Ετικέτες

22.4.18

Ο Ταξιάρχης ας σε σκεπάσει Μιχαήλ.

Αποτέλεσμα εικόνας για προσευχή

Ο Ταξιάρχης ας σε σκεπάσει Μιχαήλ.
Λάβαμε το εξής μήνυμα:

Χριστς νέστη,

Μς παρακάλεσαν ν εχόμαστε πρ γείας Μιχαήλ. Ενε παιδ 15 τν εχε πάει κδρομ τριήμερη μ Γυμνάσιο στν Θεσσαλονίκη. πομακρύνθηκε π τν μάδα, μπκε σ γκαταλελειμένο σπίτι, ποχώρησε τ πάτωμα κα πεσε κα βρίσκεται σ κμα στ νοσοκομεο μ αμάτωμα στ κεφάλι.


Παρακαλομε εχεσθε κα σες.


ΑΡΧΕΣ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΑ ΠΡΑΞΗ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΑ
Η ορθολογική χρήση των αντιβιοτικών, όπως και κάθε άλλη θεραπευτική παρέμβαση στη καθημέρα πράξη , δεν πρέπει να είναι τυχαία. Απαιτεί προβληματισμό και σκέψη και πρέπει να βασίζεται σε κανόνες.

Μακρόν: «Καθαρίστε την Ευρώπη από τον λαϊκισμό. Πολεμήστε τον θανατηφόρο εθνικισμό. Επιβάλλετε ευρωπαϊκή κυριαρχία. Δεχθείτε εκατομμύρια Αφρικανούς»


Δηλώνοντας ότι οι πολιτικές διαφωνίες προκαλούν "εμφύλιο πόλεμο" στην ΕΕ, ο Εμμανουέλ Μακρόν, δήλωσε ότι οι Βρυξέλλες πρέπει να καθαρίσουν τον "λαϊκισμό" από την ευρωπαϊκή ήπειρο. 

Θέμα ημερών η προκήρυξη για τις νέες ταυτότητες


Θέμα ημερών είναι η προκήρυξη για την έκδοση των νέων ταυτοτήτων κατά τις τεχνικές προδιαγραφές και τα πρότυπα χωρών της ΕΕ που αξιοποιούν τα πλέον σύγχρονα ηλεκτρονικά συστήματα.

Αποτελεί εμπόδιο στην εν Χριστώ ζωή, η πλάνη της vinyasa yoga

Του Β. Χαραλάμπους, Θεολόγου
Η ονομασία vinyasa είναι σανσκρητικής προέλευσης και δηλώνει ένα είδος (στυλ) γιόγκα, όπως επίσης και η ονομασία γιόγκα έλκει την καταγωγή της από τη σανσκρητική λέξη yuj που σημαίνει ένωση. Παρενθετικά μα αναφέρομε ότι σανσκριτική είναι η κατ’ εξοχή ομιλούμενη γλώσσα της Ινδίας.

Απαντήσεις σε ερωτήσεις σας περί Ορθοδοξίας, Ιεροσύνης, σαρκικών αμαρτημάτων, Αγγέλων, δαιμόνων, βασκανίας, Ρωμαιοκαθολικών & Προτεσταντισμού

Ερώτηση: Είναι θρησκεία η Ορθοδοξία;

Το βιβλίο της Γ΄ Γυμνασίου για τη νεοελληνική γλώσσα φιγουράρει κείμενο «ανθρωπιστή» υπόπτου για σεξουαλικά εγκλήματα στο Νεπάλ

Στο βιβλίο της Γ΄ Γυμνασίου για τη νεοελληνική γλώσσα φιγουράρει κείμενο «ανθρωπιστή» υπόπτου για σεξουαλικά εγκλήματα στο Νεπάλ

Σχόλιο: Επιτέλους δεν έχουμε το δικαίωμα να μάθουμε ποιοι "φωστήρες" επιλέγουν την διδακτέα ύλη στα παιδιά μας;

Εκπληξη προκαλεί το γεγονός ότι στο βιβλίο της Γ΄ Γυμνασίου για τη νεοελληνική γλώσσα φιγουράρει κείμενο «ανθρωπιστή» υπόπτου για σεξουαλικά εγκλήματα στο Νεπάλ.
Oνομάζεται Peter Dalglish. Είναι 60 χρονών, Καναδός, έχει δουλέψει στον ΟΗΕ και έχει την ΜΚΟ Street Kids (Παιδιά του Δρόμου).