Ετικέτες

13.3.18

GTGB: Το παράνομο σωματείο Ένωση Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής


Σχόλιο: Αθάνατο και εγκληματικό κράτος.Πότε επιτέλους θα λογοδοτήσεις;
 Στην τελευταία φωτό ο γνωστός μας Ναίμ Ελγαντούρ και την  σύζυγο του "Άννα Στάμου".  Αφιερωμένη στη Τατιάνα Στεφανίδου ,τον μέντορα τους ,που έκανε ολόκληρη εκπομπή για την κ."Στάμου"!

Η GTGB είναι το παράνομο σωματείο Ένωση Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής, το οποίο παρά την υποτίθεται διακοπή των επίσημων εργασιών του με δικαστική απόφαση, αυτό συνεχίζει ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ την λειτουργία του.Μάλιστα κάθε φορά που έρχεται και κάποιος Τούρκος επίσημος στην Θράκη, δεν αμελεί να περάσει από εκεί να εκφράσει την συμπαράσταση του. Τωρα γιατί το ανέχεται αυτό το ελληνικό κράτος, θα σας γελάσω…. Πιθανώς γιατί το αθηνέζικο κράτος δεν του νοιάζει και τόσο για την Θράκη. Η Μύκονος και το Κολωνάκι να είναι καλά. Αλήθεια αν συνέβαινε κάτι αντίστοιχο στην Τουρκία, υπήρχε ποτέ περίπτωση να το ανεχόταν; ….
Επίσκεψη τον νέο πρόξενο στην Κομοτηνή. Στην δεύτερη φωτογραφία ο πρόεδρος της GTGB Νετζάτ Αχμέτ χαρίζει στον νέο πρόξενο ένα δώρο.

2/3/2018

Συνάντηση στην Άγκυρα με τον αντιπρόεδρο της Τουρκίας Χακάν Τσαβουσογλου. Το εντυπωσιακό είναι ότι όπως βλέπουμε στην φωτογραφία, τα μέλη της GTGB συνοδεύονται και από τον γνωστό μας Ναίμ Ελγαντούρ και την σύζυγο του Άννα Στάμου. Τόσο κολλητοί έγιναν πια και αυτοί με την τουρκική και επιθετική σε βάρος μας χώρα;
http://tourkikanea.gr/2018/03/gtgb-65/
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στην εν λόγω ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.