Ετικέτες

13.3.18

Ιδρύθηκε το "Πανελλήνιο Απελευθερωτικό Κίνημα Κρητών"





Η Ιδρυτική Διακήρυξη του Πανελλήνιου Απελευθερωτικού Κινήματος Κρητών:
"Την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου τα μέλη της «Συντονιστικής Επιτροπής Κρήτης για το Συλλαλητήριο της Αθήνας», συναντηθήκαμε στο Ηράκλειο και συζητήσαμε τόσο για την επιτυχή έκβαση του ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ, όσο και για την θετική κριτική που δεχθήκαμε από πολλούς συμπατριώτες μας απ’ όλη τη χώρα.

GTGB: Το παράνομο σωματείο Ένωση Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής


Σχόλιο: Αθάνατο και εγκληματικό κράτος.Πότε επιτέλους θα λογοδοτήσεις;
 Στην τελευταία φωτό ο γνωστός μας Ναίμ Ελγαντούρ και την  σύζυγο του "Άννα Στάμου".  Αφιερωμένη στη Τατιάνα Στεφανίδου ,τον μέντορα τους ,που έκανε ολόκληρη εκπομπή για την κ."Στάμου"!

Η νυχτερινή Προσευχή λυγίζει τον Θεό

Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου
Αυτός ο λόγος μου απευθύνεται και στους άνδρες και στις γυναίκες.
Κάμψε τα γόνατά σου, στέναξε, παρακάλεσε τον Κύριο να σου δείξη ευσπλαχνία˙ περισσότερο συγκινείται κατά την διάρκεια των νυκτερινών προσευχών, όταν τον καιρό της αναπαύσεως εσύ τον κάνεις καιρό θρήνων.
Θυμήσου ποια λόγια έλεγε ο βασιλιάς:

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ… ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ;

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Το τελευταίο καιρό άρθρα επί άρθρων και δηλώσεις επί δηλώσεων συγκλίνουν οι περισσότερες στο σοβαρό πλέον ενδεχόμενο να έρθουμε σε θερμή σύγκρουση με την Τουρκία.

Οσιος Παίσιος: "Θα γίνουν έτσι τα πράγματα, πού δεν θα στε­νοχωριέται κανείς για την ταλαιπωρία πού θα περνάνε"


Οταν δείτε συμφορές στην Ελλάδα και το κράτος να βγάζει παλαβούς νόμους…

σχόλιο Γ.Θ : Για να πεις τα παρακάτω λόγια δεν αρκεί να είσαι ένας παρατηρητής του μέλλοντος, πρέπει να έχεις Αγάπη και αγωνία για τον συνάνθρωπο.

Ο Αγαπημένος μας Γέροντας μας είχε έγνοια όλους. Μας είχε στο κομποσκοίνι και στην καρδιά του και ο καλός Θεός του έδινε τα χαρίσματα να βλέπει τι θα αποκάνουμε στα δύσκολα χρόνια.
Αγαπημένε Γέροντα, πόσα σου χρωστάμε...

Διήγηση του Γέροντα Παϊσίου για Πασοκ, Αριστερά, Δεξιά



…Μία φορά σκανδαλισμένος με έναν πνευματικό που ήθελε να επιβάλει τις πολιτικές του πεποιθήσεις σ’ ένα πνευματικοπαίδι του, πήγα να ρωτήσω σχετικά το γέροντα.