Ετικέτες

10.4.18

«Ντου» σε κουλουρά έξω από εκκλησία στην Έδεσσα – Τον συνέλαβαν επειδή δεν είχε άδεια

«Γιαγιά, έχει έρθει ο Άγιος Ραφαήλ… Γιαγιά, είναι στην πόρτα και μας κοιτάει»

Σχετική εικόναΝέα Θαύματα του Αγίου Ραφαήλ

«Όταν πρωτοήλθαμε εδώ στον Άγιο Ραφαήλ, ήταν στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της συζύγου, που διαπιστώθηκε η μετάθεση των μεγάλων αγγείων της καρδιάς του εμβρύου.

Σοβαρό επεισόδιο με χαμηλή πτήση τουρκικού ελικοπτέρου πάνω από τη Ρώ μέσα στη νύχτα




Με τροχιοδεικτικά πυρά αντέδρασε η φρουρά μας

Αναγνωριστική πτήση πάνω από το νησί της Ρώ, στο νησιωτικό σύμπλεγμα του Καστελόριζου, πραγματοποίησε τη νύχτα τουρκικό ελικόπτερο θέτοντας σε συναγερμό τη μικρή στρατιωτική φρουρά που υπηρετεί στο νησί, αλλά και το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πενταγώνου. Το επεισόδιο χαρακτηρίζεται ως πολύ σοβαρό.

Η Μάχη του Οχυρού «ΕΧΙΝΟΣ»…Το «ΡΟΥΠΕΛ της Θράκης»! Ντοκουμέντα & από τα αρχεία Γερμανού Ανταποκριτή

43293101-600x398
Ένας φόρος τιμής σε κάποιους ξεχασμένους ήρωες που η ιστορία δεν τους έκανε ευρύτερα γνωστούς,γιατί η εποποιία τους χάθηκε ανάμεσα σε χιλιάδες άλλα περιστατικά του τελευταίου μεγάλου πολέμου της Ανθρωπότητας.

Ο σαλός αδελφός και η επίσκεψη των Πατέρων (εκ του Γεροντικού)


Είπε κάποιος από τους Πατέρες ότι στις όχθες του ποταμού, κοντά στο χωριό όπου ο μακάριος Σιλουανός ζούσε στην Παλαιστίνη, κατοικούσε ένας αδελφός που προσποιούνταν τον σαλό. Έτσι, κάθε φορά που τον συναντούσε κάποιος αδελφός, άρχιζε και γελούσε. Γι’ αυτό λοιπόν κι εκείνος τον άφηνε κι έφευγε.

Και η Αθήνα κοιμάται! Επί 18 τουλάχιστον χρόνια... Το διαβάσαμε από το: Και η Αθήνα κοιμάται! Επί 18 τουλάχιστον χρόνια...


ΟΤΑΝ ΤΟ 2000 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΜΟΥ ΤΟΤΕ ΣΤΟ RODOS CHANNEL, ΓΙΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΑΚΟΥΓΙΟΥ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚΛΕΙΝΑΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥΣ! Χθες όμως, 18 χρόνια μετά, θεμελιώθηκε από Πούτιν και Ερντογάν ο εφιάλτης, που θα έχει τεράστιες επιπτώσεις ειδικά για εμάς.

Άγιος Παΐσιος Αγιορείτης: «Για να καταλάβετε την αρχοντιά, σκεφθείτε τον Χριστό∙ τι κράτησε ο Χριστός για τον Εαυτό Του; Τίποτε. Όλα τα έδωσε»

Αποτέλεσμα εικόνας για σταυρωση κυριου
-Γέροντα, πως θα αποκτήσω αρχοντιά;