Ετικέτες

5.7.21

Διάψευση φημολογίας για τον Γέροντα Ευθύμιο της Καψάλας

 

Τις τελευταίες ημέρες κάνει τον κύκλο του διαδικτύου κακόβουλη φήμη ότι ο Γέροντας Ευθύμιος από την Καλύβη της Αναστάσεως στην Καψάλα του Αγίου Όρους είπε ότι το θέμα του κορωνοϊού θα λήξει από τα μέσα Ιουλίου μέχρι τα τέλη Αυγούστου 2021.

Πρόκειται για ψεύδος που διαδίδεται με σκοπό να πλήξει το πρόσωπο του.

Ο Γέροντας Ευθύμιος επανειλημμένα έχει επισημάνει οτι οι θεσεις του αποδίδονται στις δύο ανοιχτές επιστολές του (δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ).

Νέο μήνυμα από τον γνωστό τραγουδιστή Γρηγόρη Πετράκο για τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση και με τα οποία χωρίζει την Ελλάδα στα δύο


Μπράβο Γρηγόρη!

Το λέμε ενημερωτικά για όσους νομίζουν ότι μας εκβιάζουν... Δε μας νοιάζουν καθόλου τα μέτρα σας... Σε αυτόν τον κόσμο που δοκιμάζετε να φτιάξετε εμείς δεν θα συμμετέχουμε...
Δεν θα μπαίνουμε πουθενά που θα χρειάζεται να επιδεικνύουμε το παραμικρό... Ούτε χαρτιά, ούτε ταυτότητες, ούτε πιστοποιητικά, ούτε τεστ, ούτε QR code και λοιπές αηδίες..
Πάντα θα βρίσκουμε τα δικά μας στέκια, με ωραίους ελεύθερους ανθρώπους και θα γελάμε με την κατάντια του κόσμου.

Είναι η υγεία απλά η απουσία ασθένειας;

 


Αναφέρει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) στην επίσημη ιστοσελίδα του:

“Υγεία είναι η κατάσταση πλήρους σωματικής, πνευματικής και κοινωνικής ευεξίας, και όχι μόνο η απουσία ασθένειας ή αναπηρίας”

Αυτό εγείρει σοβαρούς προβληματισμούς σχετικά με το τι τελικά έχει επιτευχθεί στο όνομα της “προστασίας της Δημόσιας Υγείας” το τελευταίο διάστημα.

Ασύλληπτο! Πραγματικά ασύλληπτο!

Ασύλληπτο! Πραγματικά ασύλληπτο!

Σχόλιο: Αν με το σώμα μας μπορούμε να κάνουμε τέτοια "κατορθώματα" φανταστείτε τί μπορούμε να κάνουμε με το πνεύμα μας...