Ετικέτες

13.12.14

Tο βίντεο δοκιμής του νέου λέιζερ υπερόπλου της αυτοκρατορίας του κακού.


Το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι το νέο όπλο λέιζερ που ειχε δοκιμαστεί νωρίτερα φέτος ήταν επιτυχία, και έχει δώσει στη δημοσιότητα βίντεο της δοκιμής. 

Ένα βίντεο από το οπλικό σύστημα λέιζερ (με την ονομασία LaWS), που κυκλοφόρησε από το Γραφείο Ναυτικών Ερευνών, δείχνει το λέιζερ στο πλοίο USS Ponce τον Σεπτέμβριο στον Περσικό Κόλπο. 

Ευαγγελική Περικοπή Κυριακής 14/12/14 (ΙΑ' Λουκά - Κυριακή των Προπατόρων)

Ἡ παραβολὴ τοῦ μεγάλου Δείπνου



ΚΑΤΑ ΛΟΥΚΑΝ ΙΔ´ 16 - 24

ANTHONY BLOOM: Η ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΕΪΣΜΟ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ


Ἰδού πῶς μᾶς ἀφηγεῖται τή μεταστροφή του ὁ μετέπειτα ἰατρός καί Ἐπίσκοπος Anthony Bloom: 

Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΠΡΟ-ΑΔΑΜΙΑΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΕΤΑΛΛΗΝΟΣ


ΣΑΛΤΑΟΥΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Στην χώρα μας τα τελευταία χρόνια έχει κάνει την εμφάνιση της μία νέα αιρετική δοξασία που λέγεται ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. Η αίρεση αυτή, όπως οι περισσότερες αιρέσεις που έχουν εισπηδήσει στην πατρίδα μας, προήλθε από το εξωτερικό. Στο εξωτερικό αυτή η αίρεση έχει διάφορα ονόματα όπως ΘΕΪΣΤΙΚΉ ΕΞΕΛΙΞΗ, ΣΥΜΒΑΤΙΣΜΟΣ και άλλα. Η δοξασία αυτή πρεσβεύει την αντιβιβλική και αντιπατερική θέση ότι δήθεν ο Αδάμ προήλθε από τα ζώα μέσω κατευθυνόμενης από τον Θεό εξελίξεως !!! Δηλαδή η δοξασία αυτή προσπαθεί να συμβιβάσει την Δημιουργία με την υλιστική και άθεη θρησκεία της Εξέλιξης. Έτσι γεννήθηκε το έκτρωμα – δοξασία της Εξελικτικής Δημιουργίας!     
      

Η ευχή ή νοερά προσευχή

«Ἡ μονολόγιστη εὐχὴ τοῦ Ἰησοῦ “Κύριε Ἰησοῦ Χριστὲ ἐλέησόν με” στὴν κατ᾽ ἰδίαν προσευχὴ τῶν πιστῶν»



. […] Χρησιμοποιώντας τὸ κομποσχοίνι σὲ κάθε κόμπο ποὺ περνᾶ ἀνάμεσα στὰ δάχτυλό του ὁ προσευχόμενος ἐπαναλαμβάνει τὴν εὐχὴ Κύριε Ἰησοῦ Χριστὲ ἐλέησόν με.

Κυριακή κζ΄ (14 Δεκ. 2014): τυπικό, ακολουθία όρθρου, τροπάρια κ.α.

Κυριακὴ ΚΖ´ (ΙΑ´ Λουκᾶ) 14-12-2014 
[Κυριακή των Αγίων Προπατόρων]


Παρακάτω μπορείτε να βρείτε: το τυπικό, την ακολουθία του όρθρου, τροπάρια, αναγνώσματα λειτουργίας και ηχητικά για την Κυριακή κζ΄ 14 Δεκ. 2014: