Ετικέτες

3.6.20

Μητροπολίτης Μόρφου - Η μάγισσα της λευκής μαγείας φώναζε καίγομαι


Μητροπολίτης Μόρφου - Η μάγισσα της λευκής μαγείας φώναζε καίγομαι

Ο Σατανάς Κάνει Την Τελευταία Έφοδο – Εις Τον Θεόν Να Έχουμε Την Πίστη Μας, Την Ελπίδα Μας, Την Αγάπη Μας Και Δεν Θα Μας Εγκαταλείψει



Πιστεύω, αν θέλει και ο Θεός, να φύγω γρήγορα. Πρέπει και να φύγω, γιατί, όπως βλέπω, ο κόσμος όλος εις το πονηρόν τρέχει, σαν αμαρτωλός εις την αμαρτία.

Ακράτητοι είναι οι άνθρωποι και λαός και κλήρος, σαν τα αχαλίνωτα άλογα, τρέχουν εις την αμαρτία – ούτε συλλογίζονται Θεό, θάνατο, κρίση, ανταπόδοση, τίποτε – τίποτε, μόνο για την ύλη, για το σώμα, για τις ηδονές, για τις τιμές.

Για την ψυχή, για τον Θεό, για την αρετή; τίποτε. Πολύ ολίγοι είναι εκείνοι που έχουν αληθινά ενδιαφέροντα και ίσως χάριν αυτών των ολίγων κρατεί ο Θεός τον κόσμο.

Από αλλού θα έρθει ο μολυσμός...

...για να συνετιστούν αυτοί που δεν έχουν εμπιστοσύνη στο σχέδιο του Θεού αλλά έχουν εμπιστοσύνη στο σχέδιο του Bill Gates.

Μητροπολίτου Μόρφου κ. Νεοφύτου 

Η μασωνία είναι θρησκεία, χρόνια τώρα προετοίμαζαν τα σχέδιά τους. Μα πού είναι κρυμμένοι οι αντάρτες μας;


Το βίντεο περιέχει 2 αποσπάσματα ένα πρόσφατο 
και ένα παλαιότερο στο οποίο μιλάει για τη μασωνία...

Επιστολή του Οικουμενικού Πατριάρχη για τη Θεία Κοινωνία (και σχετικά άρθρα)



Σχόλιο: Θετικό το ότι υπεράσπισε τη θεία κοινωνία με τρόπο που δύσκολα θα επιτραπεί πλέον στον Ελλαδικό τουλάχιστο χώρο οποιαδήποτε αλλαγή στον τρόπο μεταδόσεως του σώματος  και αίματος του Κυρίου μας. Αρνητικό ότι απέφυγε να μιλήσει για την προσκύνηση των ιερών εικόνων και λειψάνων, το φίλημα του χεριού του ιερέα κτλ.

Γέρων Αιμιλιανός Σιμωνοπετρίτης: «Πες ελεύθερα τη γνώμη σου, για να βουβαθεί το εγώ σου»


Ο σκανδαλισμός τον οποίον προξενώ στον άλλον είναι αμάρτημα ...
Σε ένα άλλο σημείο διαβάζουμε επιπρόσθετα ότι «αν κάποιος έχει να προτείνει κάτι για το διακόνημά του, να μου το πει ελεύθερα κι εγώ θα αποφασίσω.
Να το πει όμως όχι για να επιβάλλει τη γνώμη του, αλλά για να μπορώ να ξέρω τι σκέπτεται». Είναι αδύνατον, όπως φαίνεται, ο μοναχός ως άνθρωπος, ως ξεχωριστή προσωπικότητα, να καταπνίξει εντελώς τη σκέψη του, να μην έχει καθόλου γνώμη (οι Πατέρες λένε άλλωστε ότι το νόημα της υπακοής είναι να εγκαταλείπουμε τη δική μας, υπαρκτή γνώμη και να εγκολπωνόμαστε ειλικρινά αυτή του Γέροντα).

Τι αλλάζει από το Σάββατο στις εκκλησίες


Χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων για τις εκκλησίες από το ερχόμενο Σάββατο προβλέπει η νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση που υπεγράφη χθες και δημοσιεύτηκε στο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως.

Όπως είχε ήδη γράψει από νωρίς χθες το πρωί το Πρακτορείο Ορθοδοξία, η νέα ΚΥΑ που έχει ισχύ έως και τις 9 Ιουλίου αυξάνει τον αριθμό των ανθρώπων που μπορούν να περίστανται στους ναούς.

Ειδικότερα, θα πρέπει στο εξής να τηρείται η αναλογία ενός ατόμου ανά 5 τετραγωνικά μέτρα (από 10 τ.μ. που ήταν αρχικά, ενώ ο μέγιστος αριθμός πιστών ανέρχεται σε 100 άτομα από 50 που ισχύει σήμερα.
Σε κάθε περίπτωση η ελάχιστη απόσταση μεταξύ των πιστών παραμένει στο 1,5 μ.
Οι συγκεκριμένοι περιορισμοί αφορούν επίσης τις Ιερές Μονές, τα Μοναστήρια, τα Ησυχαστήρια και τους λοιπούς χώρους εγκαταβίωσης εντός της Επικράτειας.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΦΕΚ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 2ας ΙΟΥΝΙΟΥ 2020: