Ετικέτες

19.4.17

«Δύσκολο να ζεις ως Αναστημένος»


Σχόλιο ιστολογίου "Ελληνική Ναυς": Να συμπληρώσω  με τη σειρά μου ότι το "χρόνια πολλά" πολλοί το προσθέτουν απλά, διότι δεν πιστεύουν στην ανάσταση με την καρδιά τους. Μάλιστα πολλοί λένε απλά "χρόνια πολλά" και παραβλέπουν να πουν "Χριστός ανέστη" ή "Αληθώς ανέστη ο Κύριος"...

H ευχή που ακούγεται την περίοδο αυτή που διανύουμε, του Αγίου Πεντηκοσταρίου, είναι το «Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά».  Στην πραγματικότητα όμως είναι δυο ευχές που δεν μπορούν να συνυπάρξουν μαζί καθ’ οτι η δεύτερη αναιρεί την πρώτη.

ΕΚΡΗΚΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Η αντιπολίτευση καλεί σε λαϊκή εξέγερση!Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Μπαρούτι αρχίζει να μυρίζει η ατμόσφαιρα στην Τουρκία καθώς η τουρκική αντιπολίτευση, (CHP), τραβάει στα άκρα το σχοινί και όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, με έκτακτες ανακοινώσεις της σε όλες τις οργανώσεις της χώρας καλεί τον λαό σε διαδηλώσεις κατά του Ερντογάν για την ακύρωση των νοθευμένων αποτελεσμάτων του δημοψηφίσματος.

Είμαστε τελικά αυτό που θα γίνουμε…

*Αυτό το κείμενο μας αφορά όλους. Αξίζει να το διαβάσετε!
~ Ο ρυθμός της καθημερινότητας κατακτιέται δυστυχώς από μία γκρίζα μουντίλα. Οι άνθρωποι χάνουν την πνευματική τους σπιρτάδα  και ξεθωριασμένοι κινούνται μέσα στις επιθυμίες και τα πάθη τους.

«Με λένε Ραφαήλ… Θυμήσου, κάποια στιγμή θα με χρειαστείς!»


Με μεγάλη συγκίνηση αλλά και λαχτάρα, αξιώνομαι κι’ εγώ, ύστερα από δεκαοκτώ ολόκληρα χρόνια, να μοιραστώ με όλους τους χριστιανούς αδελφούς μου, το Μέγα Θαύμα που έκανε και στη δική μου οικογένεια ο Άγιος Ραφαήλ.

ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ > Το λαδωμένο κάθαρμα, ο Σουλτς, αρνητής της γενοκτονίας των Αρμενίων!


ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ. «Κατανοεί» τις θέσεις της Τουρκίας για την γενοκτονία!
Ο συνεργός των μιζαδόρων που ήθελε έναν τ. διευθυντή χρεωκοπημένου πορνοπεριοδικού, για κυβέρνηση στην Ελλάδα.

Από αρχιδολοφόνος... δημοκράταρος


Αποτέλεσμα εικόνας για dolofonoi toyrkoi

Του Χαράλαμπου Μηνάογλου

Αυτό που ζούμε τις τελευταίες ώρες νομίζω ότι είναι ίσως η πλέον βίαιη προπαγανδιστική επιχειρήση σε παγκόσμια κλίμακα που έχει λάβει ποτέ χώρα. Λόγω της επικράτησης Ερντογάν και με σκοπό να κατηγορηθεί ως δικτάτορας ο σημερινός πρόεδρος της Τουρκίας έχει εξαπολυθεί ένα απίστευτο κύμα αγιοποίησης του Κεμάλ και της Κεμαλικής Τουρκίας.