Ετικέτες

7.3.16

Γιατί 340 Ελληνικές επιχειρήσεις την ημέρα, πάνε στη Βουλγαρία

Σχόλιο. Το κράτος για ακόμη μια φορά ένοχο!!

Ο βασικός λόγος που φεύγουν οι Έλληνες για τη Βουλγαρία, δεν είναι μόνο το ευνοϊκό φορολογικό καθεστώς, αλλά οι απλούστερες διαδικασίες αδειοδότησης και το σταθερό φορολογικό σύστημα.

«...Υπάρχει ένα φάσμα πλεονεκτημάτων για να δραστηριοποιηθεί μια ελληνική επιχείρηση σε χώρες όπως η Κύπρος ή η Βουλγαρία.
Χαμηλός φορολογικός συντελεστής 10% έως 12,5% για τον βασικό φόρο και λίγο υψηλότερος για τη φορολόγηση μερισμάτων, σταθερό φορολογικό περιβάλλον, ευκολότερη δανειοδότηση από τις τράπεζες, χαμηλό κόστος παραγωγής και απλούστερες διαδικασίες αδειοδότησης για επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην βιομηχανική παραγωγή», λέει ο Χρίστος Σερέτης λογιστής, φοροτεχνικός, με έδρα την Αθήνα.

Θυμάστε τον Aλβανό που έσπασε τον σταυρό στην εκκλησία το 2004; Δείτε τι έπαθε… ΒΙΝΤΕΟ

ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΩΡ, ο Θεός μακροθυμεί αλλά δεν λησμονεί! Με καρκίνο σε όλο του το σώμα και βογγώντας από τους πόνους...

Με καρκίνο σε όλο του το σώμα και βογγώντας από τους πόνους (μάρτυρες αναφέρουν πως οι φωνές του ακούγονταν, σε μεγάλη απόσταση), πέθανε ο Αλβανός Alem Κούρτη, ο οποίος το 2004 κατά την διάρκεια του πογκρόμ κατά των Σέρβων, το οποίο έγινε με την σιωπηρή ανοχή του ΝΑΤΟ, ανέβηκε στον τρούλο της εκκλησίας του Προφήτη Ηλία στο Ποντούιεβο και κατέστρεψε κάτω υπό τις επευφημίες των αλβανόφωνων τον σταυρό (βλ.φώτο)!

Τελευταίες συμβουλές πριν από την Εξομολόγηση και τη Θεία Κοινωνία


ΕΙΝΑΙ κοντά η μέρα της Εξομολογήσεως και στη συνέχεια η πανευφρόσυνη στιγμή της Μεταλήψεως του Σώματος και του Αίματος του Χριστού.
Ο Θεός να δώσει , ώστε να εξομολογηθείς και να κοινωνήσεις όπως πρέπει. Έτσι ο αγώνας της νηστείας και όσα τυχόν κέρδισες απ’ αυτόν, θα επισφραγιστούν με τη θεϊκή σφραγίδα των ιερών Μυστηρίων.
Γιατί γράφεις ότι φοβάσαι την Εξομολόγηση; Πολλοί άνθρωποι ,βέβαια, τη φοβούνται, εσύ όμως γιατί;

Η πιο ιερή ώρα της Θείας Λειτουργίας


Γιατί γίνεται, ή θεία Λειτουργία; Απλώς γιά νά προ­σευχηθούμε; Μπορούμε νά τό κάνουμε καί σπίτι μας. Γιά νά άκούσουμε ρεσιτάλ βυζαντινής μουσικής; Γιά νά «έκτελέσουμε τά θρησκευτικά μας καθήκοντα»; Τίποτε από όλα αύτά. Ή Λειτουργία γίνεται γιά νά τελέσουμε τη θεία Ευχαριστία, τό μυστήριο τής σωτηρίας. Νά συγ­κροτήσουμε καί νά φανερώσουμε τήν Εκκλησία, νά πραγματώσουμε τό μυστήριο τής ενότητας, τό «ινα ώσιν έν».

... ὡς ἐμεγαλύνθη τὰ ἔργα σου, Κύριε· πάντα ἐν σοφίᾳ ἐποίησας...


Ένα από τα πιο εντυπωσιακά βίντεο που έχετε παρακολουθήσει. Όταν η επιστήμη αναδεικνύει την ομορφιά της δημιουργίας και την σοφία του Θεού... Θα μείνετε με το στόμα ανοικτό. Απολαύσετε το βίντεο!

Ο αγώνας του π. Φώτη Λαυριώτη κατά των εκτρώσεων


Στο εξαίρετο βιβλίο του π. Αθανασίου Γιουσμά «παπα-Φώτης, ο διά Χριστόν σαλός» δημοσιεύεται μια σειρά επιστολών του παπα-Φώτη Λαυριώτη προς τους γυναικολόγους γιατρούς του Νοσοκομείου Μυτιλήνης, που σχετίζονται με το φοβερό αμάρτημα που το ξεπλένει το Μυστήριο της Μετανοίας και της Ιερής Εξομολογήσεως, την έκτρωση.
Σε μια από αυτές έγραφε ο παππούλης:...