Ετικέτες

30.6.21

Απάντηση στα ψέματα των καναλιών σχετικά με την απόφαση του ΣτΕ για τους άνδρες της ΕΜΑΚ



σχόλιο Γ.Θ : Έχουν τόσο δαιμονιστεί τα Μ.Μ.Ε. που το μόνο αληθινό που λένε είναι το δελτίο καιρού... και αυτό όχι πάντα...

Δελτίο Τύπου σχετικά με την Προσφυγή των Ανδρών της ΕΜΑΚ στο ΣτΕ

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος
Δήμος Θανάσουλας
ΔΣ Τρικάλων ΑΜ 142
dimos357@gmail.com

Με αφορμή τα όσα κυκλοφορούν ειδησεογραφικά τις τελευταίες ώρες σχετικά με την απόφαση της Επιτροπής Αναστολών του ΣτΕ και προς αποκατάσταση των εντυπώσεων που έχουν δημιουργηθεί, θα πρέπει να διευκρινιστούν τα εξής:

Κατά της απόφασης του Αρχηγού της Πυροσβεστικής που έκρινε απαραίτητο τον εμβολιασμό του συνόλου των ενστόλων υπαλλήλων που υπηρετούν στην Ε.Μ.Α.Κ. προσέφυγαν 46 άνδρες. Είναι μεγαλύτερος ο αριθμός αυτών που δεν έχουν εμβολιαστεί αλλά 46 είναι αυτοί που δεν δίστασαν να προσφύγουν .

Αυτή η αίτηση ακύρωσης των ανδρών της ΕΜΑΚ λόγω σπουδαιότητας έχει ορισθεί να δικαστεί ενώπιον της Ολομελείας του ΣτΕ στις 8 Οκτωβρίου του 2021.

Κατά συνέπεια είναι ψευδής η είδηση ότι το ΣτΕ είπε “όχι” στην αίτηση ακύρωσης των ανδρών της ΕΜΑΚ που αρνούνται να εμβολιαστούν.

ΚΛΗΡΙΚΟΙ: dealers ή συνομωσιολόγοι;




Όταν οι κληρικοί μετατρέπονται σε dealers των εμβολίων είναι άριστοι ποιμένες και ασκούν υπεύθυνη ποιμαντική.

Ασφαλώς θα δεχθούν επαξίως και τα συγχαρητήρια του Πρωθυπουργού και τις απαραίτητες οδηγίες (=εντολές προς υφισταμένους!) πώς να εκτελούν σωστά το έργο του dealer.

Όταν όμως οι κληρικοί τολμήσουν να μεταφέρουν τις ανησυχίες σοβαρών επιστημόνων ιατρών (ακόμα και με Nobel Ιατρικής στην Ιολογία!) τότε γίνονται συνωμοσιολόγοι και ασκούν ανεύθυνη ποιμαντική.

Τότε πρέπει οπωσδήποτε να επιληφθεί η εκκλησιαστική δικαιοσύνη και να τους απαγορεύσει να ομιλούν.