Ετικέτες

19.10.14

Προφητείες του γέροντα Παϊσίου για το μέλλον της Ελλάδας

Μία μοναδική μορφή που πολεμήθηκε και αγαπήθηκε το ίδιο έντονα, αλλά μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής του εύρισκε δυνάμεις να στηρίζει όσους προσέτρεχαν σε αυτόν.

Μην εκπλήσσεστε για όσα συμβαίνουν – Ο όρκος των Μασόνων προς τον Σατανά το γράφει ξεκάθαρα

σχόλιο Γ.Θ : Διαβάστε το οπωσδήποτε! Για να μην μας κοροϊδεύουν ότι είναι απλός μια μυστική φιλοσοφική εταιρία προσπαθώντας να μας ελκύσουν στα πλοκάμια τους...

ΕΝΑ «ΦΩΣ» ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Οι περίφημοι «σωτήρες» που μας «έσωσαν», τώρα προσπαθούν να βρουν δίοδο διαφυγής για να σωθούν οι ίδιοι καθώς το καράβι βουλιάζει με όλες τις συνέπειες που θα έχει αυτή η εξέλιξη στην καθημερινότητα μας.

Πως ο Ήλιος έκλεψε το νερό και τον αέρα του Άρη

pos-ilios-eklepse-nero-kai-aera-tou-ari

Εντυπωσιακά τα πρώτα δεδομένα που μεταδίδει η αποστολή MAVEN της NASA
Οι πρώτες εικόνες που μεταδίδει η αποστολή Maven της NASA, ένας δορυφόρος που τέθηκε σε τροχιά γύρω από τον Άρη τον περασμένο μήνα, προσφέρουν νέα στοιχεία για την απώλεια της ατμόσφαιρας και του νερού από τον έρημο σήμερα πλανήτη.

Νηστειοδρόμιο της εβδομάδας (19 - 25 Οκτωβρίου)

Η τρέχουσα εβδομάδα (19-25/10) είναι μια τυπική εβδομάδα του έτους. Είναι μια φυσιολογική εβδομάδα με την έννοια ότι όλες τις ημέρες πλην Τετάρτης και Παρασκευής καταλύουμε τα πάντα. Η Τετάρτη 22/10 και η Παρασκευή 24/10 είναι ημέρες αυστηρής νηστείας (αλάδωτο). 


Κυριακή, Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο: κατάλυση εις πάντα
Τετάρτη, Παρασκευή: νηστεία (αλάδωτο)


Ας υπενθυμίσω ότι: