Ετικέτες

19.11.19

Ο δειλός άνθρωπος πάσχει κυρίως από δύο ψυχικές ασθένειες.

Αποτέλεσμα εικόνας για αγιος ισαακ ο συρος 
Ο δειλός ο άνθρωπος, διδάσκει ο σοφός Ισαάκ ο Σύρος, πάσχει κυρίως από δυο ψυχικές ασθένειες. Από ολιγοπιστία κι από φιλοσωματία.

Ο ιερεύς, η αμαρτία και ο καρκίνος.

 Του Αββά Μακαρίου του Αλεξανδρέως
Σ΄αυτόν τον Μέγα Μακάριον πήγα και εγώ μια φορά και βρήκα έξω από το κελί του έναν Ιερέα από την πόλη, πού είχε την κεφαλή του όλη φαγωμένη από το πάθος, που ονομάζεται καρκίνος. Και τόσον εφαγώθη , ώστε φαινόταν όλο το κόκκαλο της κορυφής χωρίς δέρμα. Αυτός πήγε να τον γιατρέψει ο Όσιος, όμως εκείνος δεν ήθελε καθόλου να τον δεχθεί.

Παραδέχονται, ότι θα μας αδειάσουν! Πάρτε μέτρα και εξοπλίστε ιδανικά τις ΕΔ - Αν η Τουρκία κτυπήσει την Ελλάδα ο Τραμπ δεν θα βοηθήσει, υποστήριξε ο Νίκολας Μπερνς


 
Μία απάντηση του πρώην πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα, Νίκολας Μπερνς, στο συνέδριο του Delphi Forum και της Καθημερινής, που διεξάγεται στην Ουάσιγκτον, προκάλεσε σάλο στο διπλωματικό σκηνικό της Ελλάδας και των Ηνωμένων Πολιτειών.

Για 15 χρόνια υποκρίθηκε τον τυφλό για να μην την πληγώσει

Αποτέλεσμα εικόνας για πραγματικη αγαπη"
*Μια συγκλονιστική ιστορία αγάπης, που πρέπει να γίνει μάθημα για όλους μας, σε μια εποχή που η κοινωνία βρίσκεται σε ηθική και πνευματική παρακμή..

Ο άρτος που έγινε πέτρα!


Στην εποχή του ιερού Χρυσοστόμου (4ος αι.) ζούσε κάποιος πλούσιος, πού ανήκε μαζί με τη γυναίκα του, στην αίρεση του Μακεδονίου.

.Όσιος Παΐσιος: Η μάχη με τον Πονηρό και οι καλοί λογισμοί


4 Ιανουαρίου 1989

Τόσα χρόνια πέρασαν και ο διάβολος δεν μετανόησε! Χειρότερος γίνεται. Προσπαθεί τώρα να πάρει όλο τον κόσμο με το μέρος του...

Υπερήφανοι για την πολυπολιτισμική Ελλάδα!


Αποτέλεσμα εικόνας για ταμουριδης στρατηγος

Ελλάδα, έτος 2019 μετά Χριστόν! Έτος θαυμαστόν! Έτος υπερηφάνειας! Επιτέλους εμείς οι νεοέλληνες νοιώθουμε υπερήφανοι!

Απασφάλισε ο Στεφανής: Ποιον Αρχηγό προειδοποίησε με αποστρατεία


Απασφάλισε ο Στεφανής: Ποιον Αρχηγό προειδοποίησε με αποστρατεία – Σοβαρά ερωτηματικά για επεισόδιο που ανάβει φωτιές στην κυβέρνηση