Ετικέτες

18.4.18

Κατασκευασμένο από τα «Λευκά Κράνη» το βίντεο «χρήσης χημικών» στη Ντούμα

Στιγμιότυπο από το βίντεο – «απόδειξη» χρήσης χημικών, με τον πύραυλο που… δεν κατέστρεψε το ξύλινο κρεβάτι!
Όχι φυσικά ότι δεν το περιμέναμε, αλλά και αυτό το βίντεο για την υποτιθέμενη χρήση χημικών όπλων από τη Συριακή Κυβέρνηση στην περιοχή της Ντούμα στις 7 Απριλίου 2018, ως έναυσμα για να δικαιολογήσει το πρόσφατο παράνομο πολεμικό χτύπημα της Δύσης εναντίον της Συρίας, απεδείχθη κατασκευασμένο από τον οργάνωση Λευκά Κράνη, που μονίμως συνεργάζεται με τις τρομοκρατικές οργανώσεις Al Nousra, Jaish-al-Islam κ.ά. 

Χυδαίες επιθέσεις από ΣΥΡΙΖΟΤΡΟΛ κατά του νεκρού Έλληνα πιλότου

Αποτέλεσμα εικόνας για Χυδαίες επιθέσεις από ΣΥΡΙΖΟΤΡΟΛ κατά του νεκρού Έλληνα πιλότου


Του Τάσου Ευαγγελίου

Ένα μπαράζ χυδαίων επιθέσεων κατά του Έλληνα πιλότου που έχασε χθες τη ζωή του έχοντας ολοκληρώσει μια ακόμη αποστολή στο Αιγαίο, προκειμένου να φυλάξει τα σύνορα (που δυστυχώς για κάποιους υπάρχουν) εξαπέλυσαν χθες γνωστά ΣΥΡΙΖΟΤΡΟΛ.

Ο Κατακλυσμός του Νώε – Από το αντιεξελικτικό βιβλίο του Αρχίμ. Ιωάννου Κωστώφ, Φυσικού, “Βίβλος και Εξέλιξη”

Ο ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ
πό τό αντιεξελικτικό βιβλίο
το ρχίμ. ωάννου Κωστωφ, Φυσικού
ΒΙΒΛΟΣ & ΕΞΕΛΙΞΗ
Ο ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ
«χι στόν Τιτανικό, Ναί στήν Κιβωτό»(ΚΥΡ).
Παγκοσμίως ο ρνητές ρνονται τήν παγκοσμιότητα το πί Νε Κατακλυσμο. ς δομε πς χει τό θέμα.

Ἀνοιχτή ἐπιστολή πρός τούς Μάρτυρες τοῦ Ἰεχωβᾶ

Τς Γκάϊλα Νόμπλ (Gaila Noble)
Μετάφραση πό κάποιο φόρουμ πρώην Μαρτύρων το εχωβ)
Φίλοι μου γειά σας,
σες μπορε νά μή μέ θυμάστε, λλά γώ σς γνωρίζω πολύ καλά.

Σς συνάντησα πολύ καιρό πρίν ταν ρθατε στό σπίτι μου μέ τά χαμογελαστά σας πρόσωπα, τά ετακτα ροχα σας, τήν ρεμη φωνή καί τήν περιποιημένη γία Γραφή κάτω πό τό μπράτσο σας.
Μο φηγηθήκατε πολλές μορφες στορίες γιά να «πίγειο παράδεισο» καί να «δίκαιο σύστημα» πού θά γκαθιδρυόταν σύντομα. Μέ σαγηνεύσατε. Σς κουσα καί σς φησα νά μο διδάξετε τό δικό σας εδος Χριστιανικς ξιοπρέπειας.

Το ΣτΕ έκρινε ότι οι πρόσφυγες από εδώ και στο εξής θα κυκλοφορούν ελεύθερα


stepoioi-prosfuges-teloun-upo-kathestws-perioristikwn-metrwn-kukloforias
Σχόλιο: Αντί να κλείσουν τα σύνορα οι απάτριδες δημιουργούν τις προϋποθέσεις για κατάλυση της χώρας από χιλιάδες η και εκατομμύρια - λαθρο που τα Μ.Μ.Ε κατ εντολήν των πατρόνων τους θα τους βαφτίζουν πρόσφυγες. Θεέ μου βάλε το χέρι σου γιατί...

Το Συμβούλιο της Επικρατείας αποφάνθηκε ότι οι πρόσφυγες που είναι στα νησιά: Λέσβο, Σάμο, Χίο, Λέρο, Ρόδο και Κω σε περιοριστικό καθεστώς κυκλοφορίας από την 20η Μαρτίου 2016, θα εξακολουθήσουν να παραμένουν στο καθεστώς αυτό, ενώ όσοι πρόσφυγες έρθουν από εδώ και στο εξής, δεν θα είναι σε καθεστώς περιοριστικών μέτρων κυκλοφορίας και θα κυκλοφορούν ελεύθερα.

"Η αγάπη είναι πληγή..."


Η αλήθεια είναι, ότι η αγάπη μετριέται με τις πληγές που άφησε στην ψυχή και το κορμί μας. Αυτοί που αγαπήσαμε μας παίδεψαν πολύ. 

Η καλλιέργεια της καρδιάς…



Μοναχός Μωυσής Αγιορείτης

Γνωρίζω καλά, αγαπητοί μου εν Χριστώ αδελφοί, ότι είσθε ένα ακροατήριο που δεν μπαίνει για πρώτη φορά στην Εκκλησία. Έχετε ακούσει πολλά κηρύγματα και διάφορες ομιλίες.
Έχετε πάρει αποφάσεις, έχετε κάνει αγώνες, έχετε νίκες και ήττες.
Τί να πει απόψε ο ομιλητής , που δεν θέλει να σας κουράσει, αλλά και να σας ψευτοπαρηγορήσει; Σκέφθηκα , λοιπόν, αγαπητοί μου, να σας μιλήσω, όπως πάντα από χρόνια συνηθίζω, απλά, για την καλλιέργεια της καρδιάς.

Ψάχνω τον Θεό να μου πει… ( συγκλονιστική ιστορία )


Κάποτε ένας χωρικός άκουσε στην εκκλησία ότι αν δώσεις ελεημοσύνη θα λάβεις εκατονταπλάσια από τον Θεό.