Ετικέτες

31.12.20

ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ;

 

Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ 

ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΔΙΑΦΗΜΙΣΜΕΝΟ ΕΜΒΟΛΙΟ

  «Η δοκιμή του εμβολίου στον άνθρωπο είναι ανήθικη»!!!

 ________Μεγάλη πλύση εγκεφάλου συντελείται κατά τον τελευταίο καιρό, προκειμένου να τρέξουμε όλοι για να υποστούμε το περίφημο ΕΜΒΟΛΙΟ εναντίον του Κορωνοϊού! Η αποκορύφωση συνετελέσθη το βράδυ της Κυριακής 27ης Δεκεμβρίου, όπου όλοι οι ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΦΟΡΕΙΣ, με πρώτη την Κυρία Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κυρία Σακελλαροπούλου και δεύτερο τον Πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη, συμμετέχοντος δε δυστυχώς και του Σεβ. Μητροπολίτου Ναυπάκτου κ. Ιεροθέου, ως Εκπροσώπου της Εκκλησίας,  υποβλήθηκαν στον εμβολιασμό!!!!.

______Τα πληρωμένα ΜΜΕ όμως αποσιωπούν και την άλλη όψη του νομίσματος! Διότι υπάρχει ένα ισχυρό ρεύμα επιστημόνων, οι οποίοι ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ για τον εμβολιασμό και διατυπώνουν την αντίθεσή τους! Πλην όμως το δήθεν Δημοκρατικό Πολίτευμα, το οποίον έχουμε στην Ελλάδα μας σήμερα, ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΥΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ! Ζήτω, λοιπό, η ΨΕΥΔΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! 

_____Αντιδρώντας, λοιπόν, σ' αυτή την πλύση εγκεφάλου, που συντελείται στις ημέρες μας σας παραθέτω την επιστημονική άποψη δύο σπουδαίων ιατρών, του  Δρος Wodarg και του  Δρος Yeadon, οι οποίοι επιμόνως ζητούν να σταματήσουν όλες οι μελέτες εμβολίων και καλούν τα πλήθη να συνυπογράψουν μια σχετική αίτηση!  Τα συμπεράσματα είναι δικά σας, αγαπητοί μου φίλοι.    

+ Ο πρ. Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόοσιος  

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2020

***************


Οι εμβολιασμοί αναμένεται να παράγουν αντισώματα έναντι των ακίδων πρωτεϊνών του SARS-CoV-2. 
Ωστόσο, οι ακίδες πρωτεϊνών περιέχουν επίσης ομόλογες πρωτεΐνες συγκυτίνης, οι οποίες είναι απαραίτητες για τον σχηματισμό του πλακούντα σε θηλαστικά όπως οι άνθρωποι. Πρέπει να αποκλειστεί απολύτως το ενδεχόμενο ότι ένα εμβόλιο κατά του SARS-CoV-2 θα μπορούσε να προκαλέσει ανοσολογική αντίδραση κατά της συγκυτίνης-1, καθώς διαφορετικά θα μπορούσε να οδηγήσει τις εμβολιασμένες γυναίκες σε στειρότητα αόριστης διάρκειας.

Ο Δρ Wodarg και ο Δρ Yeadon ζητούν να σταματήσουν όλες οι μελέτες εμβολίων και καλούν να συνυπογράψετε την αίτηση 2020NEWS

Την 1η Δεκεμβρίου 2020, ο πρώην υποδιευθυντής και επικεφαλής του τομέα έρευνας αναπνευστικών ασθενειών της Pfizer, Dr. Michael Yeadon, και ο ειδικός επιδημιολόγος, πνευμονολόγος και πρώην επικεφαλής του τμήματος δημόσιας υγείας του Συμβουλίου της Ευρώπης, Dr. Wolfgang Wodarg, υπέβαλαν αίτηση στον EMA, τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων, υπεύθυνο για την έγκριση φαρμάκων στην Ε.Ε., για την άμεση αναστολή όλων των μελετών εμβολίων SARS CoV 2, ιδίως της μελέτης BioNtech / Pfizer στο BNT162b (αριθμός EudraCT 2020-002641-42).

