Ετικέτες

6.1.15

Αποικίες στο Διάστημα


Σχόλιο ιστολογίου "Ελληνική Ναυς": Δείτε το όμορφο αυτό το ντοκυμαντέρ μικρού μήκους (17 λεπτών), το οποίο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στις 19 Δεκεμβρίου 2014 και αφορά τον αποικισμό του Διαστήματος. Πώς θα είναι η ανθρώπινη ζωή μακριά από τη Γη;

Είναι εξαιρετικό. ΜΗΝ το χάσετε!

Για καλύτερη προβολή: επιλέξτε ποιότητα HD, πλήρη οθόνη (fullscreen) και δυνατό ήχο ή ακουστικά.

Η ολοκλήρωση της ευτυχίας - Πορφυρίας Μοναχής


Εννέα Νοεμβρίου γιορτή του Αγ. Νεκταρίου. Η μέρα βροχερή, χλομή. Η ώρα πλησίαζε μία το μεσημέρι, όταν με σταμάτησε ένας κύριος χαμογελαστός, με ευγενική φυσιογνωμία. Κρατούσε στο ένα του χέρι μια τσάντα, που είχε μέσα δύο μεγάλα κουτιά από ζαχαροπλαστείο και στο άλλο μια μεγάλη μαύρη ομπρέλα. Μου είπε πού ήθελε να τον πάω και ξεκινήσαμε.

Ταξίδι στην αρχαία αγορά της Αθήνας (βίντεο)

Φωτό: Στιγμιότυπο από το βίντεο

Η Αθήνα συνδέει την ονομασία της με την πάλη δύο θεών. Σύμφωνα με την παράδοση, ο Ποσειδώνας, θεός της ορμητικότητας, των σεισμών και της τρικυμίας, διεκδικούσε την Αθήνα από τη θεά της σοφίας, την Αθηνά.

Oι Προοπτικές του Νέου Χρόνου: Η Παραφροσύνη Πυρηνικού Πολέμου με τη Ρωσία…


Πως το δολάριο θα κατέρρεε και μαζί με αυτό η εξουσία του ηγεμόνα;

Οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ θα χρειασθουν τον Αρχάγγελο Μιχαήλ να νικήσει την Κίνα-Ρωσία, και κατά που δείχνουν όλα τα σημάδια ο Αρχάγγελος Μιχαήλ είναι παραστάτης της Άρκτου και της ορθόδοξης πίστης της.

σχόλιο Γ.Θ : Επικό άρθρο υψηλής στρατηγικής. Οι πρώτοι που πρέπει να το διαβάσουν (θα τους το στείλουμε) είναι στο Κρεμλίνο...