Ετικέτες

26.10.15

Οι επικίνδυνες προτεραιότητες της κυβέρνησης


Η σημερινή κυβέρνηση είναι αναμφίβολα πολύ επικίνδυνη για την Ελλάδα κι αυτό γιατί με πολύ έντεχνο και ύπουλο τρόπο έχει θέσει σε εφαρμογή το σχέδιό της, που δεν είναι άλλο από την αποχριστιανοποίηση της χώρας και συνεπώς την αποδυνάμωση και τον αφανισμό της.

Πότε με το πρόσχημα της αθεΐας, ή κατά το "πολιτικώς ορθό" της "ανεξιθρησκείας", και πότε με το παραμύθι της "ειρηνικής συνύπαρξης" πολλών και διαφορετικών φυλών στο ίδιο κράτος, η κυβέρνηση προσπαθεί να μειώσει ή και να εξαφανίσει όποιο στοιχείο μαρτυράει ακόμα την Ορθόδοξη όψη της Ελλάδος.

Έτσι, ο πρωθυπουργός δεν διστάζει να συναντηθεί σήμερα (19/10/2015) στην μία και τέταρτο το μεσημέρι με τον Οικουμενικό Πατριάρχη, κάτι που θα έχει πράξει νωρίτερα στις 12:30 και -ποιος άλλος- ο πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας. Είναι γνωστές οι κινήσεις που κάνει ο Οικουμενικός Πατριάρχης σε ότι αφορά στην προσέγγιση με τους αλλόθρησκους και τους αιρετικούς. Οι κινήσεις αυτές πόρρω απέχουν από την Αλήθεια και την πρακτική της Ορθοδόξου Πίστεως και γι' αυτό τυγχάνουν της αποδοχής όλων των "ηγετών" σε ολόκληρο τον κόσμο και φυσικά των εχθρών της Πίστεως στην Ελλάδα.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο που ο πρωθυπουργός, παρότι δηλώνει άθεος, θα παρακαθίσει το βράδυ σε δείπνο που θα παραθέσει ο υπουργός των Εξωτερικών προς τιμήν των συνέδρων της διεθνούς διάσκεψης με θέμα «Θρησκευτικός και Πολιτιστικός Πλουραλισμός και Ειρηνική Συνύπαρξη στη Μέση Ανατολή», στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Δυστυχώς στις καίριες θέσεις βρίσκονται επικίνδυνοι άνθρωποι που με τους χειρισμούς τους επιδιώκουν την παγκόσμια εξάπλωση του -δήθεν- καλού, χωρίς τον Θεό. Προσπαθούν να επιβάλλουν την "επί γης ειρήνη", έχοντας απομακρυνθεί πλήρως από Αυτόν που είναι η αληθινή Αγάπη και Ειρήνη.

Οι Έλληνες πρέπει επειγόντως να αφυπνισθούμε και να ανατρέξουμε στην ιστορία μας για να διαπιστώσουμε ποια ήταν πάντοτε η δύναμη και η ελπίδα της πατρίδος μας: Η Ορθοδοξία και ο τρόπος ζωής που απορρέει μέσα από αυτήν.

Η Ορθοδοξία πλήττεται σήμερα και γι' αυτό τα ξένα κέντρα που λαμβάνουν τις αποφάσεις παγκοσμίως επέλεξαν για την Ελλάδα την συγκεκριμένη κυβέρνηση. Είναι εμφανές πως προτεραιότητά της κυβέρνησης δεν είναι η ανάκαμψη της χώρας, αλλά η εξαθλίωση της, η αλλοίωση του ήθους των πολιτών της, η νόθευση της Πίστεως με την ανάμιξη πολλών εθνικοτήτων και θρησκειών, και, φυσικά, η αποκοπή από την ιστορία και την Ελληνική γλώσσα.

Όργανα αυτής της προσπάθειας είναι οι -τάχα- φρουροί και εκφραστές της Ορθοδοξίας και της Ελλάδος. Αυτοί είναι που ύπουλα και με πρόσχημα μια "νέα" ηθική, μια "νέα" πραγματικότητα, προσπαθούν να πλήξουν την Αλήθεια. Μόνο που αυτή η προσπάθεια δεν είναι και τόσο "νέα". Είναι παμπάλαια και ξεκινάει από τον Παράδεισο όπου ο διάβολος μίλησε "θεολογικά και δημοκρατικά" στους ανθρώπους και τους πήρε μαζί του στην κόλαση που ζούμε καθημερινά. Σήμερα ο διάβολος δεν έχει μορφή φιδιού, αλλά κρύβεται πίσω από την όψη, τα λόγια και τις πράξεις θρησκευτικού ή/και πολιτικού "ηγέτη".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στην εν λόγω ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.