Ετικέτες

30.6.15

“Νὰ βλέπατε τὶ μεγάλο καλὸ μᾶς ἔκανε ἡ Παναγία μας!” - Άγιος Γέροντας Παΐσιος.

Δια χειρός Γιάννη Γουναρίδη.-


Σχ.αμφ: Γι΄αυτό πρέπει να "πέσουμε με τα μούτρα" στην προσευχή στον Κύριο, αλλά & στις Παρακλήσεις στη Μάνα μας... Είναι η μόνη, που δεν μπορεί να της αρνηθεί τίποτα...

Ο Θεός δεν ξέχασε ποτέ τους Έλληνες...


cross morning aoratigonia

Ο Θεός δεν ξέχασε ποτέ τους Έλληνες...

Ολόκληρη η συνέντευξη του Πρωθυπουργού - ΒΙΝΤΕΟ

Ολόκληρη η συνέντευξη του Πρωθυπουργού - ΒΙΝΤΕΟ

Το κυρίαρχο σημείο στις εξελίξεις δεν θα γίνουν ερήμην του λαού. Ο λαός θα βάλει τη σφραγίδα του δήλωσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, αναφερόμενος στη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ, ενώ πρόσθεσε ότι όποια απόφαση και αν πάρει ο λαός θα γίνει σεβαστή από την κυβέρνηση.

Έκκληση για Κοινή Προσευχή για το Δημοψήφισμα!!!

εικονοστάσι

Σχόλιο ιστολογίου "Ελληνική Ναυς": Να προσθέσουμε με την σειρά μας ότι πρέπει όλοι μας να προσπαθήσουμε να μιλήσουμε στους ιερείς των ενοριών μας και να τους παροτρύνουμε να τελεστούν αγρυπνίες αν γίνεται παντού! 

Προσοχή: Επειδή ο κόσμος είναι διχασμένος και σε σύγχυση δεν θα πρέπει να λάβουμε σαφή θέση υπέρ του Ναι ή του Όχι σε αυτές τις αγρυπνίες. Ο σκοπός είναι να παρακαλέσουμε τον Θεό να μας φωτίσει και εμάς και τους πολιτικούς μας, αλλά και τους Ευρωπαίους "φίλους" μας, ώστε να συμπεριφερθούμε σύμφωνα με το θέλημά Του μιας και Αυτός είναι ο μοναδικός που γνωρίζει το αληθινό συμφέρον μας!


- αμφ: Βλέπεις πως όλων των υγιών πνευματικά οι σκέψεις "εκεί" καταλήγουν...Όλοι Μαζί !!!

Είτε «ναι» είτε «όχι», δεν γίνεται χωρίς Χριστό… 

Έκκληση για κοινή προσευχή

Τσίπρας LIVE: Αν ο λαός θέλει Πρωθυπουργό ταπεινωμένο και εξευτελισμένο να τους εκπροσωπεί ας το κάνει, αλλά δεν θα είμαι εγώ!



Τσίπρας LIVE: Αν ο λαός θέλει Πρωθυπουργό ταπεινωμένο και εξευτελισμένο να τους εκπροσωπεί ας το κάνει, αλλά δεν θα είμαι έγω. Υπάρχουν πολλοί πρόθυμοι!