Ο Dr. Wodarg και ο Dr. Yeadon απαιτούν οι μελέτες - για την προστασία της ζωής και της υγείας των εθελοντών - να μην συνεχιστούν, έως ότου υπάρχει διαθέσιμο σχέδιο μελέτης, κατάλληλο για την αντιμετώπιση των σημαντικών ανησυχιών για την ασφάλεια, οι οποίες εκφράζονται από έναν αυξανόμενο αριθμό γνωστών επιστημόνων που αντιτίθενται στο εμβόλιο και τον σχεδιασμό των κλινικών δοκιμών.

Από τη μία πλευρά, οι υπογράφοντες την αίτηση απαιτούν, λόγω της γνωστής έλλειψης ακρίβειας του τεστ PCR σε μια σοβαρή μελέτη, να χρησιμοποιηθεί η λεγόμενη αλληλουχία Sanger (Sanger sequencing).

Αυτός είναι ο μόνος τρόπος να έχουμε αξιόπιστες διαπιστώσεις σχετικά με την αποτελεσματικότητα ενός εμβολίου κατά του Covid-19. Βάσει των πολλών διαφορετικών τεστ PCR, τα οποία ποικίλουν ως προς την ποιότητά τους, ούτε ο κίνδυνος ασθένειας ούτε το πιθανό όφελος του εμβολίου μπορούν να προσδιοριστούν με την απαραίτητη βεβαιότητα, και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η δοκιμή του εμβολίου στον άνθρωπο είναι ανήθικη.

Επιπλέον, απαιτούν να αποκλειστούν, (π.χ. με πειράματα σε ζώα), κίνδυνοι που είναι ήδη γνωστοί από προηγούμενες μελέτες, οι οποίες προέρχονται, εν μέρει, από τη φύση των κορωνοϊών.

Οι ανησυχίες αφορούν συγκεκριμένα στα ακόλουθα σημεία:
  • Ο σχηματισμός των λεγόμενων ''μη εξουδετερωτικών αντισωμάτων'' μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολική ανοσολογική αντίδραση, ειδικά όταν το εξεταζόμενο πρόσωπο αντιμετωπίζει τον πραγματικό «άγριο» ιό μετά τον εμβολιασμό. Αυτή η λεγόμενη "ενίσχυση εξαρτώμενη από αντισώματα" (antibody-dependent amplification - ADE), είναι από καιρό γνωστή από πειράματα με εμβόλια κορωνοϊών, για παράδειγμα σε γάτες. Κατά τη διάρκεια αυτών των μελετών, όλες οι γάτες, που αρχικά ήταν ανεκτικές στο εμβόλιο, μόλις ήρθαν σε επαφή με τον άγριο ιό, πέθαναν.(1) (2) (3) (4) (5)
  • Οι εμβολιασμοί αναμένεται να παράγουν αντισώματα έναντι των ακίδων πρωτεϊνών του SARS-CoV-2. Ωστόσο, οι ακίδες πρωτεϊνών περιέχουν επίσης ομόλογες πρωτεΐνες συγκυτίνης, οι οποίες είναι απαραίτητες για τον σχηματισμό του πλακούντα σε θηλαστικά όπως οι άνθρωποι. Πρέπει να αποκλειστεί απολύτως το ενδεχόμενο ότι ένα εμβόλιο κατά του SARS-CoV-2 θα μπορούσε να προκαλέσει ανοσολογική αντίδραση κατά της συγκυτίνης-1, καθώς διαφορετικά θα μπορούσε να οδηγήσει τις εμβολιασμένες γυναίκες σε στειρότητα αόριστης διάρκειας.
  • Τα εμβόλια mRNA από την BioNTech / Pfizer περιέχουν πολυαιθυλενογλυκόλη (PEG). Το 70% των ανθρώπων αναπτύσσουν αντισώματα έναντι αυτής της ουσίας - αυτό σημαίνει ότι πολλοί άνθρωποι μπορούν να αναπτύξουν αλλεργικές, δυνητικά θανατηφόρες αντιδράσεις στον εμβολιασμό.
  • Η πολύ σύντομη διάρκεια της μελέτης δεν επιτρέπει ρεαλιστική εκτίμηση των μακροχρόνιων αποτελεσμάτων. Όπως και στις περιπτώσεις ναρκοληψίας μετά τον εμβολιασμό της γρίπης των χοίρων, εκατομμύρια υγιείς άνθρωποι θα εκτεθούν σε απαράδεκτο κίνδυνο εάν χορηγηθεί έγκριση έκτακτης ανάγκης και  ακολουθήσει εκ των υστέρων η δυνατότητα παρακολούθησης των μακροχρόνιων επιπτώσεων του εμβολιασμού. Ωστόσο, η BioNTech / Pfizer υπέβαλε αίτηση για έγκριση έκτακτης ανάγκης την 1η Δεκεμβρίου 2020.
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ: Ο Δρ Wodarg και ο Dr. Yeadon ζητούν από όσο το δυνατόν περισσότερους πολίτες της ΕΕ να υπογράψουν την αίτησή τους, στέλνοντας το ηλεκτρονικό μήνυμα που προετοιμάστηκε εδώ, στον EMA.

