Ετικέτες

12.12.22

Αιτήματα προσευχής 8-12/12

[τελευταία ενημέρωση: 12/12/22, 18:10]

 

Έχουμε πόλεμο και χρειαζόμαστε στρατιώτες! Όσοι πιστοί προσέλθετε. Σε αυτόν τον πόλεμο δεν κινδυνεύουμε να σκοτωθούμε από σφαίρες, αντίθετα κερδίζουμε πόντους μήπως και καταφέρουμε να μπούμε στη Βασιλεία του Κυρίου πάντα με τη χάρη Του και όχι με τη δική μας προσωπική προσπάθεια... Ο Κύριος βλέπει τη διάθεση μας και μας δίνει την χάρη Του που σε άλλους μετατρέπει το ένα τάλαντο σε δύο, σε άλλους 5, σε άλλους 10... Διάθεση λοιπόν... Την έχουμε;


12/12

Υπέρ θείας βοηθείας

Βασιλείου: παρουσίασε πρόβλημα στην αναπνοή και πήγε εκτάκτως στο νοσοκομείο. Δεν είναι γνωστή η αιτία. Παρακαλώ ας έχουμε στην προσευχή μας και τον αδελφό μας Ιωάννη που ταξιδεύει για να βρεθεί κοντά του, καθώς ο Βασίλειος βρίσκεται 200 χλμ μακριά... Ας ευχηθούμε να μην είναι κάτι πολύ σοβαρό.

Μαρίας: Ευρήματα στους πνεύμονες και είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.


Υπέρ αναπαύσεως:

Ειρήνης μοναχής: δείτε εδώ
Μαρίας: κοιμήθηκε πλήρης ημερών


10/12

Υπέρ αναπαύσεως:

Θεολόγου: τελικά κοιμήθηκε εχθές πλήρης ημερών. Ο αδερφός μας που μας έδωσε το όνομα μου έγραψε ότι ήταν από τους πιο γλυκούς και σοφούς ανθρώπους που έχει γνωρίσει. Ο Θεός ας τον αναπαύει. Την ευχή του να έχουμε.


08/12


Υπέρ θείας βοηθείας

Βασιλείου: βρίσκεται στην εντατική μετά από επέμβαση ανοικτής καρδιάς και δυσκολεύεται.

Θεολόγου: έχει κορωνοϊό και δεν είναι καθόλου καλά. (κοιμήθηκε τελικά στις 9/12)

Γεωργίου και Ανδριανής: ο Θεός να τους ενδυναμώνει. Έχουμε ήδη στην προσευχή μας τον υιό τους Χρήστο-Αλέξανδρο (32 ετών (τετραλογία fallot), 4 εγχειρήσεις καρδιάς στο εξωτερικό, 80% αναπηρία) και τα αδέρφια του Παναγιώτη και Μαίρη (βαφτιστικό όνομα).