Ετικέτες

11.3.22

Όσιος Συμεών ο νέος Θεολόγος

12 Μαρτίου


[Η μνήμη του Αγίου Συμεών του Νέου Θεολόγου κανονικά τελείται στις 12 Μαρτίου. Επειδή όμως συμπίπτει με την μεγάλη Σαρακοστή μετατέθηκε στις 12 Οκτωβρίου.]

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ Πούτιν! "Θα συμβεί το χειρότερο" - Οι όροι που ανακοίνωσε


Πρόσφατα αιτήματα προσευχής 04/03-11/03/22

  

[τελευταία ενημέρωση: 11/03/22, 15:22]

 

Έχουμε πόλεμο και χρειαζόμαστε στρατιώτες! Όσοι πιστοί προσέλθετε. Σε αυτόν τον πόλεμο δεν κινδυνεύουμε να σκοτωθούμε από σφαίρες, αντίθετα κερδίζουμε πόντους μήπως και καταφέρουμε να μπούμε στη Βασιλεία του Κυρίου πάντα με τη χάρη Του και όχι με τη δική μας προσωπική προσπάθεια... Ο Κύριος βλέπει τη διάθεση μας και μας δίνει την χάρη Του που σε άλλους μετατρέπει το ένα τάλαντο σε δύο, σε άλλους 5, σε άλλους 10... Διάθεση λοιπόν... Την έχουμε;


11/03


Υπέρ θείας βοηθείας

Μαρίας: έγκυος τεσσάρων μηνών με ανεπάρκεια τραχήλου, θα κάνει περίδεση μήτρας στις 11/3 (ίσως ήδη έχει γίνει, γιατί το μήνυμα ήταν χθεσινό) και ο Θεός βοηθός! Αν δεν αντέξει η μήτρα και γεννηθεί πολύ πρόωρο το μωρό, μπορεί να μην μπορέσει να επιβιώσει ή να μείνει άρρωστο... Ας ευχηθούμε για την αδελφή μας, που τυχαίνει να είναι και μέλος της ομάδας ψαλτηρίου του ιστολογίου μας.

ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ: ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ (ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΑΣΘΕΝΩΝ ΚΑΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ) ΠΟΥ ΠΡΙΝ 3 ΗΜΕΡΕΣ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΚΑΙ ΕΣΠΑΣΕ TO ΧΕΡΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΩΜΟ. Ο ΘΕΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ. 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΣ: ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ  ΠΕΡΙΘΑΛΠΕΙ ΜΟΝΗ ΒΑΡΥΤΕΡΑ ΑΣΘΕΝΟΥΝΤΕΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ.Α΄ Χαιρετισμοί της Υπεραγίας Θεοτόκου (βίντεο και κείμενο)

 


Σήμερα 11/3/2022 έχουμε τους Α΄ Χαιρετισμούς!

Διαβάστε και ακούστε τους Χαιρετισμούς προς τη Θεοτόκο: