Ετικέτες

1.9.19

Ο Άγιος ο Ιωάννης ο ΝηστευτήςΟ Άγιος Ιωάννης, από παιδί διακρίθηκε για τη σπάνια εγκράτεια του και για τον από φυσικού έρωτα προς τη νηστεία. Πράγμα που του έδωσε και την προσωνυμία του Νηστευτή.

ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ: Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ!

 
Ένας πατέρας γυρίζει αργά ένα βράδυ στο σπίτι του από την δουλειά του – κουρασμένος και εκνευρισμένος – και βρίσκει το εξάχρονο αγοράκι του να τον περιμένει άγρυπνο στο σαλόνι.
Μόλις τον βλέπει, τρέχει κοντά του, τον αγκαλιάζει και ακολουθεί ο εξής διάλογος:

Απόψε, Χριστέ μου…Απόψε, Χριστέ μου, θα σε παρακαλέσω για τα παιδιά που τα εγκαταλείπουν οι γονείς τους.

Η προσευχή και ο αγώνας των λογισμών


Η προσευχή και ο αγώνας των λογισμών
Ο αγώνας την ώρα της προσευχής είναι πως συχνά ο νους αιχμαλωτίζεται από σκέψεις και γεγονότα που έχουν συμβεί μέσα στην ημέρα.
Μοιραζόμαστε μερικά λόγια γι’ αυτόν τον αγώνα από τους σύγχρονους Αγιορείτες γέροντες για ψυχική ωφέλεια όλων!

«Φιλάνθρωποι» με ξένες τσέπες

Αποτέλεσμα εικόνας για δουρειος ιππος οι ΜΚΟ


Σωστή, δίκαιη και επιβεβλημένη η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στα υπό κατάληψη κτίρια στα Εξάρχεια. Το γεγονός ότι μέσα σ' αυτά τα κτίρια βρέθηκαν τόσοι πολλοί λαθρομετανάστες, που... προστατεύονταν από «αλληλέγγυους», ΜΚΟ και ομάδες «ανθρωπιστικού ακτιβισμού», δείχνει την έκταση που έχει πάρει η παγκόσμια μπίζνα του εποικισμού των δυτικών χωρών από ισλαμιστές.

Προειδοποίησε ο Ερντογάν για νέο «κύμα» μεταναστευτικών ροών

Προειδοποίησε ο Ερντογάν για νέο «κύμα» μεταναστευτικών ροών 

 Σχόλιο: Μας αφορά όλους μας!!
Προειδοποίηση για νέο «κύμα» μεταναστευτικών ροών από τη Συρία στην Τουρκία, το οποίο ενδέχεται «να προκαλέσει πίεση», απηύθυνε ο Ταγίπ Ερντογάν. τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι η χώρα του «πρέπει να λάβει μέτρα».