Ετικέτες

21.9.14

Ο ΝΕΟΚΛΗΣ ΣΑΡΡΗΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ

sarris-neoklis
Ο αείμνηστος καθηγητής του Παντείου Νεοκλής Σαρρής, σε μία από τις τελευταίες του συνεντεύξεις, λίγο πριν φύγει από την ζωή, υπήρξε απόλυτα προφητικός…προς τον Μάκη Βραχιολίδη. Τον Μάρτιο του 2010, πριν ακόμη ο μοιραίος Παπανδρέου μας βάλει στο ΔΝΤ, ο Νεοκλής Σαρρής είχε προβλέψει αυτά που υποφέρει σήμερα ο λαός. Διαβάστε τι έλεγε για την πολιτική της ΕΕ σε βάρος της Ελλάδος, για το πώς η χώρα μας χρησιμοποιείται ως μοχλός για τις γεωστρατηγικές πολιτικές των μεγάλων δυνάμεων, με τα λαμόγια-πολιτικούς μας να παίζουν το παιχνίδι της! Μπορείτε να διαπιστώσετε γιατί σήμερα ο Σαμαράς είναι τόσο δουλοπρεπής προς την Μέρκελ.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ενα ολόκληρο τμήμα με ειδικούς πράκτορες για το διαδίκτυο!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ενα ολόκληρο τμήμα με ειδικούς πράκτορες για το διαδίκτυο!
σχόλιο Γ.Θ : Το γνωρίζουμε ότι μας παρακολουθούν...

Κάντε την δουλειά σας παλικάρια της ΕΥΠ. Άλλα κάντε την καλά δουλεύοντας όχι για αυτόν που σας απέσπασε σε αυτήν την θέση αλλά για την Πατρίδα.

ΟΛΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ


Για να γίνει κανείς χριστιανός, πρέπει να έχει ποιητική ψυχή, πρέπει να γίνει ποιητής. «Χοντρές» ψυχές κοντά του ο Χριστός δεν θέλει. Ο χριστιανός, έστω και μόνο όταν αγαπάει, είναι ποιητής, είναι μες την ποίηση. Την αγάπη ποιητικές καρδιές την ενστερνίζονται, την βάζουν μες την καρδιά τους, την αγκαλιάζουν, τη νιώθουν βαθιά.

Η «ΜΙΤΟΧΟΝΔΡΙΑΚΗ ΕΥΑ» ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΗΣ ΓΕΝΕΣΕΩΣ



Σχόλιο ιστολογίου "Ελληνική Ναυς": Διαβαστε αυτό το ενδιαφέρον άρθρο του Κωνσταντίνου Βουγά και προβληματιστείτε! Η Παλαιά Διαθήκη μας λέει παραμύθια ή μήπως η σύγχρονη επιστήμη;;;

«Σταματήστε τις βλακείες και αφήστε τον Πούτιν να μας βοηθήσει στον πόλεμο εναντίον των ισλαμιστών»!


Η Δύση πρέπει να σταματήσει να αντιτίθεται στον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν εξαιτίας της Ουκρανίας και να συμμαχήσει με τη Μόσχα για να νικήσει το Ισλαμικό Κράτος (ISIS), δήλωσε ο ηγέτης του  ευρώ-σκεπτικιστικού βρετανικού κόμματος UKIP Nigel Farage.