Ετικέτες

2.11.18

Διαβάστε για να αντιληφθείτε γιατί η Ελλάδα θα υποστεί ακόμα μεγαλύτερη καταστροφή – Πόσο πιο στραβό να γίνει το κλίμα!

Σχετική εικόνα
Του Γιώργου Φιντικάκη

Όταν στην Ελλάδα το 52% των κερδών μιας επιχείρησης καταλήγει σε φόρους και εισφορές, έναντι 37% στην Αλβανία, και μόλις 13% στα Σκόπια, δεν υπάρχει λόγος να φέρει κάποιος εδώ τα ωραία του εκατομμύρια. Όταν η ίδρυση μιας καινούργιας επιχείρησης απαιτεί 12,5 ημέρες στην Ελλάδα, έναντι μόλις 6 στη Κύπρο, γιατί ο επενδυτής να μην πάει εκεί.

...ο πόλεμος των παιδιών μας σήμερα θα είναι διπλός κι εσείς γονείς καλείστε να παίξετε τον ρόλο των Αποστόλων!

(απόσπασμα από απομαγνητοφωνημένο κήρυγμα του π. Ελπιδίου Βαγιανάκη)
Αδελφοί μου, ο πόλεμος των παιδιών μας σήμερα θα είναι διπλός κι εσείς γονείς καλείστε να παίξετε τον ρόλο των Αποστόλων!

“Το ποντίκι και το πληκτρολόγιο το νέο όπλο”


Του Γιώργου Σακελλαρίου* 

Ένας παγκόσμιος ακήρυχτος πόλεμος στο διαδίκτυο αναδύθηκε πριν από λίγες μέρες από τις αντιδράσεις των κυβερνήσεων της Δύσης και το πρόσφατο αποκαλυφθέν επεισόδιο στην Ολλανδία,όπου τέσσερεις Ρώσοι πράκτορες, στελέχη πιθανότατα της ρωσικής στρατιωτικής αντικατασκοπίας GRU, συνελήφθησαν τον περασμένο Απρίλιο κοντά στα γραφεία του διεθνούς Οργανισμού για την Καταπολέμηση των Χημικών Όπλων στη Χάγη (OPCW), με τεχνικό εξοπλισμό υποκλοπής του συστήματος ασύρματης μετάδοσης (WiFi) του οργανισμού. Και οι τέσσερεις Ρώσοι είχαν διπλωματικά διαβατήρια με συνεχείς αριθμούς και απελάθηκαν αμέσως στη Ρωσία.

Λιβανίζουμε το σπίτι για να μας προστατεύει ο Θεός, η Παναγιά μας και οι Άγιοί μας

Σχετική εικόνα
Όταν ξυπνήσουμε το πρωί και αφού έχουν φύγει τα πρόσωπα εκείνα που πιθανόν να τους ενοχλεί το λιβάνι για να μη τους δώσουμε αφορμή να αγανακτήσουν και να νευριάσουν και έτσι να χάσουμε την ήρεμη ψυχική κατάσταση που χρειάζεται για να λιβανίσουμε.
Ετοιμαζόμαστε λοιπόν και προτού πιούμε τον καφέ μας ή φάμε οτιδήποτε άλλο για πρωινό παίρνουμε το λιβανιστήρι.