Ετικέτες

22.3.18

Φίλης - Γαβρόγλου - Βούτσης ο χοντρός - ο κακός - και ο άσχημος

Αποτέλεσμα εικόνας για ΦΙΛΗΣ ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ ΒΟΥΤΣΗΣ
Σχόλιο: Ήδη, έχουν καταδικασθεί στην συνείδηση του Ελληνικού λαού ως συνεργάτες των Γερμανών και προδότες του Έθνους!
Γράφει ο Χαράλαμπος Μηνάογλου
Μέρες που είναι, που οι Έλληνες, σε αντίθεση με τους ανθέλληνες που μας κυβερνούν, εορτάζουμε την 25η Μαρτίου, οι τρεις ανωτέρω πολιτικές καρικατούρες τοποθετήθηκαν απέναντι στην απόφαση του ΣΤΕ για τα Θρησκευτικά.

Το ΙΝΚΑ ξεμπροστιάζει τις ΗΠΑ για τον εκβιασμό που ασκούν για τις Ηλεκτρονικές ταυτότητεςΤο ΙΝΚΑ απαντώντας στα ψευδή δημοσιεύματα περί των λόγων πίεσης των ΗΠΑ να εκδοθούν ηλεκτρονικές ταυτότητας,
καθώς και στα πρόσφατα έγγραφα επικοινωνίας επτά Βουλευτών της ΝΔ με τον αναπληρωτή Υπουργό εσωτερικών Νίκο Τόσκα:

ΚΛΙΜΑΞ: ΛΟΓΟΣ ΔΕΚΑΤΟΣ ΕΚΤΟΣ Περί φιλαργυρίας

Αποτέλεσμα εικόνας για κλίμαξ

ΛΟΓΟΣ ΔΕΚΑΤΟΣ ΕΚΤΟΣ
Περί φιλαργυρίας
(Καθώς και περί ακτημοσύνης)
orthodoxy

ΕΠΙΤΗΡΟΥΜΕΝΕΣ ΖΩΕΣ – ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΛΛΗΡΗΜΑ – ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΟΥΝ ΤΑ ΨΕΥΔΗ

epithr

Σχόλιο: Παρακαλούμε θερμώς να  δια δώσουμε σε όλους τους συνέλληνές μας την προσπάθεια προπαγάνδας της εν λόγω κυρίας (Μαρίκας Λεβίθη) ώστε να ενημερωθεί κι ο τελευταίος Ελληνας  για το σκοτεινό και ύπουλο ρόλο της ,που δυστυχώς τα συστημικά Μ.Μ.Ε μας το αποκρύβουν επιμελώς.

                                                                           Ε Δ Ω

Οδοντίατροι Θεσσαλονίκης: Κύκλωμα των Σκοπίων διώχνει τους Έλληνες ασθενείς από τα ιατρεία μας

Οδοντίατροι Θεσσαλονίκης: Κύκλωμα των Σκοπίων διώχνει τους Έλληνες ασθενείς από τα ιατρεία μας

Σχόλιο: Πολύ σωστά κρούουν τον κίνδυνο οι οδοντίατροι μας ,και είμαστε μαζί τους. Εν τούτοις όμως θα παρακαλούσαμε να γίνει ένα πανελλαδικό συνέδριο των οδοντιάτρων που θα αποφασίσουν να εξετάσουν -συλλογικά -την τιμολογιακή πολιτική. Δεν μπορεί ένας εργαζόμενος να αμείβεται με το μισό μισθό και να ζητά ένας οδοντογιατρός  αμοιβή στα οικονομικά μεγέθη πριν την κρίση! Εμείς θεωρούμε πως πρέπει οι τιμές να εναρμονιστούν με τη σημερινή πραγματικότητα , διαφορετικά θα είναι ένας ισχυρός λόγος για τέτοια απαράδεκτα φαινόμενα  που δυστυχώς ,από ότι φαίνεται θα κλιμακώνεται.

Διαβάστε για να δείτε πώς μία υπουργός και ένας πρωθυπουργός κατέστησαν με τις άφρονες ενέργειές τους την Ελλάδα και την Ευρώπη ομήρους του Ερντογάν


Σάββας Καλεντερίδης

Η Τουρκική Δημοκρατία από της γέννησής της είχε ένα σύμπλεγμα κατωτερότητας απέναντι στην Ελλάδα. Εκείνη, μια νέα χώρα που προσπαθούσε με διαταγές και καταπίεση να φανεί ως Δυτική, μετά το 1923, ενώ η Ελλάδα ήταν μια χώρα που έδωσε το όνομά της στην Ευρώπη, ενώ είχε συγκεντρώσει το ενδιαφέρον ολόκληρης της Δύσης στη διάρκεια του εθνικοαπελευθερωτικού της αγώνα.

Επιστολή Κρητών στους βουλευτές: Εχθροί του λαού όσοι ψηφίσουν το όνομα «Μακεδονία»


σχόλιο Γ.Θ : Στο θρυλικό Αρκάδι, στο σημείο που τα λιοντάρια της Κρήτης το 1866 ανατινάχτηκαν για την Ελευθερία, εκεί ορκιστήκαμε να φανούμε αντάξιοι των προγόνων μας.
Δεν μας νοιάζει αν είμαστε πολλοί ή λίγοι, δεν μας νοιάζει τι θα πουν οι αντίθετοι για εμάς, μας νοιάζει τι θα κάνουμε εμείς ως Έλληνες.
Αντίσταση τώρα και καλή Λευτεριά!