Το προσχέδιο του e-mail

Dear Sir or Madam, I am hereby co-signing the petition of Dr. Wodarg and Dr. Yeadon to support their urgent request to stay the Phase III clinical trial(s) of BNT162b (EudraCT Number 2020-002641-42) and other clinical trials. The full text of the petition of Dr. Wodarg and Dr. Yeadon can be found here:

https://2020news.de/wp-content/uploads/2020/12/Wodarg_Yeadon_EMA_Petition_Pfizer_Trial_FINAL_01DEC2020_EN_unsigned_with_Exhibits.pdf

I hereby respectfully request that EMA act on the petition of Dr. Wodarg and Dr. Yeadon immediately.

Regards

Το Ονοματεπώνυμο σας

ΠΡΟΣ

press@ema.europa.eu

Κρυφή κοινοποίηση:

petitionEMA@corona-ausschuss.com 

Πηγή: healthandmoneynews 
Μετάφραση: halithheia 
Επιμέλεια: Μαντάτα

 ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΝΕΑ!

1ον: BOMBA: Στις 3.150 οι περιπτώσεις σοβαρών παρενεργειών από το εμβόλιο της PFIZER στην Αμερική

Ανατρέπει τα μέχρι τώρα δεδομένα για τις παρενέργειες του εμβολίου της Pfizer-BioNTech to αμερικανικό κέντρο ελέγχου λοιμωδών νοσημάτων (CDC).

Σύμφωνα με την εβδομαδιαία έκθεσή του για την πρόοδο των εμβολιασμών στις ΗΠΑ, το CDC αναφέρει ότι οι περιπτώσεις σοβαρών παρενεργειών μέχρι την και την Παρασκευή έφτασαν τις 3.150!

Αυτό έρχεται σε αντίθεση με τα μέχρι τώρα δεδομένα για τα συμβάντα παρενεργειών έντονης αλλεργικής αντίδρασης (αναφυλαξία) τα οποία ανέρχονταν σε εννέα.

Σύμφωνα όμως με τον CDC τα συμβάντα έχουν φτάσει στα 3.150. Όπως αναφέρει στο υπόμνημά του αυτά αφορούν άτομα «τα οποία είναι αδύνατο να πραγματοποιήσουν καθημερινές δουλειές και δραστηριότητες, δεν μπορούν να εργαστούν και απαιτείται παρακολούθηση από γιατρό ή επαγγελματία του χώρου της υγείας».

Η εξάπλωση των περιστατικών αναφυλαξίας στις ΗΠΑ είναι ταχύτατη και συμβαδίζει ανάλογα με την πρόοδο του εμβολιασμού.

Έτσι στις 14 Δεκεμβρίου οι λήπτες της 1ης δόσης του εμβολίου ανέρχονταν στους 679 και οι περιπτώσεις  αλλεργικών αντιδράσεων στις 3.

Οι αριθμοί αντίστοιχα για τις υπόλοιπες ημέρες είναι:

15 Δεκεμβρίου: Λήπτες 6.090 – Ασθένησαν 50

\16 Δεκεμβρίου: Λήπτες 27.823- Ασθένησαν 373

17 Δεκεμβρίου: Λήπτες 67.963- Ασθένησαν 1.476

18 Δεκεμβρίου: Λήπτες 112.807- Ασθένησαν 3.150

Πηγή: https://medlabgr.blogspot.com  

 

 

2ον: ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ 

ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΟ AIDS:


 ΠΗΓΗ: dionios.blogspot.com/2020/12/aids-o-luck-montagnier.html?m=1

 

 

3ον:  Και η Γενετίστρια Alexandra 

Henrion-Caude: 

Δεν εμπιστευόμαστε αυτό το εμβόλιο. Δεν είναι εμβόλιο. Είναι γενετική μηχανική, προφυλακτική γονιδιακή θεραπεία….

