Ετικέτες

31.7.17

Η αλήθεια για τη Χρυσή Αυγή και τους αρχαιολάτρες…

Αποτέλεσμα εικόνας για χρυση αυγη

    Το κόμμα της Χρυσής Αυγής έχει αποκτήσει τα τελευταία χρόνια χιλιάδες ψηφοφόρους στην Ελλάδα, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους δεν υποψιάζονται καν τί κρύβεται πίσω από αυτό το δήθεν εθνικιστικό κόμμα, που καπηλεύεται ιερές ιδέες, όπως η πατρίδα.

    Η Χρυσή Αυγή είναι μια παραθρησκευτική αδελφότητα που ιδρύθηκε το 1888 από τον Άγγλο μασόνο και ροδόσταυρο William Wynn Westcott, με τον τίτλο Hermetic Order of  Golden Dawn, δηλαδή το Ερμητικό Τάγμα της Χρυσής Αυγής. Επειδή τα βιβλία ιστορίας αποφεύγουν να μας φανερώσουν τί σημαίνουν αυτοί οι όροι, που επηρέασαν βαθύτατα την πορεία της Ευρώπης, θα αποκαλύψουμε την έννοιά τους.
    Ερμητικός (Hermeticus) είναι αυτός που πιστεύει στον ερμητισμό, δηλαδή στην αρχαία αιγυπτιακή μαγεία, η οποία καταγράφηκε στα ελληνικά την εποχή της Ελληνικής (Πτολεμαϊκής) κυριαρχίας στην Αίγυπτο. Ονομάστηκε έτσι από τον Τρισμέγιστο Ερμή, ο οποίος είναι η εξελληνισμένη μορφή του αιγυπτιακού θεού Θωθ-Thoth.
     Τα ερμητικά κείμενα άρχισαν να διαδίδονται μαζικά στη Δυτική Ευρώπη από τον Φιτσίνο (Marsilio Ficino 1433-1499), που θεωρούσε τη μαγεία ως αρχαία επιστημονική γνώση. Ακολουθώντας τον Φιτσίνο, με τον ερμητισμό ασχολήθηκε ο πολυμαθής Τζοβάννι Πίκο Ντέλλα Μιράντολα, που συνδύασε τον ερμητισμό με την εβραϊκή Καμπάλα (Qabalah), δηλαδή τον αποκρυφισμό και τη δαιμονολατρία μιας ομάδας Εβραίων του ύστερου Μεσαίωνα. Από τότε, μια ατέλειωτη σειρά Ευρωπαίων διανοουμένων της Αναγέννησης και του Διαφωτισμού άρχισαν να ασχολούνται με τα ερμητικά και καμπαλιστικά κείμενα, τα οποία δηλητηρίασαν τη σύγχρονη ευρωπαϊκή σκέψη.
      Ροδόσταυροι (Rosicrucians) είναι μια μυστική αδελφότητα που εμφανίζεται τον 17ο αιώνα και προσπαθεί να συνδυάσει Ερμητισμό, Καμπάλα και Χριστιανισμό, κάτι που ασφαλώς είναι αδιανόητο και ασυμβίβαστο.
     Μασόνοι (Freemasons) είναι επίσης μυστικές αδελφότητες, που οργανώνονται επίσημα το 1717 στο Λονδίνο. Λίγο αργότερα, έκαναν δεκτούς στις μασονικές στοές και Εβραίους, εκτός από Βρεταννούς, οι οποίοι κυριαρχούν τελικά και επιβάλλουν τις καμπαλιστικές θεωρίες στη μασονία, μετατρέποντας τις μασονικές στοές σε ναούς της καμπαλιστικής θρησκείας.
     Από το 1766 και έπειτα, αρχίζουν οι Μασόνοι να γίνονται μέλη σε Ροδοσταυρικές αδελφότητες και το αντίστροφο, με αποτέλεσμα Μασόνοι και Ροδόσταυροι να γίνουν συγκοινωνούντα δοχεία, με κοινό στοιχείο τον καμπαλιστικό-ερμητικό αποκρυφισμό (δηλαδή συνδυασμός εβραϊκής και αιγυπτιακής μαγείας).
     Τα αρχικά μέλη του Τάγματος της Χρυσής Αυγής (για να επανέλθουμε στο θέμα μας) επιδίωξαν την αναβίωση της αρχαίας αιγυπτιακής θρησκείας. Σύντομα, διάφορα μέλη της Χρυσής Αυγής πέρασαν από την Αγγλία σε άλλες χώρες, όπου αντίστοιχα επιχείρησαν να αναβιώσουν τις κατά τόπους αρχαίες πολυθεϊστικές θρησκείες, σε βάρος του Χριστιανισμού. Στη Γερμανία, χαρακτηριστικά, ίδρυσαν την Εταιρεία της Θούλης, με την οποία συνδέθηκαν οι Ναζί και ο Χίτλερ!
     Δυστυχώς, η Χρυσή Αυγή δημιούργησε παράρτημα και στην Ελλάδα (το ομώνυμο κόμμα), ενώ παράλληλα άρχισαν να δημιουργούν και διάφορες νεοπαγανιστικές-αρχαιολατρικές ομάδες, που υποτίθεται ότι λατρεύουν την αρχαία Ελλάδα και την αρχαία θρησκεία, ενώ από πίσω τους κρύβονται ροδοσταυρικές και μασονικές αδελφότητες, υπάλληλοι του Καμπαλισμού (Σιωνισμού
 , ο οποίος προφανώς χρηματοδότησε την όλη προσπάθεια). Εκτός αυτού, ενώ μιλούν για ελληνισμό, αναβιώνουν την αιγυπτιακή θρησκεία, καθώς ο Τρισμέγιστος Ερμής δεν αποτελεί αρχαιοελληνική θεότητα, αλλά αιγυπτιακή.
     Αλίμονο στους Έλληνες, που εμπιστεύονται αυτήν την αντιχριστιανική 
 οργάνωση. Αν κάποιος αμφιβάλλει για την αξιοπιστία των άνωθι γεγραμμένων, ας ερευνήσει όλα τα ιστορικά στοιχεία που παραθέτουμε. Και ας ευχηθούμε, όσοι Έλληνες έγιναν μέλη σε αυτόν τον σκοτεινό χώρο της Χρυσής Αυγής, να απεμπλακούν άμεσα και να αναζητήσουν την αλήθεια στην ελληνορθόδοξη παράδοσή μας.

