Ετικέτες

18.1.18

Προσευχή για τον Αναστάσιο και τον Γεράσιμο

Αποτέλεσμα εικόνας για προσευχή

Μαζί με την Χριστίνα που σύντομα θα χειρουργηθεί (θυμηθείτε εδώ) μάθαμε για άλλον έναν αδερφό μας, τον Αναστάσιο, που έχει καρκίνο στο στόμα και έχει την ανάγκη της προσευχής μας.

Προσθέστε σας παρακαλώ και τον Γεράσιμο, ο οποίος εδώ και πολλά χρόνια ταλαιπωρείται με σοβαρά προβλήματα υγείας. Τώρα πλέον έχει διαβητικό πόδι σε πολύ προχωρημένη κατάσταση και όλα δείχνουν ότι δεν υπάρχει επιστροφή... Ας ευχηθούμε ο Θεός να τον ενδυναμώσει και να τον φωτίσει και αυτόν και τους δικούς του σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Πάνω από όλα όμως ας προσευχόμαστε για τη σωτηρία της ψυχής του.

"Τυφλοί" και άφρονες αναρχικοί καλούν τους ανθέλληνες σε αντισυγκέντρωση για το συλλαλητήριο της Κυριακής στην Θεσσαλονίκη!

Σχόλιο ιστολογίου "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΑΥΣ": Ας ευχόμαστε για τους τυφλούς και άφρονες αδερφούς μας ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός, το ΦΩΣ το αληθινό, που φωτίζει και αγιάζει κάθε άνθρωπο που έρχεται στον κόσμο, να φωτίσει όσους από αυτούς έχουν αγνή καρδιά, να τους φανερώσει την πλάνη τους και να τους οδηγήσει στον δρόμο της Ορθοδοξίας, στον δρόμο τον ευθύ, αλλά και δύσβατο και ανηφορικό που οδηγεί όμως εν τέλει στη Βασιλεία του Θεού. 

Βέβαια, τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα, μάλλον "εκ γενετής τυφλοί" πράκτορες μυστικών υπηρεσιών οδηγούν "ασθενούντες τυφλούς" αριστεροαναρχικούς να συμπεριφερθούν με τόσο ανόητο τρόπο.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό οι αναρχικοί καλούν την Κυριακή στη 1 το μεσημέρι στην Καμάρα ως αντισυγκέντρωση στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία... και απέχει ελάχιστα από το σημείο συγκέντρωσης στον Λευκό Πύργο. 

Γκρεμισμένο το σατανόμορφο άγαλμα που βρώμιζε το Π.Φάληρο

σχόλιο Γ.Θ : Αδέρφια από τώρα να έχουμε στο μυαλό μας ότι ΑΝ η ηρωική ομάδα εκείνων που γκρέμισαν το σατανόμορφο συλληφθεί, θα πρέπει να έχει την απόλυτη συμπαράσταση μας, δωρεάν νομική υποστήριξη, οικονομική ενίσχυση έναντι προστίμου και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.

Γιορτάζεται την Παρασκευή ο Άγιος Μακάριος Καλογεράς ιδρυτής της Πατμιάδος Εκκλησιαστικής Σχολής - Το πρόγραμμα της Πανηγύρεως

MAKARIOS KALOGERAS 

 
Την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018 εορτάζεται η μνήμη του Αγίου Μακαρίου Καλογερά, ιδρυτή και πρώτου διδασκάλου της Πατμιάδος Εκκλησιαστικής σχολής.

Όσιος Μακάριος ο Αλεξανδρεύς

19 Ιανουαρίου

ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟΣ: Η ΓΟΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟΣ

ΛΟΓΟΣ ΡΩΜΑΙΙΚΟΣ

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ "ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗΣ" (ΑΧΕΛΩΟΣ TV 2017)
ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΛΑΝΟΣ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΤΟΥΝΤΙΟ - ΚΑΜΕΡΑ: ΦΩΤΗΣ ΒΑΡΔΗΣ 
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ: 24/10/17 


ΣΧΟΛΙΑ: Μια αποκαλυπτική εκπομπή που ρίχνει φως στην ιστορία του αποκρυφισμού μέσα από την αγωνιώδη και μάταιη πορεία του μεταπτωτικού ανθρώπου για αναζήτηση της κρυφής γνώσης και την απόκτηση δύναμης που δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια καλοστημένη παγίδα του μισάνθρωπου διαβόλου: - Ποια η έννοια του αποκρυφισμού ως παγκόσμιο φαινόμενο; - Γιατί όλες οι θρησκείες του κόσμου είχαν το στοιχείο της μαγείας ; - Τι πραγματικά κρυβόταν πίσω από την Αιγυπτιακή και Εβραϊκή μαγεία αλλά και όλα τα παραθρησκευτικά ρεύματα πριν και μετά την έλευση του Μεσσία ; - Μήπως τελικά το Βυζάντιο πολέμησε μόνο τον αποκρυφισμό και όχι τον ελληνισμό, όπως κατηγορήθηκε ; Γιατί ο Μέγας Κωνσταντίνος άλλαξε τον ρου της ιστορίας ; - Ποια η σχέση επιστήμης και αποκρυφισμού και πώς η σχέση αυτή επηρέασε το κίνημα του Διαφωτισμού στη Δύση μέχρι και σήμερα ;

Dejan Lucic «μήνυμα προς τους αδελφούς μας Έλληνες»

«Ήρθε η ώρα να ξυπνήσετε και να καταλάβετε την αλήθεια. Εμείς στη Σερβία λέμε: «η αρκούδα χόρευε στο κατώφλι μας», και τώρα έρχεται στο δικό σας.
Δεν είναι τυχαίο ότι η Ελλάδα αποσταθεροποιήθηκε λόγω των χρηματικών δανείων, τα οποία ήρθαν και έφυγαν από την Ελλάδα. Δεν ξοδέψατε εσείς δισεκατομμύρια ευρώ. Αυτά τα δισεκατομμύρα ήρθαν στην Ελλάδα και έφυγαν με σκοπό να χρεωθείτε και να τα πληρώνετε, με σκοπό κάποιος να αρπάξει την ιερή σας Ελληνική χώρα.

ΘΕΜΙΤΗ Η ΑΡΝΗΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΕ ΤΕΛΕΤΗ ΟΜΟΦΥΛΟΥ ΓΑΜΟΥ ΛΟΓΩ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ, ΚΑΤΑ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.


Επιμέλεια Ανάρτησης:
Nick Delfakis.

Στην πολιτεία του Μισισιπή ψηφίστηκε νόμος για την προστασία όσων αρνούνταν να προσφέρουν υπηρεσίες σε ομόφυλα ζευγάρια, λόγω των ατομικών θρησκευτικών τους πεποιθήσεων.

Συλλαλητήρια για τη Μακεδονία


 
Στην  Αθήνα


* * * * * * * * * *