Ετικέτες

10.3.17

Χάος στην ΠΓΔΜ, κίνδυνος στα Βαλκάνια




Ο πρόεδρος της χώρας Ιβανόφ (φωτογραφία) απέστειλε επιστολή στον πρόεδρο του Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ για να δώσει εξηγήσεις για την τόσο περιπεπλεγμένη κατάσταση, μιας και χθες οι 27 ασχολήθηκαν με τις εξελίξεις στα δυτικά Βαλκάνια στο Συμβούλιο Κορυφής.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, Ε.Β.Β. & Β. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΑΤΟΣΠΗΛΑΙΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για αλατοσπηλαιο διαλογισμος

Η αλατοθεραπεία ανήκει στις εναλλακτικές «θεραπείες», οι οποίες στερούνται επιστημονικής τεκμηρίωσης και έχουν χαρακτηρισθεί ασυμβίβαστες με την Ορθόδοξη πίστη και ζωή, σε Πανορθόδοξες Συνδιασκέψεις για θέματα αιρέσεων και παραθρησκείας. Όταν ομιλούμε περί αλατοθεραπείας φυσικά δεν εννοούμε την απλή χρήση ενός ευλογημένου προϊόντος που έδωσε ο Θεός. Δεν εννοούμε δηλαδή την απλή πρόσληψη αλατιού στο φαγητό μας, ή τη χρήση αλατόνερου, αλλά μια «ολιστική[1] μέθοδο, η οποία συνιστά εμπειρία αναζωογόνησης του σώματος και του πνεύματος», σύμφωνα με τους ίδιους τους υποστηρικτές της.

Β´ Χαιρετισμοί Θεοτόκου


Σήμερα 10/3/2017 έχουμε και τους Β΄ Χαιρετισμούς! Παρακάτω μπορείτε να κατεβάσετε τα αρχεία στον υπολογιστή σας:

Η νηστεία είναι το όπλο του χριστιανού!



Όταν ο αρχιμανδρίτης Κύριλλος Παβλώβ ρωτήθηκε "πώς μπορεί να εξηγήσει το θαύμα που βγήκε αλώβητος από τον πόλεμο", ο στάρετς απάντησε πως "τον προστάτευε η προσευχή της μητέρας του η οποία όλα τα χρόνια του πολέμου κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή νήστευε με πλήρη ασιτία".

Νηστεία - Το όπλο των χριστιανών

Selfies, posts, views, likes: Ο σύγχρονος κύκλος της ζωής(;)



ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗ

Τον περασμένο Ιούνιο, ο διευθύνων σύμβουλος της NBCUniversal, Steve Burke, περιέγραψε το χειρότερο σενάριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Rio: «Ξυπνάμε μια μέρα και η τηλεθέαση είναι μειωμένη κατά 20%. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα οφείλεται στο ότι οι millennials θα ασχολούνται με κάποια φούσκα του Facebook ή του Snapchat, ενώ δεν θα έχουν ιδέα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες». Οι millennials -που είναι γνωστοί και ως Millennial Generation ή Generation Y (Gen Y)- δεν είναι άλλοι παρά οι νεαροί της γενιάς της νέας χιλιετίας.