Ετικέτες

29.8.22

Αιτήματα προσευχής 24-29/8/22

 

[τελευταία ενημέρωση: 29/08/22, 21:40]

 

Έχουμε πόλεμο και χρειαζόμαστε στρατιώτες! Όσοι πιστοί προσέλθετε. Σε αυτόν τον πόλεμο δεν κινδυνεύουμε να σκοτωθούμε από σφαίρες, αντίθετα κερδίζουμε πόντους μήπως και καταφέρουμε να μπούμε στη Βασιλεία του Κυρίου πάντα με τη χάρη Του και όχι με τη δική μας προσωπική προσπάθεια... Ο Κύριος βλέπει τη διάθεση μας και μας δίνει την χάρη Του που σε άλλους μετατρέπει το ένα τάλαντο σε δύο, σε άλλους 5, σε άλλους 10... Διάθεση λοιπόν... Την έχουμε;

29/08


Υπέρ θείας βοηθείας

Ειρήνης: Ήταν να παντρευτεί προχθές. Την χτύπησε δύο μέρες πριν τον γάμο αυτοκίνητο και βρίσκεται σε κώμα. Ας ευχόμαστε. Ενημέρωση: Η Ειρήνη κοιμήθηκε τελικά.

24/08


Υπέρ θείας βοηθείας

Ευαγγελίας: (ενημερωμένο κείμενο) 15 ετών νοσηλεύτηκε για ένα μήνα. Κινδύνεψε σοβαρά λόγω πιθανής αυτοάνοσης εγκεφαλίτιδας (αλλά δεν έχει διαγνωστεί σίγουρα). Η κατάσταση της συνεχώς βελτιώνεται. Βρίσκεται πλέον εκτός νοσοκομείου, αλλά θα κάνει κάποιες θεραπείες. Ας ελπίσουμε να επανέλθει το συντομότερο δυνατό σε κατάσταση αρκετά καλή ώστε να ξεφύγει εντελώς τον κίνδυνο (αν και η φετινή σχολική χρονιά δύσκολα θα σωθεί). Ας ευχόμαστε να διαγνωστεί ξεκάθαρα το αίτιο για να πάρει την πιο κατάλληλη αγωγή που θα επιτρέψει την πιο γρήγορη ανάρρωση της.

Iωάννου: είχε καρκίνο στον προστάτη και δεν το αντιλήφθηκε έγκαιρα με αποτέλεσμα να του κάνει μετάσταση στα κόκκαλα. Δεν είναι καθόλου καλά στην υγεία του, αλλά εκκλησιάζεται και είναι κοντά στον Θεό. Ας ευχόμαστε τα καλά και συμφέροντα. (Ζήτησα ενημέρωση και έμαθα ότι αν και είναι άσχημα σωματικά, είναι πολύ καλά πνευματικά.)

Βασιλείου: έχει σοβαρά οικογενειακά προβλήματα




Υπέρ αναπαύσεως

Μαρίας: ήταν η μητέρα φίλου και μέλους της ομάδας ψαλτηρίου μας. Ο Θεός ας την αναπαύει και ας δίνει δύναμη στους δικούς της.


Παρακαλώ, ας μην ξεχνάμε και τα υπόλοιπα αδέρφια μας:


κλικ στην ετικέτα