Ετικέτες

5.9.19

Φωνάζει ο κλέφτης ...


Θράσος του Βρετανικού Μουσείου, που ζητεί νομιμοποίηση της κλοπής του Ελγιν
Δεν δέχονται να μας δανείσουν τα Γλυπτά του Παρθενώνα, αν δεν αναγνωρίσουμε ότι τους ανήκουν! Μπούμερανγκ η πρωτοβουλία της κυβέρνησης
 Όταν ο Σημίτης έθεσε το θέμα (για να φτιάξει το προφίλ του) και... έφαγε τα μούτρα του

Πόρισμα Ἀστυνομίας Κύπρου: Ἀθῶος ὁ Μητροπολίτης Μόρφου! Κατέπεσαν οἱ δημοσιογραφικὲς συκοφαντίες!

Δὲν ἐντοπίζει τελικὰ τὴν διάπραξη ποινικοῦ ἀδικήματος ἐκ μέρους τοῦ Μητροπολίτη Μόρφου ἡ Ἀστυνομία, σὲ σχέση μέ δηλώσεις του γιὰ τὴν ὁμοφυλοφιλία καὶ ὡς ἐκ τούτου εἶναι ἀμφίβολο κατὰ πόσον θὰ διωχθεῖ ποινικά.

Η απάτη για τους «απόγονους» του Χριστού και της Μαγδαληνής. Η οργάνωση που υποτίθεται ότι τους προστάτευε και τα έγγραφα εξαπάτησαν χιλιάδες πιστούς. Έτσι γράφτηκε ο «Κώδικας Ντα Βίντσι»…



Η ιδέα ότι η Μαρία Μαγδαληνή είναι η μοναδική γυναίκα απόστολος που έχει γράψει δικό της Ευαγγέλιο είναι παλιά και φτάνει μέχρι την αρχαιότητα.

Στον υπερήφανο και φθονερό μη μιλάς καθόλου ή μίλα με πολλή προσοχή


Αποφθέγματα Αγίου Ισαάκ του Σύρου
Ο Θεός αγαπά τόσο πολύ τους ταπεινούς, όπως τα Σεραφείμ…

Πίσω από τις κλειστές πόρτες των σπιτιών κρύβεται η αλήθεια της ζωής μας.


Αρχιμ. Παύλος Παπαδόπουλος
Το ποιοι πραγματικά είμαστε φαίνεται πίσω από την πόρτα του σπιτιού μας.

Λέσβος: Εξέγερση 300 ανήλικων αιτούντων άσυλο στη Μόρια… θέλουν Αθήνα


Σχόλιο: Αυτά συμβαίνουν και θα συμβαίνουν ,όσο το ύπουλο και απρόσωπο γαλάζιο κράτος αυτή τη φορά, μάχεται λυσσαλέα το Ελληνικό Εθνος!!!
Διεκδικώντας την άμεση μετακίνησή τους, αρχικά εκτός καταυλισμού του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ) της Μόριας και στη συνέχεια στην Αθήνα και φωνάζοντας «Athens-Athens” («Αθήνα-Αθήνα»), εξεγέρθηκαν σήμερα οι 300 ανήλικοι και ασυνόδευτοι αιτούντες άσυλο που διαμένουν στη μεγάλη σκηνή νεοεισερχόμενων του ΚΥΤ.