Ετικέτες

16.7.15

15.7.15-Ενάρετοι Ορθόδοξοι Έλληνες και Φιλέλληνες Μαζί

ΙΔΡΥΜΑ ΠΡΟΑΣΠΙΣΕΩΣ
ΗΘΙΚΩΝ & ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ

Ἕδρα: Ἀπόλλωνος 23Β 10557 Ἀθήνα
λληλογραφία : ΜΟΥΣΩΝ 14, 15452 ΨΥΧΙΚΟΝ
τηλ. 210 3254321-2 fax. 210 3236978
e-mail: fot_gram@otenet.gr ἱστοσελίς: www.fotgrammi.gr

FacebookOι Φίλοι του Τάματος του Έθνους, Φωτεινή Γραμμή

Twitter: @PANEL_TAMA
Α.Φ Μ . 090050859 * ΣΤ´ ΔΟΥ ΑΘΗΝΩΝ15.7.2015
ΕΝΑΡΕΤΟΙ
ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΙ
Προτείνουμε τὴν δημιουργία  Νέας Πολιτικῆς Συμμαχίας στὸ 
Εὐρωκοινοβούλιο ἀπὸ Ὀρθοδόξους - Ἕλληνες καὶ Φιλέλληνες

ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ

 Ο Ιερός Ναός Προφήτου Ηλιού Αγίας Παρασκευής την 16ην Ιουλίου 2015, ημέρα Πέμπτη και ώρα 21:00 μ.μ. – 1:30 πρωινή, πραγματοποιεί Ιερά Αγρυπνία με την ευκαιρία της εορτής της Αγίας Μαρίνας.
Προσκαλούμε άπαντες τους ενορίτες να προσέλθουν και να συμμετάσχουν σ’ αυτή την κατανυκτική σύναξη που αποτελεί μοναδική ευκαιρία προς ωφέλεια πνευματική όλων μας.  
ΕΚ ΤΟΥ Ι. ΝΑΟΥ

Η ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣΤου Ανδρέα Μελεζιάδη

Πρωί – πρωί με τη δροσούλα, άνοιξα το ΙΝΤΕΡΝΕΤ για να μάθω τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας στη Βουλή των Ελλήνων, σχετικά με τα μέτρα που θα προταθούν στους τοκογλύφους, για να μας… σώσουν και πάλι.

ΠΑΤΕΡ, ΗΜΑΡΤΟΝ...


Σχόλιο Κροστάνδης: Ας κηρύξουμε Νινευιτική μετάνοια στα κρυφά και καλός Θεός μας θα μας το αποδώσει φανερά!

Αδελφοί μου τούτες τις δύσκολες ώρες που περνούμε ας μην ξεχνάμε ότι δεν είμαστε μόνοι μας. Ο Θεός των Ελλήνων, αλλά και ολάκερου του κόσμου, είναι εδώ και στέκει συμπονετικά δίπλα μας σε όλους μας και αγωνιά για μας, αγωνιά για την σωτηρία μας, που εμείς οι άνθρωποι την αφήσαμε σε μια γωνιά ορφανή λες και δεν την γέννησε πατέρας .

Το θαύμα της μεταστροφής μου: Πώς πέρασα από την πλάνη της yoga στην Ορθοδοξία!Σχόλιο ιστολογίου "Ελληνική Ναυς": Το παρακάτω άρθρο-μαρτυρία μας το δίνει η Ελένη, νέο μέλος μας! Καλή αρχή Ελένη. Είναι σύντομο και ιδιαίτερα αποκαλυπτικό!

Στα 22 μου χρόνια άρχισε η πνευματική μου αναζήτηση. Μεγαλωμένη σε θρησκευτική οικογένεια και σηκώνοντας έναν προσωπικό σταυρό βρήκα μία φαινομενική διέξοδο στη yoga. Μόδα, γυμναστική, ευεξία...

Κοινοβουλευτική δικτατορία.

 

Γράφει ο Χαράλαμπος Μηνάογλου 

Μόνο έτσι μπορεί να περιγραφεί αυτό που ζούμε από χθες το βράδυ. Και η δικτατορία του πολιτικού ληστρικού κατεστημένου εκφράζεται σε δύο επίπεδα.