Ετικέτες

2.7.18

«Του ζευγολάτη η προκοπή, στ’ αλώνι φαίνεται!!» Καλό κι ευλογημένο μήνα να έχουμε!




της Λίνας Μπόγρη-Πετρίτου*

Αλωνάρη βάφτισε τον Ιούλιο ο λαός μας, όπως είπε και τον Ιούνιο, Θεριστή. Ονόματα, που πήρε, μέσα από τη διαδικασία της συγκομιδής και της επεξεργασίας των δημητριακών.

Η Συμφωνία των Πρεσπών είναι μια απάτη – Υπογράψαμε και αναγνωρίσαμε «μακεδονική» γλώσσα και εθνότητα, χωρίς κανένα αντάλλαγμα και ενδοιασμό!




*Γι’ αυτό και ο αγώνας για τη Μακεδονία μας θα συνεχιστεί μέχρι τέλους. Καμία προδωτική συμφωνία δεν θα αφήσουμε να περάσει..
Η κυβέρνηση παραχώρησε χωρίς κανένα ουσιαστικό αντάλλαγμα στους γείτονες το δικαίωμα να αποκαλούνται «Μακεδόνες»

Ο «Ιερός» ύπνος φέρνει Ε(ε)φιάλτες

Αποτέλεσμα εικόνας για ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΣΥΝΟΔΟΣ


Σχόλιο: Όταν τελειώσουν με το ξεπούλημα τις πατρίδας μας τότε θα στραφούν εναντίον σας. Τότε άγιοι ιεράρχες θα είναι αργά. Κανείς δεν θα σας ακολουθήσει,διότι δεν εμπνέετε πια το λαό!!

Γράφει η Σοφία Τσέκου,καθηγήτρια
“ Αν όχι τώρα, πότε; Αν όχι με αυτό,με τί; Πού είστε τώρα, Άγιοι Πατέρες; Δεσποτάδες, σηκώστε τις επισκοπικές μαγκουρίτσες σας και επιτέλους φωνάξτε κατά του εγκλήματος που γίνεται στα παιδιά σας. Εθνική γενοκτονία εν όψει και σεις πού; Όλα καταρρέουν :δόγμα, οικογένεια ,πατρίδα και σεις πού; Θα κανακεύετε, θα δέχεστε και θα επικοινωνείτε ακόμα με αυτούς τους κατά ψευδώνυμο βουλευτές που ψήφισαν αυτό το έκτρωμα στη Βουλή; Τους ξέρετε και τους ξέρουμε. Εσείς έχετε τα παιδαγωγικά μέσα που σας δίνει η Πίστη μας...Εμείς έχουμε την ψήφο μας που μας δίνει το Σύνταγμα . Ο καθείς να αντιδράσει από το μετερίζι του. Οι πολίτες ξέρουμε τι θα κάνουμε στην κάλπη.. Και εσείς ξέρετε τι πρέπει να κάνετε στον άμβωνα. Εμείς θα το κάνουμε αυτό που πρέπει !! Εσείς ;”

Σύμη: Μία γιατρός για 6.000 κατοίκους και ο υπουργός Υγείας «πανηγυρίζει» για τις υπηρεσίες σε αλλοδαπούς

Σύμη: Μία γιατρός για 6.000 κατοίκους και ο υπουργός Υγείας «πανηγυρίζει» για τις υπηρεσίες σε αλλοδαπούς

Σχόλιο: Η πιο άκρως επικίνδυνη και επιζήμια "κατοχική κυβέρνηση" που έχει διαλύσει και εκχωρήσει  τη πατρίδα,το κράτος και τις υποδομές. 
Σε απόγνωση φαίνεται πως βρίσκονται οι κάτοικοι της Σύμης αφού στο νησί υπάρχει μόλις μία γιατρός για 6000 ανθρώπους, ντόπιους και τουρίστες.

Την ίδια ώρα ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός πανηγυρίζει για τις υπηρεσίες που προσφέρει το υπουργείο του στους παράνομους μετανάστες, μη έχοντας ιδέα τι συμβαίνει στη Σύμη ή και αν έχει ουδόλως δείχνει να τον απασχολεί...