Ετικέτες

31.12.20

Υπέρ θείας βοηθείας της Μαρίας


Σε λίγο αλλάζει ο χρόνος και οι περισσότεροι θα το γιορτάσουν, αλλά κάποιοι αδελφοί μας  δεν θα μπορούν, διότι αγωνιούν για τους δικούς τους. Μας παρακαλεί μια αδελφή μας να προσευχηθούμε για τη μητέρα της Μαρία.

Η Μαρία βρέθηκε θετική και έχει και γαστρεντερίτιδα. Από τις 15/ 12 παιδεύεται και από τις 22/12 είναι στο νοσοκομείο με εμετούς, διάρροια και πυρετό... Ανήκει σε ευπαθή ομάδα και στη διάρκεια του ίδιου έτους είχε τραβήξει πολλά (3 μήνες στο νοσοκομείο επειδή είχε κολλήσει ενδονοσοκομειακό μικρόβιο και τώρα ξανά πάλι μέσα).

Όσοι αύριο πάμε στην εκκλησία ας ανάψουμε ένα κεράκι και αν μπορούμε ας δώσουμε το όνομά της για μνημόνευση.


Επιτρέψτε μου και ένα σχόλιο σχετικά με το νέο έτος. Αν και οι περισσότεροι περιμένουμε τα χειρότερα, ωστόσο αν υπάρξει μετάνοια μπορεί να έρθει και η επέμβαση του Κυρίου μας με την οποία ίσως ξεκινήσει μια νέα πορεία αλλαγής προς το καλύτερο. 

Κάποιοι θεωρούν το εμβόλιο ως το πρωτοχρονιάτικο δώρο, εμείς έχουμε το καλύτερο και αληθινό πρωτοχρονιάτικο δώρο που θα δοθεί βέβαια στους πιστούς όχι μόνο αύριο, αλλά θα συνεχίσει να δίνεται και σε κάθε θεία λειτουργία. Είναι το ίδιο το Σώμα και Αίμα του Κυρίου μας ο οποίος είναι το ΦΩΣ το αληθινό, η ΑΛΗΘΕΙΑ και η ΖΩΗ.

Καλή κι ευλογημένη χρονιά σε όλους!

ΥΜΝΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΤΟΜΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΜΕΡΟΣ Δ΄- ΨΑΛΛΕΙ Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ


ΥΜΝΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΤΟΜΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΜΕΡΟΣ Γ΄- ΨΑΛΛΕΙ Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ


ΥΜΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΤΟΜΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ 
ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ 

Ο συγκλονιστικός διάλογος του Αγίου Βασιλείου του Μέγα με τον Άρχοντα Μόδεστο!

Το κείμενο που ακολουθεί λέει τα πάντα για το ήθος και το φρόνημα του αγίου Βασιλείου. Χρόνια πολλά, καλή χρονιά σε όλους με τις ευχές του καππαδόκου αγίου μας , ο οποίος ασφαλώς και δεν έχει καμμία σχέση με το καλοταϊσμένο κακέκτυπο made by Coca cola!

Ο Γερμανός Καθηγητής Μικροβιολόγος Sucharit Bhakdi: το εμβόλιο mRNA έχει 4 μεγάλους κινδύνους.ΒΙΝΤΕΟ

 

Σχόλιο: Τώρα ποιος είναι ψεκασμένος; Αυτός ή εκείνοι που καθησυχάζουν τον κόσμο; Αυτοί που είναι επιφυλακτικοί ή αυτοί που θα τρέξουν να κάνουν το εμβόλιο για να μην χάσουν τα ταξιδάκια τους; 

O Γερμανο-ταυλανδέζος Καθηγητής Ιατρικής Μικροβιολογίας στο Πανεπιστήμιο Johannes Gutenberg Mainz,κι επιδημιολόγος προειδοποιεί τους Γερμανούς πολίτες για τις ανεπιθύμητες συνέπειες όπως λέει των νέων εμβολίων.

