Ετικέτες

4.6.16

Έκτακτη σύγκληση της Συνόδου του Οικουμενικού Πατριαρχείου τη Δευτέρα για τη Μεγάλη Σύνοδο

Tη Δευτέρα συνέρχεται εκτάκτως η Αγία και Ιερά σύνοδος του Οικουμενικού Θρόνου προκειμένου να εξετάσει την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί
σχόλιο Γ.Θ :  Η αναβολή της συνόδου προ των πυλών !

Πρωτοφανές!!!Επίθεση κύκλων του υπεξ και υπαμ,κατά του Μητροπολίτη Χίου Μάρκου,γιατί σκοπεύει να μεταβεί στην νησίδα Παναγία,του Αγίου Πνεύματος για να λειτουργήσει!!!

ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΧΙΟΥ κ.ΜΑΡΚΟ!!!

Ανθέλληνες,άθεοι,υποκριτές και ψεύτες,χωρίς ιερό και όσιο.Δεν πίστευαν τα μάτια μας,όταν σήμερα το πρωί,διαβάσαμε σε συστημικό στρατιωτικό σάιτ,την είδηση,πως ο Μητροπολίτης Χίου Μάρκος,θα μεταβεί στην Νησίδα Παναγία πλησίον των Οινουσών,για να λειτουργήσει το εκκλησάκι,του Αγίου Πνεύματος στις 20 Ιουνίου,χωρίς προηγουμένως να έχει πάρει την άδεια του Κοντζιά και του Καμένου και αυτό εγκυμονεί κινδύνους για ελληνοτουρκική κρίση!!!

Ευαγγελική Περικοπή Κυριακής του Τυφλού


ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗΝ Θ´ 1 - 38

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ, κ. ΥΠΟΥΡΓΕ;

 
[Μητροπ. Πατρῶν Χρυσόστομος] «Τά παιδιά δέν γνωρίζουν Ἑλληνικά, ἀπό τότε πού κάποιοι ἀνθέλληνες, ἡμέτεροι καί ξένοι κατέστρεψαν τήν Ἑλληνική γλῶσσα, τήν ἀπομείωσαν καί ἀπέκοψαν ἀπό τίς ρίζες καί τήν ἐτυμολογία της τούς Ἕλληνες»

Από «Εκκλησιαστικό Ναρκοπέδιο», η πορεία του Οικουμενικού Πατριαρχείου για την σύγκλιση της περιφήμου «Πανορθοδόξου Συνόδου» – Κρίσιμες οι επόμενες ημέρες !!!


filesagion_apostolon_629853056.jpg

Κλυδωνίζεται η Ενότητα της Ορθόδοξης Εκκλησίας!!! 

Κυριακή Τυφλού: ακολουθία όρθρου, τυπικό κ.α.


Κυριακή Τυφλού


Παρακάτω μπορείτε να βρείτε: το τυπικό, την ακολουθία του όρθρου κ.α. για την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016:

Οἰκουμενιστικοί διάλογοι


       Ιερά Μονή Παρακλήτου 


Ο Οικουμενισμός, για να προωθήσει τα σχέδια του, χρησιμοποιεί πολλά μέσα. Το βασικότερο είναι οι διάλογοι.Κανείς δεν αγνοεί ότι ή Ορθόδοξη Εκκλησία από τη φύση της είναι ανοιχτή στο διάλογο. Ο Θεός πάντοτε διαλέγεται με τον άνθρωπο και οι Άγιοι της Εκκλησίας δεν αρνήθηκαν ποτέ τη διαλεκτική επικοινωνία τους με τον κόσμο.