Ετικέτες

10.4.18

Και η Αθήνα κοιμάται! Επί 18 τουλάχιστον χρόνια... Το διαβάσαμε από το: Και η Αθήνα κοιμάται! Επί 18 τουλάχιστον χρόνια...


ΟΤΑΝ ΤΟ 2000 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΜΟΥ ΤΟΤΕ ΣΤΟ RODOS CHANNEL, ΓΙΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΑΚΟΥΓΙΟΥ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚΛΕΙΝΑΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥΣ! Χθες όμως, 18 χρόνια μετά, θεμελιώθηκε από Πούτιν και Ερντογάν ο εφιάλτης, που θα έχει τεράστιες επιπτώσεις ειδικά για εμάς.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ
Διότι δεν είναι μόνο οι περιβαλλοντικοί κίνδυνοι και συνέπειες και ο πάντα μεγάλος κίνδυνος πυρηνικού ατυχήματος ή σεισμικής ή τρομοκρατικής καταστροφής, που θα κατέστρεφε μονομιάς τον τουρισμό και τη ζωή σε Κύπρο και Ρόδο ακόμη.

ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ
Είναι κυρίως το ενδεχόμενο, ο Τουρκικός Πυρηνικός Σταθμός να χρησιμοποιηθεί για την απόκτηση πυρηνικής τεχνολογίας και πυρηνικών όπλων από την Τουρκία, κάτι που είναι ο κρυφός στόχος του Ερντογάν!

Η Τουρκία, στον νεομετασχηματισμό της σε "Οθωμανική - Πανισλαμική Αυτοκρατορία" χρειάζεται πυρηνικά όπλα για να γίνει πραγματική Υπερδύναμη, που να εκβιάζει όχι μόνο την Ελλάδα και την Κύπρο, αλλά το ίδιο το Ισραήλ και την Ευρώπη!

Η Τουρκία θα ακολουθήσει έτσι τον γνωστό δρόμο πολλών χωρών, ο οποίος μέσα από ενεργειακούς πυρηνικούς σταθμούς, έφτασαν σε δυνατότητες πυρηνικών οπλοστασίων!

Και η Αθήνα κοιμάται! Επί 18 τουλάχιστον χρόνια...

 http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/04/18.html#ixzz5Bxh3yj18

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.