Από το βιβλίο του ιστορικού-αρχαιολόγου Διόδωρου Ράμμου:

«Η Σιών κατά του Σιωνισμού» Εκδόσεις Σαΐτης

5 σχόλια:

  1. Εγώ είδα το Γιωργάκη να είναι ντυμένος με την στολή των Ροδόσταυρων, είδα τον Δένδια τον Σαμαρά τον Μητσοτάκη την Διαμαντοπούλου και πολλούς-πολλούς ακόμα από τα αυτοαποκαλούμενα κομματα του δημοκρατικού τόξου στις μασσωνικές ΄στοές, δεν είδα κανέναν όμως από την Χρυσή Αυγή.Αν έχετε φωτογραφίες να τις δημοσιεύσετε. Καλό το παραμύθι σας αλλά δεν έχει δράκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αντίρρησή σας είναι διατυπωμένη με κόσμιο τρόπο και δημοσιεύεται σε αντίθεση με άλλα σχόλια που διαγράφηκαν ως μη κόσμια.

      Σχετικά με το σχόλιο σας, απαντούμε:

      Στο άρθρο αναφέρονται κάποια ιστορικά στοιχεία. Ελέγξτε τα και αν τα βρείτε ψευδή μπορείτε να μας γράψετε την διαφωνία σας. Δεν χρειάζεται να βρούμε φωτογραφίες για να αποδείξουμε κάτι...

      Διαγραφή
    2. Βεβαίως και χρειάζονται, χωρίς αποδείξεις δεν πιστεύω τίποτα. ΄Τυχαία συνάντησα τον Παναγιώταρο στην Τήνο χωρίς κάμερες εννοείται, να προσκυνά με πολλή ευλάβεια είμασταν λίγοι αυτη την μέρα.

      Διαγραφή
  2. Αν αληθευαν αυτά η χα θα ήταν μέρος του συστήματος και δεν πήγαινε 18 μήνες φυλακή και θα δολοφονουσαν μέλη της.Γιαυτο μου ονομάζετε για υπηρέτης της Νέας παγκόσμιας τάξης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην χα έχει ανατεθεί ο ρόλος του "φερετζέ του φούστη" για την δικτατορική πανούκλα του πολιτικού συστήματος. Ενισχύει την ψευδαίσθηση-αυταπάτη των Ελλήνων ότι η χώρα είναι ακόμα συντεταγμένη δημοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.