Ετικέτες

2.3.15

Τεράστια τουρκική πρόκληση!!!

Σοβαρότατη πρόκληση από την Άγκυρα - Τη στιγμή που η Ελληνική κυβέρνηση βρίσκεται στα χαρακώματα με τους Ευρωπαίους για τα μνημόνια και την οικονομία! 

Η «Έξυπνη Κάρτα» του κ. Βαρουφάκη

varoufakis-papadakis

Βασίλειος Αδαμίδης


Διαβάζοντας την προτεινόμενη λίστα των μεταρρυθμίσεων στο email Βαρουφάκη και προσπαθώντας να αποκρυπτογραφήσω τα νοήματά της, διέκρινα ένα μέτρο το οποίο ήταν απροσδόκητα καθορισμένο σε σχέση με την υπόλοιπη έκθεση ιδεών του κ. Καθηγητού.

Όπως συνηθίζεται να λέγεται τις τελευταίες ημέρες από έγκριτα χείλη ‘ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες’. Προκαλεί εντύπωση λοιπόν ότι στον πυλώνα των μεταρρυθμίσεων για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, αντί να συγκεκριμενοποιούνται τα μέτρα στην ουσία τους, γίνεται συγκεκριμένη αναφορά μόνο στην μέθοδο πρόσβασης των κοινωνικά ασθενέστερων σε αυτά. Το αναπάντεχο της τεκμηρίωσης του μέτρου στην εν λόγω επιστολή έγκειται στο γεγονός πως αναφέρεται συγκεκριμένο παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο θα κινηθεί η Ελληνική κυβέρνηση, με τη μορφή μιας ‘έξυπνης κάρτας πολίτη’.

Πως βλέπουν τους ανθρώπους οι Άγγελοι και οι δαίμονες;

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ!

Άγγελοι με ράσα…


Δυστυχώς κοντά τους είναι μόνο λίγοι άνθρωποι της Εκκλησίας.

Ο διάβολος κυβερνάει την ματαιότητα.


Οι Εικόνες δίπλα στο στασίδι του Αγίου Γέροντα Παΐσιου στην Παναγούδα.– Γέροντα, γιατί τον διάβολο τον λένε “κοσμοκράτορα”; Είναι πράγματι;

ΓΑΛΛΙΑ: ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΥΔΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για βουδισμός και ορθοδοξία
Γράφει ὁ Γάλλος π. Πλακίδας Deseille: 

Γιατί οι προτεστάντες δε χρησιμοποιούν τις εικόνες;

Αποτέλεσμα εικόνας για αναστηλωση εικονων
Διαστρεβλώνοντας την τρίτη εντολή του Δεκαλόγου ισχυρίζονται ότι οι εικόνες είναι είδωλα.