Ετικέτες

26.2.14

Πρόβα πολέμου από την Ρωσία!

1
"Πρόβα πολέμου" από τις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις:Αυτή την στιγμή μια τεράστια πολεμική μηχανή στην δυτική και κεντρική Ρωσία έχει τεθεί σε κατάσταση συναγερμού, μετά από αιφνιδιαστική διακλαδική άσκηση που διέταξε ο πρόεδρος της Ρωσίας Β.Πούτιν,όπως μετέδωσα το πρακτορείο ΙTAR-TASS.

Μύθος τα περί καταφυγής του Γιανούκοβιτς στο Άγιον Όρος

altΤου Γιώργου Θεοχάρη


Τις τελευταίες ώρες τα  μέσα ενημέρωσης  μεταδίδουν ότι ο αποπεμφθείς Ουκρανός πρόεδρος, Βίκτορ Γιανουκόβιτς, μετά τη φυγή του από το Κίεβο κατέφυγε στο Άγιο Όρος. Αυτό υποστηρίζουν και γνωστά μέσα ενημέρωσης της Ουκρανίας.


Ο Πολιτικός διοικητής του 'Αθωνα, κ. Αρίστος Κασμίρογλου, μιλώντας πριν από λίγο στο ''Αγιορείτικο Βήμα" διαψεύδει κατηγορηματικά την φημολογούμενη πληροφορία, υποστηρίζοντας ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει.



Ο Obama έτοιμος να κηρύξει Στρατιωτικό Νόμο στις Η.Π.Α

Θεμελιώδες-δικαίωμα-η-ομοφυλοφιλία-σύμφωνα-με-τον-Obama

Ουκρανικά ΜΜΕ: Στο Άγιον Όρος ο ΓΙανουκόβιτς

gianoukovits
Διεθνές ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε πριν από λίγο για τον Βίκτορ Γιανουκόβιτς όπως αναφέρει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters. 

Σύμφωνα με πληροφορίες των ΜΜΕ της Ουκρανίας, όπως διαβάζουμε στην «Καθημερινή», ο έκπτωτος πρόεδρος της Ουκρανίας κατάφερε τελικά να διαφύγει και βρίσκεται στο Αγιον Ορος. Η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα. 

Η ισχυρότερη ηλιακή έκλαμψη του 2014 (video)

Μια εντυπωσιακή ηλιακή έκλαμψη, η ισχυρότερη για το 2014, σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης.

SCHOOLWAVE: Μύηση ανηλίκων στον σκληρό σατανισμό!!! (ΒΙΝΤΕΟ - ΣΟΚ)

Στιγμές ανείπωτης φρίκης και πραγματικής λατρείας του σατανά βιώνουν χιλιάδες ανήλικοι στα μουσικά «φεστιβάλ», όπου γίνεται καθαρή μύηση στον σατανισμό! Τι περιμένει ο Εισαγγελέας για να επέμβει και να σταματήσει αυτά τα αίσχη;;;
ΠΡΟΣΟΧΗ: ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ!

ΕΟΠΥΥ: Σε λειτουργία η νέα τηλεφωνική γραμμή ενημέρωσης ασφαλισμένων

rp_EOPYY-600x400.jpg

ΒΙΝΤΕΟ-Η επίθεση του λευκού καρχαρία σε αργή κίνηση

ΒΙΝΤΕΟ-Η επίθεση του λευκού καρχαρία σε αργή κίνηση

Έκρυθμη η κατάσταση στην Κριμαία

Έκρυθμη η κατάσταση στην Κριμαία

Όρια στη συμπεριφορά των παιδιών

1
Για την υγιή ψυχοσωματική ανάπτυξη του παιδιού μας, πέρα από την στοργή και την αγάπη μας, χρειάζεται να θέσουμε κάποια όρια και κάποιους κανόνες στην συμπεριφορά του.Οι κανόνες αυτές μπορεί να σχετίζονται με θέματα που αφορούν τον ύπνο, τη διατροφή, τη μελέτη, τις εξόδους, την αρνητική συμπεριφορά κτλ.

Το "Πάτερ Ημών"

1
Άγιος Αμβρόσιος


Οι άγιοι Απόστολοι παρεκάλεσαν τον Χριστό: «Κύριε, δίδαξον ημάς προσεύχεσθαι, καθώς Ιωάννης εδίδαξε τους μαθητάς αυτού» (Λουκ. ια´, 1). Τότε ο Κύριος τους παρέδωσε την Κυριακή προσευχή (Ματθ. στ´, 9-13).

Επιλύθηκε το ζήτημα με το ραδιόφωνο της Εκκλησίας

Σήμερα το πρωί η ιστοσελίδα του ραδιοφώνου της εκκλησίας της Ελλάδος λειτουργεί κανονικά.

Οφείλω να αναφέρω τα εξής γεγονότα:

Μόλις διαπίστωσα το πρόβλημα το πρώτο που έκανα ήταν να κάνω αναζήτηση για να δω αν είναι πρόσφατο ή όχι και αφού είδα ότι δεν υπάρχει πουθενά η δημοσιοποίηση προσπάθησα να κινηθώ γρήγορα.

Θεώρησα εξαρχής ότι το πιο σημαντικό είναι να ενημερωθούν όσοι περισσότεροι γίνεται. Έτσι, αφού πρώτα κάλεσα στο ραδιόφωνο της Εκκλησίας της Ελλάδος (οι οποίοι επίσης είχαν αντιληφθεί το πρόβλημα) άρχισα να στέλνω e-mail σε διάφορα μεγάλα blog που παρακολουθώ (τα οποία δεν θα αναφέρω). Θεωρούσα ότι θα κρίνουν σημαντική την είδηση, αλλά όπως διαπίστωσα μόνον το πενταπόσταγμα είχε την ίδια άποψη και δημοσιοποίησε την ανάρτηση μας... και μάλιστα μας ευχαρίστησε σε e-mail για την ενημέρωση!

Άλλη μια ιστοσελίδα εντόπισε την είδηση (μάλλον από το πενταπόσταγμα ή με αναζήτηση στο google) το grevenamedia οι οποίοι και την αναδημοσίευσαν εδώ αναφέροντας την αρχική πηγή (δηλαδή εμάς), ενώ από αυτήν την ιστοσελίδα αναδημοσίευσε την είδηση και άλλο ένα blog.

Τέλος, έκανα καταγγελία και στο youtube για το υβριστικό βιντεάκι.