 

Η γενετίστρια εξειδικευμένη στις μολυσματικές ασθένειες Alexandra Henrion-Caude ήταν προσκεκλημένη του Jean-Marc Morandini στο CNews στις 30 Νοεμβρίου. Συγκεκριμένα, θεώρησε ότι το «εμβόλιο» θέτει πολλά «προβλήματα ασφαλείας» και ότι καθαρά μιλώντας δεν πρόκειται για ένα εμβόλιο, αλλά για «γονιδιακή θεραπεία» που βασίζεται στην «εμβόλιμη έγχυση γενετικής πληροφορίας”.

«Είμαστε σ΄ένα ιστορικό που δεν έχουμε ξαναδεί, σ’ επιτάχυνση διαδικασιών ανάπτυξης, πράγμα που σημαίνει ότι προφανώς όλες οι φάσεις, όλα τα εμπόδια που έχουμε συνηθίσει να περνάμε τα υπερπηδήσαμε κακώς. [Υπάρχουν] προβλήματα ασφάλειας. […] Σε αυτό το στάδιο, δεν μπορούμε απολύτως να εμπιστευτούμε αυτό το εμβόλιο. […] Λέμε εμβόλιο, δεν είναι εμβόλιο, ένας τρόπος να το πούμε, θα ήταν ότι είναι γενετική μηχανική, είναι προφυλακτική γονιδιακή θεραπεία […] Αυτό γίνεται περίπου μετά από τριάντα χρόνια από τότε που δοκιμάσαμε να αναπτύξουμε αυτές τις γονιδιακές θεραπείες για σοβαρές ασθένειες. Εδώ μας λένε ότι πρόκειται να εγχύσουμε πληροφορίες νουκλεϊνικού οξέος για πρώτη φορά, επομένως μια γενετική πληροφορία και ότι όλα θα πάνε καλά. »[…]

dimpenews.com

4ον: ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ:

 Ο Σεβ. Μητροπολίτης Ναυπάκτου κ.κ. Ἱερόθεος υπέστη τον εμβολιασμόν διά λογαριασμόν του Μακ. Αρχιεπισκόπου κ. κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ!!!!

«Εἶμαι ἀπό τούς πρώτους στήν Ἑλλάδα πού ἔκανα τό νέο ἐμβόλιο καί μέ τό κείμενό μου αὐτό ἤθελα νά ἐκφράσω μερικές σκέψεις μου, πού μέ ὁδήγησαν σέ αὐτό».

 

(Βλ. https://www.romfea.gr/epikairotita-xronika/41274-naupaktou-ierotheos-giati-emboliastika) 
 

«....Ἡ περιπέτειά μου δέν ἐπιτρέπει πρός τό παρόν τόν ἐμβολιασμό μου, διαφορετικά θά προσερχόμουν μαζί μέ τούς πρώτους. Γνωρίζοντας τόν χαρακτῆρα σας, διαβάζοντας τό σχετικό κείμενό σας, σᾶς προτρέπω νά πάρετε τήν θέση μου στήν πρώτη ὁμάδα ἐκείνων, πού θά προσέλθουν πρός ἐμβολιασμόν.

Μετά τῆς ἐν Κυρίῳ ἀγάπης

+ Ὁ Ἀθηνῶν Ἱερώνυμος»

    Κατόπιν τούτου, σύμφωνα μέ τό πρόγραμμα, τό ὁποῖο κατήρτισε τό Ὑπουργεῖο Ὑγείας, ἐμβολιάσθηκα στό Νοσοκομεῖο Εὐαγγελισμός τήν Κυριακή 27 Δεκεμβρίου ἐ.ἔ., στίς 5:00 μμ».

5ον: ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

Σεβασμιώτατε εν Χριστώ Αδελφέ,

«Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια»!

    Εγράψατε πολλά, για να δικαιολογήσετε τα ........αδικαιολόγητα! Ένα κείμενο από έξη (6) ολόκληρες σελίδες!!!!

     Βιαστήκατε πολύ! Δεν υφιστάμεθα εμβόλια γιά λογαριασμόν άλλων προσώπων! Καθώς επίσης δεν τρεφόμεθα εμείς, για να χορταίνουν κάποιοι άλλοι!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.