Ετικέτες

8.9.21

"Γιατί δεν έκανα το eμβ0λ1ο"

"Γιατί δεν έκανα το εμβόλιο"

Στις 23 Αυγούστου 2021 το πανελλήνιο άκουσε και παρακολούθησε τον γνωστό γιατρό Θεόδωρο Βασιλακόπουλο, καθηγητή Πνευμονολογίας στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο, να αποκαλεί «αγράμματο» τον διευθυντή Τεχνητού Νεφρού του Γενικού Νοσοκομείου Έδεσσας Σωτήρη Βασιλείου. Ο Σωτήρης Βασιλείου δεν δέχεται να εμβολιαστεί εξηγώντας τους λόγους. Έχει νοσήσει από κορωνοϊό και διαθέτει, όπως εξηγεί ο ίδιος, τα απαραίτητα αντισώματα, τα οποία ανά τακτά χρονικά διαστήματα ελέγχει με την ειδική εξέταση που απαιτείται. Για την ιστορία, ο Σωτήρης Βασιλείου αποκάλεσε στη συνέχεια τον Θεόδωρο Βασιλακόπουλο «γελοίο».

Πρόσφατα αιτήματα προσευχής 8/9/21-12/9/21

[τελευταία ενημέρωση: 9/9/21, 22:25]

 

Έχουμε πόλεμο και χρειαζόμαστε στρατιώτες! Όσοι πιστοί προσέλθετε. Σε αυτόν τον πόλεμο δεν κινδυνεύουμε να σκοτωθούμε από σφαίρες, αντίθετα κερδίζουμε πόντους μήπως και καταφέρουμε να μπούμε στη Βασιλεία του Κυρίου πάντα με τη χάρη Του και όχι με τη δική μας προσωπική προσπάθεια... Ο Κύριος βλέπει τη διάθεση μας και μας δίνει την χάρη Του που σε άλλους μετατρέπει το ένα τάλαντο σε δύο, σε άλλους 5, σε άλλους 10... Διάθεση λοιπόν... Την έχουμε;


9/9


Υπέρ αναπαύσεως

π. Χρυσοστόμου ιερομονάχου: τελικά ο γέροντας κοιμήθηκε. Την ευχή του να έχουμε.


Ενημέρωση

Ο μοναχός π. Αθανάσιος πήρε εξιτήριο και όλοι οι υπόλοιποι της συνοδείας του γέροντα είτε το έχουν ξεπεράσει είτε αναρρώνουν.


8/9


Υπέρ θείας βοηθείας


Η Πηνελόπη, νέα κοπέλα, έχει ανάγκη την προσευχή μας λόγω σοβαρού ιατρικού προβλήματος... 


Η Παναγιώτα νοσηλεύεται στην εντατική λόγω κορωνοϊού.


Μέλος της ομάδας προσευχής με παρακαλεί για τους γονείς της: Γρηγόριο και Ελένη. Είναι ήδη στην κατάσταση προσευχής και οι δύο (υπ' αρ. 23 και 24). Επιπλέον και οι δύο βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, φοβήθηκαν, πήγαν στο νοσοκομείο όπου εισήχθη ο πατέρας της και είναι όλη μέρα νηστικός, δεν τον είδε γιατρός ακόμη, ολομόναχος... απελπισία... Τα ίδια κι η μητέρα στο σπίτι. Να τους φωτίσει ο Θεός και να γίνει ό,τι χρειάζεται για τη μετάνοια και σωτηρία τους... Εύχεστε...Η μοριακή βιολόγος Γιασεμή Καψάλη στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο: "Γιατί δεν έκανα το eμβ0λ1ο"

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΤΥΡΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΗ ΦΑΚΑ! Το ξέρουν, άλλα δεν στο λένε τα κανάλια! Τους χαλάμε την σούπα!

«Κεραυνοί» από τον πατέρα Στυλιανό για τα εμβόλια - «Εξαπάτησαν ολόκληρο τον ελληνικό λαό»

Μητρόπολη Αθηνών: Σφοδρές λαϊκές αποδοκιμασίες κατά του Κ.Μητσοτάκη

Θα τρελαθούμε: ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ από Τσιόδρα-Μητσοτάκη για eμβ0λ1@σμό των παιδιών (8-9-21)

«Λόγος περί δειλίας Ἁγίου Ἰωάννου τῆς Κλίμακος» καί σχόλια Μητροπολίτου Μόρφου κ. Νεοφύτου

«ΈΓΙΝΑ ΠΕΙΡ@ΜΑΤΟΖΩΟ» για πάρτι σου! Πάγωσε ο Μητσοτάκης όταν το έμαθε! Δεν μπορούν να κρυφτούν άλλο