Ετικέτες

26.10.15

Προσευχή για τα παιδιά μας: Ιάσων, Χρήστος, Ηλίας, Αντώνιος, Ιωάννα κ.α.


Τα παιδιά μας βρίσκονται σε κατάσταση απολύτου κινδύνου. 

Η συμπεριφορά τους έχει εκτροχιαστεί: σεβασμός δεν υπάρχει, δεν έχουν ενδιαφέρον για μάθηση, ενώ τα πρότυπά τους είναι αυτά που προβάλλονται από την τηλεόραση και το διαδίκτυο... Κολλημένα στο κινητό, στο "φατσοβιβλίο" (facebook) και στη νεο-εποχίτικη μουσική... 

Το λεξιλόγιο τους είναι περιορισμένο στις 1000 λέξεις το πολύ και στην καθημερινότητα τους περιορίζεται κυρίως σε ύβρεις απέναντι στους συμμαθητές τους, τους δασκάλους τους ή ακόμα και τον Θεό ή την Παναγία (ναι βλασφημούν συχνά!). 

Είναι μακριά από τον Θεό και καταδικασμένα να χάσουν την ζωή και την ψυχή τους... και υπεύθυνοι είμαστε εμείς οι γονείς, οι δάσκαλοι, οι οικογενειακοί φίλοι που μένουμε αδιάφοροι και άπραγοι...

Ας προσευχηθούμε σας παρακαλώ για τους νέους και τις νέες μας, αλλά ας βάλουμε συγκεκριμένα στην προσευχή μας και τους συγκεκριμένους μαθητές και μαθήτριες:

Ιάσων
Χρήστος
Ηλίας
Αντώνιος
Ιωάννα

Η Βλασφημία του Alpha tv - Ανάρμοστα Ανέκδοτα - Το Άγιον Φως

Πρωτοπρ. Νικόλαος Μανώλης,
Η Βλασφημία του Alpha tv - Ανάρμοστα Ανέκδοτα - Το Άγιον Φως

Παράκληση Αγίου Δημητρίου


Ψάλλει η χορωδία του φοιτητικού οικοτροφείου «Άγ. Δημήτριος» Θεσσαλονίκης:

Ό,τι και να κάνεις πάντα θα είσαι κάτω από την γαλανόλευκη και τον ύμνο της.




Μπορεί να κατανάλωσες πολλά αντιαλλεργικά εκείνη την ημέρα, όμως ό,τι και να κάνεις πάντα θα είσαι κάτω από την γαλανόλευκη και τον ύμνο της, κάτω από τις αξίες, τα ήθη και τα έθιμα.

Μιχαήλ του Κρητός

Ο παπαγάλος του Αγίου Πορφυρίου και η κλίμακα των αρετών.


Ο κος Μανώλης Καπετανάκης μιλάει για τον ΑΓΙΟ ΠΟΡΦΥΡΙΟ. 

Οι επικίνδυνες προτεραιότητες της κυβέρνησης


Η σημερινή κυβέρνηση είναι αναμφίβολα πολύ επικίνδυνη για την Ελλάδα κι αυτό γιατί με πολύ έντεχνο και ύπουλο τρόπο έχει θέσει σε εφαρμογή το σχέδιό της, που δεν είναι άλλο από την αποχριστιανοποίηση της χώρας και συνεπώς την αποδυνάμωση και τον αφανισμό της.

Γενοκτονία Χριστιανών στη Μέση Ανατολή- κανείς δεν αντιδρά




Οι φωτό που ελήφθησαν από κρυφή κάμερα,
δείχνουν τη σταύρωση χριστιανών 
στη Μέση Ανατολή από τους Ισλαμιστές 

Σχόλιο Krostandis: ''O ιεροκήρυκας της Ευαγγελικής εκκλησίας '' αυτός δηλώνει! Που είναι οι ταγοί μας!!!!!! Που είναι ο Πατριάρχης μας! Τόνους μελάνης έχει γράψει και πόσους λόγους περί ¨¨Εκκλησίας και οικολογίας" και δεν ξέρω εγώ τι άλλο έχει μόστρα στην Ευρώπη των ΄'αξιών'' Μην θίξουμε! Μην προκαλέσουμε εμείς οι χριστιανοί! Καταλλαγή! Ταπείνωση!! Και πολλά τέτοια που τα απευθύνουν οι περισσότεροι για να αρπάζουν τα Ευρουλάκια από τους ηλικιωμένους και να παρασύρουν τους πιστούς σε δικές τους επιθυμίες και εντάλματα! Συχωρέσατε με αδελφοί μου αν γίνομαι καυστικός αλλά καμιά φορά σκέφτομαι " Κύριε αν ερχόσουν στη Γη θα σε αναγνωρίζαμε; Ή θα σε ξανασταυρώναμε! Τι έγιναν οι αγάπες των πρώτων χριστιανών! Η αλληλεγγύη και η κοινή γνώμη που πρέπει να έχουμε εμείς οι χριστιανοί καθώς το λέει ο Θείος Παύλος. Δυστυχώς Κύριοι επτωχεύσαμεν πνευματικά! Ουαί κι αλίμονο!!! Ας προσευχηθούμε είθε ο Κύριος μας να μας λυπηθεί και να αναδείξει ΗΓΕΤΕΣ που θα μπορούν να διαχειρισθούν με ταπείνωση και φόβο Θεού το ταλαιπωρημένο ποίμνιο και να οδηγήσουν με ασφάλεια την κιβωτό της Εκκλησίας στην σωτηρία και στις αγκάλες του ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ.