Ετικέτες

31.12.20

Υπέρ θείας βοηθείας της Μαρίας


Σε λίγο αλλάζει ο χρόνος και οι περισσότεροι θα το γιορτάσουν, αλλά κάποιοι αδελφοί μας  δεν θα μπορούν, διότι αγωνιούν για τους δικούς τους. Μας παρακαλεί μια αδελφή μας να προσευχηθούμε για τη μητέρα της Μαρία.

Η Μαρία βρέθηκε θετική και έχει και γαστρεντερίτιδα. Από τις 15/ 12 παιδεύεται και από τις 22/12 είναι στο νοσοκομείο με εμετούς, διάρροια και πυρετό... Ανήκει σε ευπαθή ομάδα και στη διάρκεια του ίδιου έτους είχε τραβήξει πολλά (3 μήνες στο νοσοκομείο επειδή είχε κολλήσει ενδονοσοκομειακό μικρόβιο και τώρα ξανά πάλι μέσα).

Όσοι αύριο πάμε στην εκκλησία ας ανάψουμε ένα κεράκι και αν μπορούμε ας δώσουμε το όνομά της για μνημόνευση.


Επιτρέψτε μου και ένα σχόλιο σχετικά με το νέο έτος. Αν και οι περισσότεροι περιμένουμε τα χειρότερα, ωστόσο αν υπάρξει μετάνοια μπορεί να έρθει και η επέμβαση του Κυρίου μας με την οποία ίσως ξεκινήσει μια νέα πορεία αλλαγής προς το καλύτερο. 

Κάποιοι θεωρούν το εμβόλιο ως το πρωτοχρονιάτικο δώρο, εμείς έχουμε το καλύτερο και αληθινό πρωτοχρονιάτικο δώρο που θα δοθεί βέβαια στους πιστούς όχι μόνο αύριο, αλλά θα συνεχίσει να δίνεται και σε κάθε θεία λειτουργία. Είναι το ίδιο το Σώμα και Αίμα του Κυρίου μας ο οποίος είναι το ΦΩΣ το αληθινό, η ΑΛΗΘΕΙΑ και η ΖΩΗ.

Καλή κι ευλογημένη χρονιά σε όλους!

Παρακαλώ, ας μην ξεχνάμε και τα υπόλοιπα αδέρφια μας:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.