Ετικέτες

22.3.15

Παναγιώτης 15 ετών (χρόνια πνευμονική ανεπάρκεια)


Αδέρφια μου,

ο Παναγιώτης 15 ετών πάσχει από πνευμονική ανεπάρκεια εκ γενετής. Ο σταυρός που σηκώνει και ο ίδιος και η μητέρα του Αλεξάνδρα είναι πολύ μεγάλος. 

Τι λέτε να βάλουμε ένα χέρι βοηθείας να τον ελαφρύνουμε με την δύναμη της προσευχής μας και πάντα εφόσον είναι σύμφωνα με το θέλημα του Θεού;

Κύριε Ιησού Χριστέ, Υιέ του Θεού, ελέησε τον δούλο σου Παναγιώτη.

Ο Άγιος - 4ο επεισόδιο


Το τηλεοπτικό εκκλησιαστικό κανάλι 4Ε ανέβασε στο διαδίκτυο την τηλεταινία  "Ο Άγιος", δικής του παραγωγής, βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της Μαρίας Παστουρματζή, εκδόσεων " Εν πλω". Την ταινία παρακολούθησαν πολλές ενορίες και μοναστήρια και τη χαρακτήρισαν ως πολύ ψυχωφέλιμη.

Δείτε το τέταρτο επεισόδιο:

Η Σιωπή κακοποιεί τα Παιδιά


Οι Έλληνες γονείς πρέπει να πάψουν να φοβούνται και να αρχίσουν να μιλούν.

Προ καιρού ένας αγαπητός φίλος μού εξιστόρησε μια μικρή, αλλά αρκούντως τραυματική εμπειρία που είχε η δωδεκάχρονη κόρη του. 

Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ Το απίστευτο πρωτοσέλιδο του Der Spiegel με τη Μέρκελ και την γερμανική κατοχή.Με ένα πρωτοσέλιδο που θα συζητηθεί, κυκλοφορεί το Σάββατο το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel. Ενα ιδιαίτερα προκλητικό πρωτοσέλιδο που θα προκαλέσει αρνητικές αντιδράσεις εδώ στην Ελλάδα, εξαιτίας της ναζιστικής κατοχής.

"Μας κάλεσε ο Θεός να κάνουμε προσευχή για τον κόσμο, που έχει τόσα προβλήματα..." - Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου.-


Πρέπει να βοηθήσουμε με την προσευχή τον κόσμο όλο, να μην κάνη ο διάβολος ό,τι θέλει.

Μην ξεχνάτε ότι περνούμε δύσκολους καιρούς και χρειάζεται πολλή προσευχή. Να θυμάστε την μεγάλη ανάγκη που έχει ο κόσμος σήμερα και την μεγάλη απαίτηση που έχει ο Θεός από μας για προσευχή. 

Αρκούδα σώζει κοράκι από βέβαιο πνιγμό!


Αρκούδα σώζει κοράκι από βέβαιο πνιγμό! Δείτε το βίντεο: