Ετικέτες

30.12.14

Δεν είσαι μόνος: Η ουτοπία της εξουσίας (βίντεο)



Η εξουσία είναι αλλοίωση του ήθους του Παραδείσου. Δυναστεύει βάναυσα τους ανθρώπους. Ασκείται με σκληρότητα και επιβολή. «Ύβρις φυτεύει τύραννον», όπως λέει ο Αισχύλος. Για χιλιάδες χρόνια οι άνθρωποι αλληλοσπαράσσονται δημιουργώντας και καταστρέφοντας βασίλεια και αυτοκρατορίες, εξοντώνοντας τους αντιπάλους, υποδουλώνοντας τους αδυνάτους, λεηλατώντας τον κοινό πλούτο της φύσης που είναι κτήμα όλων των ανθρώπων.

Ποια είναι η απάντηση του Ευαγγελίου σ΄αυτή την πραγματικότητα; 

ΑΙΣΧΡΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ:ΚΟΡΟΪΔΕΥΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ,ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ,ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΕ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ!!!



Αν κορόιδευαν τον Αλλάχ, η ελληνική δικαιοσύνη θα τους είχε πάει μέσα για προσβολή θρησκεύματος και για ύβρεις απέναντι στα Θεία.Η εκκλησία της Ελλάδος όμως ξέρει μόνο να κάνει δημόσιες σχέσεις χωρίς να αντιδρά σε τέτοια αίσχη .

Στις 22/12 στην εκπομπή Ράδιο Αρβύλα το τηλεοπτικό πάνελ φαίνεται ότι δεν είχε με τι να ασχοληθεί και αποφάσισε να γυρίσει τηλεοπτικά σκετσάκια που πρόσβαλαν την πίστη και την Ορθόδοξη εκκλησία.

Ο άτυχος διαρρήκτης στο σπίτι του αλεξιπτωτιστή – ΒΙΝΤΕΟ





Χειμώνας με χιόνι στην αμερικανική πόλη και ένας διαρρήκτης είχε την ατυχή έμπνευση να εισβάλει στο σπίτι ενός αλεξιπτωτιστή. Κατάλαβε από κοντά, γιατί λένε πως οι συγκεκριμένοι στρατιωτικοί, είναι εξαιρετικά ικανοί στη μάχη σώμα με σώμα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονιστικός ο Σεραφείμ των Ελλήνων.

τι θα λέγατε αν μερικά πλοία του Ρωσικού στόλου κατέβαιναν στον Βόσπορο...