυπουργός της Ελλάδας από τις 26 Μαΐου έως τις 10 Οκτωβρίου του 1862.
Ο Ιωάννης Κολοκοτρώνης γεννήθηκε το 1805 στη Ζάκυνθο και ήταν δευτερότοκος γιος του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη και της Κατερίνας Καρούσου. Το προσωνύμιο «Γενναίος», με το οποίο είναι γνωστός, του δόθηκε από τους συναγωνιστές του, λόγω της γενναιότητας που επεδείκνυε στα πεδία των μαχών κατά τη διάρκεια της Επανάστασης.