Ετικέτες

6.9.19

Πώς να αντιμετωπίσουμε τη λαιμαργία;

Πώς να αντιμετωπίσουμε τη λαιμαργία; Υπάρχει τρόπος να αποφύγουμε το πάθος του φαγητού; Ακόμα και στις περιόδους νηστείας έχουμε αυτό το πάθος. Μια συμβουλή με τη λέξη «εγκράτεια» αρκετές φορές δεν πείθει.

Πως ο Άγιος Σέργιος του Ραντονέζ ως μικρός μαθητής έλαβε το θαυμαστό δώρο της γνώσης και της μάθησης, με τη χάρη του Θεού!


Πως ο Άγιος Σέργιος του Ραντονέζ ως μικρός μαθητής έλαβε το θαυμαστό δώρο της γνώσης και της μάθησης, με τη χάρη του Θεού!

Υποδοχή πρώην Μάρτυρος του Ιεχωβά στην Ορθόδοξη Εκκλησία

Δυο Μάρτυρες του Ιεχωβά κηρύττουν σε μια γυναίκα

Συχνά, η επιτροπή για θέματα αιρέσεων της Μητροπόλεώς μας, αναγκάζεται να προβεί σε ανακοινώσεις σχετικές με δράσεις αιρέσεων, παραθρησκευτικών ομάδων και σεκτών, ώστε να ενημερώνονται τα μέλη της εκκλησίας και να αποφεύγουν την παραπληροφόρηση για θέματα πίστης και ορθοδόξου ζωής, από ανθρώπους που συνειδητά επιθυμούν να αλλοιώσουν την θρησκευτική συνείδησή τους.

Νέα «επίθεση» των Ανεξάρτητων Αρχών για τις απαλλαγές από τα Θρησκευτικά και το θρήσκευμα στα Απολυτήρια

ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ

Η είδηση συνοπτικά έχει ως εξής: «Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, έκρινε αντισυνταγματική, μη νόμιμη και αντίθετη στην Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ)
την αναγραφή του θρησκεύματος και της ιθαγένειας στα πιστοποιητικά σπουδών της δευτεροβάθµιας εκπαίδευσης και στο πληροφοριακό σύστηµα «myschool», αλλά και στη δήλωση των μαθητών ότι δεν είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι προκειμένου να απαλλαγούν από το µάθηµα των θρησκευτικών, ενώ η Αρχή καλεί το υπουργείο Παιδείας να συμμορφωθεί προς την απόφασή της».
Τα σχόλια μας:

Ο ΣΥΡΙΖΑ έφυγε, τα θρησκευτικά του Γαβρόγλου μένουν και το 2020!

Ο ΣΥΡΙΖΑ έφυγε, τα θρησκευτικά του Γαβρόγλου μένουν και το 2020!
Νέα κυβέρνηση, αλλά με παλιά προγράμματα σπουδών για τα Θρησκευτικά.
Από τον Αντώνη Τριανταφύλλου