Ετικέτες

20.5.14

Σείστηκε το Σύνταγμα στην αλλαγή φρουράς με Πόντιους εύζωνες! Εκπληκτικό βίντεο.

syntagma20146_967786764.jpg
Κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις μνήμης της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος για την ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Σύνταγμα, ενώ δεν έλειψαν εντάσεις μεταξύ αστυνομικών και Ποντίων έξω από την τουρκική πρεσβεία. Ρίγη συγκίνησης όμως, όπως ήταν φυσικό, προκάλεσε η επίσημη αλλαγή της προεδρικής φρουράς με τους εύζωνες να είναι ενδεδυμένοι με την τιμημένη φορεσιά του Πόντιου αντάρτη, προς τιμής των θυμάτων της Γενοκτονίας των Ποντίων. 

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Ν.Κακλαμάνης: "Η αποστολή μου ήταν να μην μπει ο Κασιδιάρης στον β'γύρο και πέτυχε"!

Ν.Κακλαμάνης: "Η αποστολή μου ήταν να μην μπει ο Κασιδιάρης στον β'γύρο και πέτυχε"!
Δήλωση βόμβα είχαμε πριν λίγο από τον ανεξάρτητο βουλευτή Νικήτα Κακλαμάνη ο οποίος αποκάλυψε εμμέσως πλην σαφώς, ότι η υποψηφιότητά του ήταν συμφωνημένη με την ηγεσία της ΝΔ προκειμένου να λειτουργήσει ως "ανάχωμα στην άνοδο του Λαϊκού Συνδέσμου" κάτι που επιτεύχθηκε αφού "εμπόδισε τον Η.Κασιδιάρη να περάσει στον β΄γύρο"! 

Γέροντας Παΐσιος: «Μη φοβάστε… Μια μπόρα είναι! Λίγο θα κρατήσουν τα δύσκολα χρόνια»…

Γέροντας Παΐσιος: «Μη φοβάστε… Μια μπόρα είναι! Λίγο θα κρατήσουν τα δύσκολα χρόνια»…
«Σύγχυση μεγάλη υπάρχει. Μύλος γίνεται∙ είναι ζαλισμένοι οι άνθρωποι…

ΟΗΕ: Να μην θανατωθεί η μουσουλμάνα που ασπάστηκε το χριστιανισμό

ΟΗΕ: Να μην θανατωθεί η μουσουλμάνα που ασπάστηκε το χριστιανισμό
Εννέα αξιωματούχοι του ΟΗΕ αρμόδιοι για θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων ζήτησαν χθες την άμεση απελευθέρωση της νεαρής χριστιανής γυναίκας που έχει καταδικαστεί σε θάνατο δι’ απαγχονισμού στο Σουδάν με την κατηγορία της αποστασίας.
«Αυτή η σκανδαλώδης καταδίκη πρέπει να ακυρωθεί και η Ιμπραήμ θα πρέπει να αφεθεί αμέσως ελεύθερη», δήλωσαν οι αξιωματούχοι, μεταξύ αυτών ο αρμόδιος για το Σουδάν Μασούντ Μπάντεριν και ο αρμόδιος για τις εξωδικαστικές εκτελέσεις Κρίστοφ Χάινς.

Σερβία: 30.000 άνθρωποι έχουν απομακρυνθεί από τα σπίτια τους

Σερβία: 30.000 άνθρωποι έχουν απομακρυνθεί από τα σπίτια τους
Στους 20 οι νεκροί - Συστήνουν υπηρεσίες για τους δεκάδες αγνοούμενους

Άγιοι Πατρίκιος επίσκοπος Προύσας, Ακάκιος, Μένανδρος και Πολύαινος

19 Μαΐου 

Οι άριστες θεολογικές του γνώσεις, αλλά και η θερμή του πίστη, ανέδειξαν τον Πατρίκιο επίσκοπο Προύσσης. Είχε μαζί του και τρεις πρόθυμους συνεργάτες, τον Ακάκιο, το Μένανδρο και τον Πολύαινο. Μαζί τους ο Πατρίκιος έφερε στη χριστιανική πίστη πολλούς ειδωλολάτρες. Αυτό, όμως, καταγγέλθηκε στον άρχοντα Ιουλιανό τον Υπατικό, και αμέσως συνελήφθησαν. Ο άρχοντας με φιλοσοφικές συζητήσεις προσπάθησε να πείσει τον Πατρίκιο ότι ο Χριστός δεν είναι Θεός. Ο Πατρίκιος, με τη ρητορική δεινότητα και την άριστη θεολογική κατάρτιση που διέθετε, ανέτρεψε το ένα μετά το άλλο τα επιχειρήματα του Ιουλιανού. Αυτός, βλέποντας την ιδεολογική συντριβή του από το χριστιανό διδάσκαλο, διέταξε και αποκεφάλισαν τον Πατρίκιο με τους τρεις συνεργάτες του.