Ετικέτες

5.10.17

Εγωισμός και ταπείνωση (Μέρος 1)


Προσέχετε τον εαυτό σας. Η πρόοδος στην πνευματική ζωή διακρίνεται με την ολοένα και περισσότερο συναίσθηση μηδαμινότητάς μας. Ενώ όσο αυξάνει η εκτίμηση του εαυτού μας σε κάτι, τόσο βαδίζουμε στην καταστροφή. Ο εχθρός θα το εκμεταλλευτεί αυτό. Θα πλησιάσει και θα επιχειρήσει να πετάξει κανένα πετραδάκι στο δρόμο μας για να σκοντάψουμε. Μια ψυχή που δίνει στον εαυτό της αξία,

Τούρκοι ψαράδες ρημάζουν το Ανατολικό Αιγαίο – Ανήμπορο το λιμεναρχείο να τους απωθήσει



«Τις τελευταίες εβδομάδες, αυξάνονται τα προκλητικά περιστατικά παράνομης αλιείας από Τουρκικές μηχανότρατες στα ελληνικά χωρικά ύδατα του ανατολικού Αιγαίου, κυρίως στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Σάμου- Αγαθονησίου», καταγγέλλει με ανακοίνωσή του το Ινστιτούτο Θαλάσσιας Προστασίας Αρχιπέλαγος.

To Bέλγιο κατάσχεσε την κάρτα παραμονής του σαουδάραβα ιμάμη του Μεγάλου τζαμιού των Βρυξελλών


 

Ο Theo Francken, ο Γραμματέας του κράτους για το Άσυλο και τη Μετανάστευση, ανακοίνωσε αυτή την Τρίτη στο σταθμό Bel RTL ότι απέσυρε την κάρτα παραμονής του ιμάμη καταγωγής Σ Αραβία του μεγάλου τζαμιού των Βρυξελλών.

Ο ψεύτης Συριζαίος Γαβρόγλου

Δελτίο τύπου της Πανελλήνιας Ένωσης Θεολόγων (ΠΕΘ)
 Ο Υπουργός Παιδείας, κ. Γαβρόγλου, ψεύδεται και εμπαίζει τον ελληνικό λαό
για το μάθημα των Θρησκευτικών

Καταλονία και Ελληνισμός - Η αλήθεια για την Βαρκελώνη που λίγοι γνωρίζουν


Η Καταλονία έχει μακρά ιστορία. Και εκεί μιλούν οι Έλληνες!
Ο Μπέργκνες ντε λας Κάσας, Καταλανός ελληνιστής, πίστευε ότι η καταλανική πολιτιστική ιδιαιτερότητα έπρεπε να συνδεθεί με τον ελληνικό πολιτισμό!

Προφητικό μήνυμα για τους καιρούς μας του αείμνηστου Αυγουστίνου Καντιώτη

Σχετική εικόναΕνα ακόμα προφητικό μήνυμα από τον αείμνηστο Αυγουστίνο Καντιώτη που μας λέγει ότι ο Θεός είναι μακρόθυμος και πολυέλαιος αλλά τι θα γίνει όταν η Μακροθυμία Του εξαντληθεί;