Ετικέτες

31.12.20

Ο Γερμανός Καθηγητής Μικροβιολόγος Sucharit Bhakdi: το εμβόλιο mRNA έχει 4 μεγάλους κινδύνους.ΒΙΝΤΕΟ

 

Σχόλιο: Τώρα ποιος είναι ψεκασμένος; Αυτός ή εκείνοι που καθησυχάζουν τον κόσμο; Αυτοί που είναι επιφυλακτικοί ή αυτοί που θα τρέξουν να κάνουν το εμβόλιο για να μην χάσουν τα ταξιδάκια τους; 

O Γερμανο-ταυλανδέζος Καθηγητής Ιατρικής Μικροβιολογίας στο Πανεπιστήμιο Johannes Gutenberg Mainz,κι επιδημιολόγος προειδοποιεί τους Γερμανούς πολίτες για τις ανεπιθύμητες συνέπειες όπως λέει των νέων εμβολίων.

”Αυτό το εμβόλιο εμπεριέχει δυνητικά 4 μεγάλους κινδύνους κι αν εμείς δεν τους συζητήσουμε εδώ και τώρα . Πρώτα απ’ όλα πρόκειται για ένα εμβόλιο που βασίζεται σε γονίδια.Aυτό που εγκρίθηκε στην Αγγλία και που θα είναι πιθανώς εγκεκριμένο προσεχώς και στην Ευρώπη εμπεριέχει 4 μεγαλειώδεις κινδύνους. Πρωταρχικά το εμβόλιο από μόνο του προκαλεί δευτερογενή αποτελέσματα πολύ σοβαρά. Οι εθελοντές των δοκιμών ήταν άτομα νέα και καλής υγείας και οι μισοί από αυτούς παρουσίασαν πυρετό, ρίγη, μυϊκούς πόνους,πόνους μελών, κεφαλαλγίες, ασθένειες..Λοιπόν αν τώρα δώσετε αυτό εδώ σε ηλικιωμένους με προυπάρχουσες καταστάσεις έναν εμβολιασμό αυτού του είδους δεν θέλω να φανταστώ αυτό που θα τους συμβεί.Κανένα άτομο που υποβλήθηκε σ΄εθελοντική δοκιμή δεν είχε επιβαρυμένο ιστορικό.

Ο δεύτερος κίνδυνος: αυτό το εμβόλιο εμπεριέχει πολλά συστατικά. Η ουσία που περικλείει το mRNA μπορεί να προκαλέσει αλλεργικές αντιδράσεις πολύ σοβαρές.

Τρίτον, αυτό το εμβόλιο μπορεί να συμβάλει σε μια υπερβολική αντίδραση ανεπιθύμητη σε μεταγενέστερες φυσικές λοιμώξεις. Κι όχι μόνο με αυτό τον ιό αλλά και με άλλους όπως τον ιό της γρίπης.Προκαλεί μια υπεραντίδραση. Δοκιμές που επιτελέστηκαν σε ζώα για το SRAS-COV-1 έδειξαν ότι υπήρχε μια ενίσχυση της αντίδρασης του ανοσολογικού συστήματος στην ασθένεια.Τα εμβολιασμένα ζώα κατέληξαν να πεθάνουν. Αυτός είναι ένας τεράστιος κίνδυνος.Από τη στιγμή που ένα γενετικό εμβόλιο τρυπήσει το μπράτσο σας σε κάποια λεπτά το mRNA μεταδίδεται σε όλο το σώμα σας. Εισχωρεί ομοίως μέσα στα κύτταρα που δεν ήταν κανονικά μολυσμένα. Εκεί αρχίζει η παραγωγή αυτής της ζωτικής πρωτεΐνης. Μέσα στα κύτταρά σας. Τα κύτταρά σας γίνονται ένα εργοστάσιο. Επιτρέψτε μου να σας πω ένα πράγμα..

Ο τέταρτος κίνδυνος είναι το αυτο-άνοσο νόσημα και μια συνέπεια αυτού είναι μια εμβολική διαταραχή που μπορεί να επιφέρει το θάνατο θεωρητικά και τη γυναικεία στειρότητα.Αυτά είναι πράγματα θεωρητικά που έχουν ήδη γραφτεί σε λευκό και μαύρο.Αφήστε με να τελειώσω πάνω στη σημειώση (oδηγίες) της Biontech αναφέρεται πως οι έγκυες δεν εξουσιοδοτούνται να εμβολιαστούν γιατί ένα τραύμα οφειλόμενο στο εμβόλιο δεν μπορεί ν΄αποκλειστεί. Κι αν μια νέα γυναίκα αποφασίσει να εμβολιαστεί πρέπει ν΄αποφύγει να μείνει έγκυος για 2 μήνες.Αυτό είναι αυτό που είπα ποτές δεν δοκιμάστηκε για αυτή την περίπτωση κι έπρεπε να έχει γίνει. Θα έπρεπε να έχει μελετηθεί εδώ και καιρό.

odysee.com 30/12/20

https://dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.