”Αυτό το εμβόλιο εμπεριέχει δυνητικά 4 μεγάλους κινδύνους κι αν εμείς δεν τους συζητήσουμε εδώ και τώρα . Πρώτα απ’ όλα πρόκειται για ένα εμβόλιο που βασίζεται σε γονίδια.Aυτό που εγκρίθηκε στην Αγγλία και που θα είναι πιθανώς εγκεκριμένο προσεχώς και στην Ευρώπη εμπεριέχει 4 μεγαλειώδεις κινδύνους. Πρωταρχικά το εμβόλιο από μόνο του προκαλεί δευτερογενή αποτελέσματα πολύ σοβαρά. Οι εθελοντές των δοκιμών ήταν άτομα νέα και καλής υγείας και οι μισοί από αυτούς παρουσίασαν πυρετό, ρίγη, μυϊκούς πόνους,πόνους μελών, κεφαλαλγίες, ασθένειες..Λοιπόν αν τώρα δώσετε αυτό εδώ σε ηλικιωμένους με προυπάρχουσες καταστάσεις έναν εμβολιασμό αυτού του είδους δεν θέλω να φανταστώ αυτό που θα τους συμβεί.Κανένα άτομο που υποβλήθηκε σ΄εθελοντική δοκιμή δεν είχε επιβαρυμένο ιστορικό.

Νά κάνω τό ἐμβόλιο;

 

 ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ

Νά κάνω τό ἐμβόλιο;

π. Ἀντώνιος Στυλιανάκης

Βίντεο

 Να τρέξω για το εμβόλιο; ιατρός π. Αντώνιος - YouTube

 

Ἀκολουθεῖ βίντεο, μήν τό χάσετε:  

π.Αρσένιος Βλιαγκόφτης - Το νόημα της ζωής υπό το φως της Γεννήσεως του Χριστού



ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ;

 

Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ 

ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΔΙΑΦΗΜΙΣΜΕΝΟ ΕΜΒΟΛΙΟ

  «Η δοκιμή του εμβολίου στον άνθρωπο είναι ανήθικη»!!!

 ________Μεγάλη πλύση εγκεφάλου συντελείται κατά τον τελευταίο καιρό, προκειμένου να τρέξουμε όλοι για να υποστούμε το περίφημο ΕΜΒΟΛΙΟ εναντίον του Κορωνοϊού! Η αποκορύφωση συνετελέσθη το βράδυ της Κυριακής 27ης Δεκεμβρίου, όπου όλοι οι ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΦΟΡΕΙΣ, με πρώτη την Κυρία Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κυρία Σακελλαροπούλου και δεύτερο τον Πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη, συμμετέχοντος δε δυστυχώς και του Σεβ. Μητροπολίτου Ναυπάκτου κ. Ιεροθέου, ως Εκπροσώπου της Εκκλησίας,  υποβλήθηκαν στον εμβολιασμό!!!!.

Για να μην μας κοροϊδεύουν κάτι τύποι σαν τον Κούλη...

 

Όταν το ίδιο το εργαστήριο ενημερώνει πως η κυτταρική σειρά MRC-5 το οποίο περιέχεται στο εμβόλιο κατά του κορωναϊού προέρχεται από έμβρυο 14 εβδομάδων που εκτρώθηκε για ψυχιατρικούς λόγους της Μητέρας;

«The MRC-5 cell line was developed in September 1966 from lung tissue taken from a 14 week fetus aborted for psychiatric reason from a 27 year old physically healthy woman. The cell morphology is fibroblast-like. The karyotype is 46,XY; normal diploid male. Cumulative population doublings to senescence is 42-48. G6PD isoenzyme is type B.»

ΤΥΧΑΙΟ;;; Εθνικό ρεκόρ ημερήσιων θανάτων στη Γερμανία αφότου ξεκίνησε μαζικούς εμβολιασμούς! Και στην Αγγλία τετραπλασιάστηκαν τα ημερήσια κρούσματα μετά την αρχή των εμβολιασμών!

 

Εθνικό ρεκόρ ημερήσιων θανάτων 

στη Γερμανία 

αφότου ξεκίνησε μαζικούς εμβολιασμούς!

Και στην Αγγλία τετραπλασιάστηκαν 

τα ημερήσια κρούσματα 

μετά την αρχή των εμβολιασμών!

 

 

Όταν αποκτάς απροσδόκητους συμμάχους...

 

Van Morrison και Eric Clapton βγάζουν ένα τραγούδι κατά του lockdownΟι δυο μύθοι της δεκαετίας του 1960 δεσμεύονται στη μάχη για να βοηθήσουν τους μουσικούς θύματα των υγειονομικών απαγορεύσεων. Κι επωφελούμενοι από το γεγονός ασκούν κριτική και στην κυβέρνηση του Boris Johnson.

Πώς σώθηκε ο Αγ.Ιωάννης ο Πρόδρομος από την Σφαγή των Νηπίων που διέταξε ο Ηρώδης;

 


…και η τιμωρία του πατέρα του, Ζαχαρία. 



…Στην μαύρη λίστα ήταν και ο Πρόδρομος.