Ετικέτες

11.2.16

Έρως έρωτι νικάται

Γράφει ο Φώτης Μιχαήλ, ιατρός

Ο ακριβής αριθμός των εκτρώσεων, που γίνονται κάθε χρόνο στην πατρίδα μας, για ευνόητους λόγους, είναι αδύνατον να υπολογισθεί.  Πάντως, τα περισσότερα δημοσιεύματα μιλάνε για περίπου 300-350 χιλιάδες! Η είδηση από μόνη της είναι φρικτή. Καθίσταται, όμως, ακόμα πιο δραματική, εάν λάβουμε υπ’ όψη μας, ότι οι 40.000 από αυτές τις εκτρώσεις πραγματοποιούνται πριν από τον γάμο τους από κορίτσια 14-17 χρονών!

Γιατί οι ευθύνες στο Στρατό;


Η κατάσταση με τους, κατά το πλείστον, δυστυχείς πρόσφυγες και μετανάστες, που πλημμυρίζουν τη χώρα μας, έγινε πλέον μη ελέγξιμη από την κυβέρνηση. Η οικτρά αποτυχημένη μέχρι τώρα πολιτική των ''ανοιχτών συνόρων'' και οι ασφυκτικές πιέσεις και απειλές των δυτικών συμμάχων μας, με όπλο τα μνημόνια και το δυσβάσταχτο χρέος, δεν αφήνουν πολλά περιθώρια ενεργειών, με γνώμονα το εθνικό συμφέρον.

Ο Αρχιεπίσκοπος ανήσυχος για το τζαμί και το μεταναστευτικό.

Να μην ληφθεί βιαστική απόφαση για την ανέγερση τζαμιού ζητεί ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος. Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ το βράδυ της Τετάρτης, εξέφρασε την επιφυλακτικότητα του και σημείωσε ότι η Εκκλησία έχει μελετήσει το ζήτημα.