Ετικέτες

13.7.18

Υπέρ υγείας Θεώνης και υπέρ αναπαύσεως Νικολάου και Χρήστου

Αποτέλεσμα εικόνας για προσευχή

Παρακαλώ πολύ μια ευχή για τη Θεώνη. Μας παρακαλεί η Παρασκευή για την κόρη της που βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.

Λόγω της περιόδου δεν είναι καθόλου καλή η ανταπόκρισή μας στα αιτήματα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Συγχωρέστε μας.

Στην κατάσταση "υπέρ αναπαύσεως" προστέθηκαν και οι αδερφοί μας: Νικόλαος και Χρήστος χωρίς να μπει πρόσθετη ανάρτηση.

Παρακαλώ, ας μην ξεχνάμε και τα υπόλοιπα αδέρφια μας:

… ξέρω ότι κάποια μέρα θα σε ανταμώσω! Καληνύχτα μαμά, χαίρομαι για σένα!

αφιερωμένο στην μητέρα μου
Πάντα μου άρεσε να σε ακούω να μιλάς, τα λόγια σου ήταν απλά, κατανοητά, είχες το χάρισμα τα δυσάρεστα να τα κάνεις να φαίνονται όμορφα και να μην πονούν.
Κούρνιαζα δίπλα σου και ρουφούσα κάθε σου λέξη, έμαθα πολλά, μόνο που τότε σαν άγουρο παιδί που ήμουνα δεν καταλάβαινα το βαθύ νόημα, αλλά όσο μεγάλωνα συνειδητοποιούσα την αξία, της κάθε σου λέξης.

Το θαύμα της Ορθοδοξίας


~ Τριάντα μίλια μακριά από τις Αιγαιές, πόλη της Κιλικίας, ησύχαζαν δύο στυλίτες. Ο ένας απ’ αυτούς ήταν ορθόδοξος, ενώ ο άλλος άνηκε στην αίρεση του Σεβήρου. Ασκήτευαν σε απόσταση έξι μιλίων ο ένας από τον άλλο.

Μονοφυσίτης ή Ορθόδοξος; ... Διήγηση από το Λειμωνάριο

Άγγελος Κυρίου ζητά από έναν απλοϊκό γέροντα, που είχε 
κοινωνία με τους Σεβηριανούς, να ξεκαθαρίση την πίστι του, 
προτού πεθάνη.

10 επικίνδυνες συνήθειες που όλοι κάνουμε και προκαλούν βλάβες στον εγκέφαλό μας- Προσοχή στην πέμπτη!



Ο εγκέφαλος είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό όργανο του σώματός μας, καθώς είναι ένα από τα μεγαλύτερα και αντιπροσωπεύει το κύριο κέντρο ελέγχου. Έχει πολλαπλές λειτουργίες, αρμοδιότητες και καθήκοντα, καθώς επίσης είναι και η «αποθήκη» πληροφοριών που συλλέγουμε.

Οδηγοί κυνηγούν και πιάνουν ασυνείδητο που το έσκασε αφού χτύπησε μηχανάκι


Ονείρωξη: Οδηγοί κυνηγούν και πιάνουν ασυνείδητο που το έσκασε αφού χτύπησε μηχανάκι

Σχόλιο: Να ήταν έτσι και στην Ελλάδα μας!!!!!
Ο καθένας από εμάς έχει τουλάχιστον μία τέτοια ιστορία να μοιραστεί. Όπου ένας ασυνείδητος οδηγός χτυπάει ένα μηχανάκι και εξαφανίζεται χωρίς να δώσει δεκάρα για τον οδηγό. Οι περισσότερες από αυτές τις ιστορίες, όχι μόνο έχουν άσχημο τέλος, αλλά δεν βλέπουν καν το φως της δικαιοσύνης.
Όχι όμως σε αυτή την περίπτωση.
Στο παρακάτω περιστατικό στο Nantong της Κίνας, οι οδηγοί δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια. Κυνήγησαν τον οδηγό που προκάλεσε το ατύχημα και μάλιστα κατάφεραν να τον κάνουν τσακωτό και μάλιστα με τρόπο που θα ζήλευαν πολλοί χολιγουντιανοί σκηνοθέτες.  Δες εδώ καταδίωξη made in China στο παρακάτω βίντεο.

Αι ΗΠΑ πιέζουν τον Σεβ. Αμερικής

Εφημερίς Ορθόδοξος Τύπος
Τον Αρχιεπίσκοπον Αμερικής επεσκέφθη εις την Νέαν Υόρκην ο πρέσβυς των ΗΠΑ εις τας Αθήνας κ. Τζέφρυ Πάϊατ την παρελθούσαν Τρίτην 19ην Ιουνίου 2018. Εις το ανακοινωθέν δηλώνεται ότι σκοπός της επισκέψεως του κ. Πρέσβεως ήτο η ανταλλαγή απόψεων σχετικώς με την ομογένειαν και την συμφωνίαν της Ελλάδος με τα Σκόπια. Προφανώς ο κ. Πρέσβυς ελησμόνησεν ότι είναι πρέσβυς των αμερικανών εις την Ελλάδα και όχι των Ελλήνων εις την Αμερικήν…

«Πέρασαν» τη φούντα σε τρόφιμα και καλλυντικά


Νόμιμη με τροπολογία η ψυχότροπη ουσία THC, που απαγόρευε το Γενικό Χημείο για τα βρώσιμα προϊόντα
Το συριζαίικο αναπτυξιακό όραμα της «φούντας» γίνεται δυστυχώς πράξη μέρα με τη μέρα, καθώς μετά τον νόμο για τη φαρμακευτική κάνναβη η κυβέρνηση συνεχίζει ακάθεκτη και πλέον οι ποσότητες της ουσίας τετραϋδροκανναβινόλη (THC) θα περιέχονται «και με τη βούλα» του νόμου στα τρόφιμα και στα καλλυντικά που θα κυκλοφορούν στα ράφια των σούπερ μάρκετ, με τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή.

Γιατί δεν ισχύει η αστρολογία; (Βίντεο)

Αποτέλεσμα εικόνας για αστρολογια τσαρλατανισμός
Ισχύουν οι αστρολογικές προβλέψεις; Στο επεισόδιο αυτό μαθαίνουμε αστρονομία καταρρίπτοντας την αστρολογία. Παρουσιάζονται τα βασικά επιχειρήματα που δείχνουν ότι η αστρολογία δεν είναι δυνατόν να ισχύει και ότι δίκαια θεωρείται ψευδοεπιστήμη από την επιστημονική κοινότητα.