Ετικέτες

8.10.16

ΤΟ ΤΑΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ

Αποτέλεσμα εικόνας για Τάμα του Έθνους

7.10.2016

1. Ἀδυνατοῦντες νὰ ἐκδίδουμε συχνότερα καὶ σὲ πιὸ πολλὰ ἀντίτυπα, καθὼς καὶ μὲ πιὸ πολλὲς σελίδες τὸ περιοδικό μας «Φωτεινὴ Γραμμή», ἀναρτοῦμε, ὡς γνωστό, ἐνδιαμέσως ἄρθρα μας στὴν ἱστοσελίδα μας www.fotgrammi.gr, τὰ FacebookOι Φίλοι του Τάματος του Έθνους καὶ Φωτεινή Γραμμή καὶ Twitter@PANEL_TAMA καθὼς καὶ συνεντεύξεις μας σὲ διάφορα φίλα ἔντυπα καὶ ἱστοσελίδες.

2. Σήμερα εἴμαστε στὴν εὐχάριστη θέσι νὰ γνωστοποιήσουμε στοὺς φίλους καὶ θαυμαστὲς τοῦ Τάματος τοῦ Ἔθνους μία σύντομη ἱστορικὴ ἀνασκόπησι γιὰ τὸ Τάμα τοῦ Ἔθνους, διότι εἶναι πολὺ λυπηρὸ πρᾶγμα νὰ εἶναι ἀκόμη ἀνενημέρωτοι ὄχι μόνο λαϊκοὶ ἀλλά, φεύ, καὶ κληρικοὶ καὶ νὰ εἶναι τόσο πολὺ παθιασμένοι, ποὺ ἀκούγοντας «Τάμα τοῦ Ἔθνους», αὐτοὶ οἱ ἀδαεῖς νὰ μᾶς κατατάσσουν ὡς «κατάλοιπα τῆς χούντας».

Ελισάβετ: 2η επέμβαση για όγκο

Αποτέλεσμα εικόνας για Προσευχή

Σας παρακαλούμε αδέρφια μας να προσευχηθούμε όλοι μαζί για την Ελισάβετ η οποία θα κάνει σύντομα 2η επέμβαση λόγω καρκινικού όγκου. Ας προσθέσουμε στην προσευχή μας και τους δικούς της: Αναστάσιος, Σοφία, Χρήστος και Μαρία-Λυδία. Μεγάλο σταυρό κουβαλάνε τα αδέρφια μας, ιδιαίτερα η ίδια η Ελισάβετ. Ας τον ελαφρύνουμε λίγο όσο μπορούμε ο καθένας. Ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός να τους ελεήσει.

«Ρε φίλε πολύ φωνάζει ο Καντιώτης, δεν μπορώ να τον ακούσω…»

Oυαί και αλοίμονο, η ένταξή μας στην ΕΟΚ όχι απλώς εμπορική, αλλά ιδεολογική, ηθική, οικογενειακή, Προφητεύω από της θέσεως ταύτης, ότι θα γίνει ο τάφος της Ελλάδος και της ορθοδοξίας…

 »Οἱ Προφῆται ὡς εἶδον…» ~ Συνοδικόν της Ορθοδοξίας

Όταν ένας Επίσκοπος της Εκκλησίας, τολμά δημόσια να χτυπήσει την ποιμαντική ράβδο με δύναμη, και να βροντοφωνάξει απο ιερή αγανάκτηση:

Ευαγγελική περικοπή Κυριακής Γ΄ Λουκά (η ανάσταση του υιού της χήρας στη Ναΐν)

Αποτέλεσμα εικόνας για Ἡ ἀνάστασις τοῦ υἱοῦ τῆς χήρας ἐν Ναΐν


ΚΑΤΑ ΛΟΥΚΑΝ Ζ´ 11 - 16

Κυριακή ΙϚ´ (Γ´ Λουκά): Τυπικό, ακολουθία όρθρου κ.α.

Αποτέλεσμα εικόνας για Κυριακή Γ΄Λουκά


Κυριακή ΙϚ´ (Γ΄ Λουκά)

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε: το τυπικό, την ακολουθία του όρθρου κ.α. για την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016:

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πως δημιουργήθηκαν οι αριθμοί;

numbers.001
Έχετε ποτέ αναρωτηθεί γιατί το 1 είναι “ένα”, το 2 είναι “δύο”, το 3 είναι “τρία” και ποιά είναι η προέλευση των αριθμών; 

Οι αριθμοί που γράφουμε δημιουργήθηκαν με αλγόριθμους, (1, 2, 3, 4, κλπ) που ονομάζονται αραβικοί αλγόριθμοι, για να ξεχωρίζουν από τους ρωμαϊκούς αλγόριθμους (I, II, III, IV, κλπ) 

Οι Άραβες διέδωσαν τους συγκεκριμένους αλγορίθμους, ωστόσο η προέλευσή τους πηγαίνει πίσω στους εμπόρους, που τους χρησιμοποίησαν για να μετρήσουν και να κάνουν τις εμπορικές συναλλαγές τους. 

Ποια λογική, λοιπόν, ισχύει στους αραβικούς αλγόριθμους; 

Η εξήγηση είναι πολύ πιο απλή απ’ ότι φαντάζεστε, αφού για όλα ευθύνονται οι γωνίες! 


Αλβανός ΥΠΕΞ: «Ανταλλάξαμε non paper όπου υπάρχει και το Τσάμικο..»

544


Σχόλιο:Η Δήλωση του Αλβανού Μπουσάτι δεν έχει καμία απολύτως αξία. Ένα Αλβανό  πολιτικό δεν τον πιστεύεις ποτέ.Το θέμα είναι τι προθέσεις και σχεδιασμούς έχει το αδίστακτο μόρφωμα που λέγετε  Ε.Ε. για την περιοχή μας και πόσο ισχυρές είναι οι πιέσεις της προς την Ελληνική "Ηγεσία" ώστε να πετύχει τα πονηρά πραγματικά επιδιωκόμενα αποτελέσματά της. Κάποια στιγμή η Ιστορία θα σταματήσει το ρολόι της σε αυτή τη παράλογη περιδίνηση και τότε θα πρέπει να αναζητήσουμε τους χρήσιμους ηλίθιους υπερασπιστές της Ε.Ε για να λογοδοτήσουν απέναντι  στον Ελληνικό λαό ,που κάποια μέρα θα ξυπνήσει!

Προκαλεί τουρκική εφημερίδα - Δημοσιεύει χάρτη που δείχνει τη μισή Ελλάδα... στην Τουρκία




Σχόλιο: Έχουμε την αίσθηση ότι επαληθεύονται οι πατέρες στο έπακρον. Και λέμε έχουμε την αίσθηση γιατί άγνωστες οι βουλές του Θεού.

Προκλητικό δημοσίευμα φιλοξενείται σήμερα στην τουρκική εφημερίδα, Star, σχετικά με τα σύνορα που θα είχε η Τουρκία εάν δεν ίσχυε η Συνθήκη της Λωζάννης.

Εάν το πρωί προσευχηθείτε, όπως πρέπει, όλη η μέρα σας θα ευλογηθεί…

Αποτέλεσμα εικόνας για οσιος θεοφανης ο εγκλειστος

Αγώνας (Όσιος Θεοφάνης ο Έγκλειστος)

~ Ὁ δρόμος τοῦ χριστιανοῦ εἶναι γεμᾶτος ἐμπόδια, πού γίνονται ὁλοένα καί πιό πολλά.