Ετικέτες

16.5.14

Τσίπρας στο ευρω-ντιμπέιτ: Περί θρησκείας και υπέρ... των εκτρώσεων!

Εχθές 15/5 έγινε η τηλεοπτική πολιτική αναμέτρηση (αγγλιστί: ντιμπέιτ - debate) μεταξύ των πέντε υποψηφίων για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής: Ζαν Κλον Γιούνκερ, Μάρτιν Σουλτς, Γκι Φερχόφσταντ, Σκα Κέλερ και του Αλέξη Τσίπρα.

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΗ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

vartholomaios-papas
Με τον εντυπωσιακό τίτλο « Οικουμενική προσευχή άνευ προηγουμένου στα Ιεροσόλυμα » το ελβετικό πρακτορείο apic(15/05/2014) προαναγγέλει όλο το πρόγραμμα της 3ημερης επίσκεψης του πάπα Φραγκίσκου στους αγίους Τόπους όπως το εξέδωσε το Βατικανό.Η επίσκεψη του πάπα θα πραγματοποιηθεί από 24 έως 26 Μαίου. Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στις 15 Μαίου ο εκπρόσωπος τύπου του Βατικανού π. Federico Lombardi παρουσίασε εκτενώς ολόκληρο το πρόγραμμα της 3ημερης επίσκεψης του ποντίφηκα σε 3 χώρες την Ιορδανία,την Παλαιστίνη και το Ισραήλ.

Οι κορυφαίες Ελληνικές υπερ-τροφές!

οι-κορυφαίες-ελληνικές-υπερ-τροφές
Super foods made in Greece! Ναι, καλά διαβάσατε…

Δεν χρειάζεται πλέον να ακολουθούμε ξενόφερτες μόδες και να καταναλώνουμε χούφτες goji berries από την Κίνα περιμένοντας να “γιατρέψει» χρόνια προβλήματα υγείας και να πληρώνουμε αδρά τα εισαγόμενα super foods περιμένοντας το “θαύμα»…
Υπερτροφές υπάρχουν δίπλα μας. Στην Αίγινα, στη Χίο, στη Νάξο, στην Κοζάνη, στην Ερμιόνη, στο Μεσολόγγι, στην Κρήτη και τόσες ακόμη περιοχές της χώρας μας.

Το BBC προπαγανδίζει για άλλη μια φορά υπέρ της Εμφύτευσης Μικροτσίπ

to-bbc-plassarei-to-emfuteuma-microtsip-polemiko-imerologio
Με τίτλο “Γιατί Θέλω Εμφύτευση Μικροτσίπ”, συνεχίζει την προπαγάνδα του υπέρ του Οργουελικού καθεστώτος της Ιλλουμινατικής Νέας Τάξης Πραγμάτων το BBC.

ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ ΓΥΡΙΣΕ Η ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΜΙΣΕΛ ΟΜΠΑΜΑ

10309715_778882582131137_8020223914398610855_n
Γυρίστε πίσω τα βομβαρδιστικά σας
Γυρίστε πίσω τα βομβαρδιστικά σας
Πορφύρης Δ Σταφυλά Π

Η μιντιακή καμπάνια που εμπνεύστηκαν οι image makers του Λευκού Οίκου « Bring Back Our Girls » (Γυρίστε πίσω τα Κορίτσια μας) που αξιοποιώντας το δράμα των απηγμένων κοριτσιών στη Νιγηρία από τη Βoko Haram, θέλησε ν΄ αποδώσει στο προεδρικό ζεύγος  ανθρωπιστικές ευαισθησίες και αποσυσχετισμό από την τρομοκρατία, γύρισε μπούμερανγκ!